STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

İnandık biz sizlere

CİMBOM yüzümüzü güldür bu sene.....

Gökhan Gönül sakatlanmadı mı daha?

5rd4z.jpg

orta sahamızın iki aslanı felipe selçuk :) bugün ikisine çok iş düşecek aslanlarım benim.

Yeni tanıştıgım kız arkadaşımla maça gidecegiz. İlk defa koyu Galatasaray'lı bir kız arkadaşım oldu. Şampiyon olursak gecenin güzel gidecegine inancım tam. Ama olamazsak :)

Felipe Melo : Metin Oktay'ın kim olduğunu Fatih Terim'den öğrendim.Ve bugün sahada Metin Oktay gibi oynamak için ona söz verdim.

Hepiniz metin gibi oynayın, yenilmekten sakın korkmayın, ruhunuzu koyun bugün ortaya, ASLAN gibi çıkın sahaya.

Siz 34. Hafta da 9 Puan fark atarak zaten sampiyon oldunuz. Bu aksam ne olursa olsun siz Sampiyonsunuz benim gözümde Fatihin aslanlari, umutsuzluga gerek yok bu sene ztn sampiyonlar liginin tozunu attiracaginizi biliyorum. Önce Allah ailem ve siz.

Seyirci baskısı falanda hikaye,bu seviye oyuncular bunu aşmalı artık.

Offff vakit geçmiyor. ders çalışcam konsantre olamıyorum, diğer maçlar zevk vermiyor. Yüzümüzü güldür ya rabbim.

Dürüstler er ve geç kazanır diyor en cimbomlusunu diliyorum.

İns. macın basında defansa cekilmeyiz. feneri ne kadar kaleden uzak tutarsak o malum balin etkisini o kadar azaltiriz

Stoch,Cristian ve oynarsa Alex...

Ozellikle bu 3 oyuncuya dikkat edelim...

Yeni tanıştıgım kız arkadaşımla maça gidecegiz. İlk defa koyu Galatasaray'lı bir kız arkadaşım oldu. Şampiyon olursak gecenin güzel gidecegine inancım tam. Ama olamazsak :)

Olamazsak teselli edersin yine romantizm yasarsin merak etme :) Sana birsey olmaz. Bize olur

Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim.Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Bu düşüncemin nedeni Galatasaray'ın Finaller takımı olduğudur..!”

Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim.Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Bu düşüncemin nedeni Galatasaray'ın Finaller takımı olduğudur..!”

nerde dedi bunu.

kesin fb'den görmusundur:o

Geri
Üst Alt