STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

bence bugün turkiyeyi bekleyen tehlikelerin en büyüğü macın stresinden ziyade fbnin 3 boyutlu kareografi yapmaya calismasidir

yine deneyecekler mi

Fener koregrafi mi yapiyor?

Son dakika:Fenerbahçe taraftarı herkes sakladıkları üç boyutlu göstereyi maç başlamadan önce açarak futbolculara sürpriz yapmayı düşünüyor.Kareografinin içeriğinin muzla alakalı olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu medya gercekten siddetin yegane sebebidir. Terörist bunlar yemin ediyorum. Asil bunlar iceri atilmali.

Macin baslamasina saatler kala yapilan habere bak. Galatasarayli taraftarlar 12 yasinda bir Fenerbahce´liyi bicaklamis.

Ulan dogru olsa bile bu serefsizligi yarin haber yapsaniz olmuyor mu? Neden milletin sinirini tavan yaptiriyorsunuz?

Bu ülkede bazi seylerin degismesi icin gercekten Misir tarzi olaylarin gerceklesmesi bekleniyor kesinlikle.

Birileri ölmeli ki radikal degisiklikler olsun. Böyle sorumsuzluk olmaz ya.

Dogruysa, yapanlari bulun ve ömür boyu cikartmayin icerden. Ama medya serefsizlik yapiyor mac öncesi.

Amac belli

Son dakika:Fenerbahçe taraftarı herkes sakladıkları üç boyutlu göstereyi maç başlamadan önce açarak futbolculara sürpriz yapmayı düşünüyor.Kareografinin içeriğinin muzla alakalı olduğu gelen bilgiler arasında.

Melo muzu gösterir macta

Daha iyi kadrosu olan, daha iyi futbol oynayan daha avantajlı olan biziz ama ben sampiyonluğa inanmıyorum. Playoff'dan dolayı değil tabi eğer hakkıyla oynansa Playoff'u da anlarım ama 9 puan fark atıyoruz, ligin ikincisini tekrardan yarısa ortak etmek için puan farkı ikiye bölünüyor. Ve son haftada ne tesadüftür(!)ki Fenerbahce-Galatasaray macı oluyor. Üstelik Fenerbahce'nin sahasında ve macın hakemi Cüneyt Cakır.

İşte ben tüm bunlar için stres yapmıyorum. Sizde stres yapıp bosuna kendinize zarar vermeyin. Belki bu aksam sampiyonluğumuzu calma operasyonu basarıyla sonuclanabilir ama gercek sampiyonun kim olduğunu Yukarıdaki ve biraz kafası calısan herkes biliyor.

Galatasaray-1-1-Trabzonspor-Ujfalusi-Melo-Eboue-Hakem-Cuneyt-Cakir.jpg

Bu Maraton sitesi tam Fb tetikcisi bir site. Cok serefsizler

Sevdanın "Engin" yolunda..Umuda doğru her adımda

Gönüllerin "Ateş" ini yaktın ! Mucizeydi senin adın!

Karanlıkları böyle "Aydın" lattın.Sarının asaleti,kırmızının gücüyle

Kaybetmek için erkendi,vazgeçmek için de

"Sabrı" nla bekledin.Sevdandan Vazgeçmedin."Yıldırım" larla savaştın!

"Kaya" gibi güçlü.Korkusuzca durmayı "Emre"ttin!

Farka "9" a çıktığında,ve saatler durduğunda,zafere "İnan"mıştın!

Şampiyonluk "Melo"disi Hiç Düşmedi Dillerden!

Icim rahat etmiyor fenere koymayinca...

saraçoğlu'nu yakın

şampiyonluk daha yakın

Daha iyi kadrosu olan, daha iyi futbol oynayan daha avantajlı olan biziz ama ben sampiyonluğa inanmıyorum. Playoff'dan dolayı değil tabi eğer hakkıyla oynansa Playoff'u da anlarım ama 9 puan fark atıyoruz, ligin ikincisini tekrardan yarısa ortak etmek için puan farkı ikiye bölünüyor. Ve son haftada ne tesadüftür(!)ki Fenerbahce-Galatasaray macı oluyor. Üstelik Fenerbahce'nin sahasında ve macın hakemi Cüneyt Cakır.

İşte ben tüm bunlar için stres yapmıyorum. Sizde stres yapıp bosuna kendinize zarar vermeyin. Belki bu aksam sampiyonluğumuzu calma operasyonu basarıyla sonuclanabilir ama gercek sampiyonun kim olduğunu Yukarıdaki ve biraz kafası calısan herkes biliyor.

Galatasaray-1-1-Trabzonspor-Ujfalusi-Melo-Eboue-Hakem-Cuneyt-Cakir.jpg

Alamazlarsada maci canları saolsun bizde 17 tane olan seyden onlardan 19 tane olur. onlarda olupta bizde olmayan birşey yok . onların hayallerinde olan seyler ise bizim müzemiz ve şanlı tarihimizde

Cezaevine tabii başka şeyler sokamayınca, Aziz muzla idare ediyordur mecburen, ona itafta bulunacaklardır büyük ihtimal !

şu ana kadar en ufak bir stres, heyecan, kalp çarpıntısı vs. yoktu ama şimdi başladı :(

Şike yapınca kulübe maal edilmez. Fenerbahçe masumdur.

Ama bir çocuk öldürülünce (kimin yaptıgı belli olmamasına ragmen) katil Galatasaray olur.

Kadıköyde sizin katiliniz olacağız esas. Bekleyin.

Mesajini begendim Fatih. Maci takip etmeyecektim ama takip etmeye karar verdim. Atacagimiz yada yiyecegimiz golden sonra bu mesaji yazacagim. Her skorda sampiyon ilan ettim takimi bugun.

Geri
Üst Alt