STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Şampiyonluk hakkımız , kadıköyde o kupayı kaldırıcaz , Elmanderin şanssızlığı o macta biticek

Bir G.saray taraftarı olarak son maçımı izleyeceğim. Şampiyon olsakta, olmasakta seneye bu ligi takip etmeyeceğim. Kendime sözüm var.

Aynı şekilde Cumartesi oynanıcak Final maçından sonra,Türkiye Ligi maçı izlemiycem,maç sonuçlarına bakarım sadece

işimiz zor inanmak istiyorum ama adamlarının kıçına başına vurup gol oluyor.

haftaya sen mac izleme renktaş. bende izlemicem zaten.

renktaş ben sakinleştirici alıcam yoksa şaka bi yana gerçekten bugün maçı izlemedim ben 2-0kende telefonum kapandı hani telefondan girip bakıyodum online skor sitelerine ona rağmen kalbim güm güm ya,kaç tane abimizi verdik bu süper finallerde daha geçen gün Galatasaray trabzon macında 18 yasında cocuk kalp krizi gecirip ölmüs radyodan dinlerken yani,izlerim fb maçını ama sakinleştirici falan alıcam

bide bu baroninin tipi sadece banamı çok itici geliyo tinerci gibi bişey adam.

en nefret ettiğim oyuncular Volkan ve Emre B. bu 2 si önümde boğulsa sigara yakıp izlerim yani o kadar nefret ediyorum,bu ikisinin yanına birde Baroni'yi ekledim.

renktaş ben sakinleştirici alıcam yoksa şaka bi yana gerçekten bugün maçı izlemedim ben 2-0kende telefonum kapandı hani telefondan girip bakıyodum online skor sitelerine ona rağmen kalbim güm güm ya,kaç tane abimizi verdik bu süper finallerde daha geçen gün gs trabzon macında 18 yasında cocuk kalp krizi gecirip ölmüs radyodan dinlerken yani,izlerim FB maçını ama sakinleştirici falan alıcam

acaba bende mi sakinleştirici alsam..faydası olurmu?

demin bi fenerlıyle konustum kalp krizinden ölen renktaşımızla dalga geçti hadlerini bildirelim cumartesi

sakinlestirici yok bizde bugun gogsum agrımıstı benimde inadına baktım mal gibi

yok be baroniye gelene kadar kimler var

volki tolki, top'uz, özellikle caner, kesinmal, bekir, euro. fln

Bu adam gizli provakatör asıl böyle tiplerden korkçan açık açık yapmıyo ama maç içinde kameranın göstermediği bi sürü pislik yapıyo bu herif.

ilk 2o dk gol yemezsek berabere bile kalmaz kazanırız ama ne hikmetse fener maçlarında hep golleri ya ilk 20 de yada son 15 te yiyoruz.Erken gol bulmamızda bizim için kötü olabilir skoru korucaz düşüncesi takımımızın oyun yapısını bozabilir valla aslında ne desek çok da önemli değil bazı arkadaşlar ali dürüstün açıklamalarına kızıyor ama adam sözleri baştan sona haklı oynanan bir oyunda figuran gibi duruyoruz.

Deplasmanlarin krali. Deplasmanlarda cok daha bilincli oynayan lider. Hepsi biziz.

Bekir İrtegün dışında bir de Dia dışında temiz adam yok fenerde hepsi çirkef...

Bu adam gizli provakatör asıl böyle tiplerden korkçan açık açık yapmıyo ama maç içinde kameranın göstermediği bi sürü pislik yapıyo bu herif.

biliyorum 2. gol sonrasında tribünlere hareket çekmişti. ben provakator degil demedim ama saydıklarımın yanında melek kalır belkide. o camiada adam gibi biri yok ki zaten

Allah bizi bu maça konsantre olmaya mecbur eden herkezin belasını versin.O ölen insanların acısı fitil fitil burnunuzdan gelir inşallah.

acaba bende mi sakinleştirici alsam..faydası olurmu?

valla herkes sakinleştirici al dedi renktaş yoksa gidiciyim ben sende öyle yap sakin olmak lazım bide oldukca sakin yerlerde izlemek lazım mesela ben nevizade de izlerdim ama su kalp olaylarından korkmaya basladım komsunun evinde cok kisi olmadan sakin sakin izliycem

Geri
Üst Alt