Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
eger fener sampiyon olursa ve bizde bir b.k yapmazsak, "loser" diye yapistiralim basimiza, öyle dolasalim disarda.
bencede hicbir sey olmaz. onlarda bunu bildigi icin her turlu pisligi yaptilar ve yapacaklar. kuzu gibi seyirciyiz valla. adamlar her turlu pisligi yapmislar ve bir uc puan lazim sampiyonluklari icin. olaya bak. hala dogru durust bir tepki yok. uefaya mail atmakla olmuyor arkadas bu is. bak sikeci kopeklere adamlarin baskanlarinin yemedigi bok kalmamis hersey yuzlerce sayfa kanita dokulmus adam icerden cikmadi diye polisle birbirine giriyorlar. biz daha oturalim. is isten gecti yuruyus yaptik. maalesef kuzu gibi taraftariz. cok guzel uyuttular bizi ve bu haftasonuda son kez uyutucaklar. sonrada biz bir kac gun forumda sinirlenicez ondan sonra bir transfer filan olursa berbatov filan gibi onumuzdeki seneye odaklanicaz. ve herseyde onlarin yanina kalicak. bu kadar basit.
simdi tek birsey istiyorum sizden. dusunun eger durum tersi olsaydi bizim taraftarimiz ve yonetimimiz kadar sessiz kalirlarmiydi. dunyayi basimiza yikarlardi. hem taraftar hem medya hemde yonetim olarak. Galatasaray takimimiza, yonetimimize ve taraftarimiza inanilmaz buyuk bir firsat gelmisti bu pisliklerin soyunu tuketmek icin ama elimizin tersiyle ittik (bakiniz - yonetim: fbye ne ceza verirlerse versinler yeterki avrupa yolu bize tikanmasin) ve maalesef artik cok gec.
eger fener sampiyon olursa ve bizde bir b.k yapmazsak, "loser" diye yapistiralim basimiza, öyle dolasalim disarda.