STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Kalp dayanmaz, izlemeyeceğim.

aynen, cumartesi günü saat 12:00'dan saat 22:00'a kadar dünya ile iletişimi kesecem balık tutmaya gidecem telefon falanda almayacam arabanın radyosunuda çıkaracam, çünkü biliyorum kendimi dayanamaz dinlerim, Allah utandırmasın ne diyelim artık söylenecek söz kalmadı

Bide bu maçta fazla motivasyonda ters tepebilir nezaman fazla motive olsak ilk dakikalarda gol yiyip demorolize oluyoruz bugün trabzonu gördük işte savaşa gider gibi çıktılar maça yediler 3. dakikada ayarı tutturmak lazım.

Allah yardimcimiz olsun. Zor bir mac olacak ama sampiyonluga inaniyorum. Oyuncularimiz sakin olup tahriklere gelmemeli. Sampiyonluk yakin Saracoglunu yakin.

renktaş ben sakinleştirici alıcam yoksa şaka bi yana gerçekten bugün maçı izlemedim ben 2-0kende telefonum kapandı hani telefondan girip bakıyodum online skor sitelerine ona rağmen kalbim güm güm ya,kaç tane abimizi verdik bu süper finallerde daha geçen gün gs trabzon macında 18 yasında cocuk kalp krizi gecirip ölmüs radyodan dinlerken yani,izlerim FB maçını ama sakinleştirici falan alıcam
GS yazarken de eziklerin adına duyduğun hassasiyeti duysaydın keşke

Medyanin favorisi derbilerde dezavantajli duruma dusuyor mac basladiktan sonra.

bu maçı izlemeyi düşünmüyorum, sonum iyi olmayabilir çünkü. uyumayı deneyeceğim.

valla şu playoff saçmalığında çok üzüldük, hani son gülen iyi güler derler ya inş gülerizde bu çile biter

Maçı izlememeyi aklımdan bile geçirmem :)

Tek güvencem sonunda kupa olan maçlarda fenerle oynadığımızda kupayı alanın genellikle biz olduğumuz

valla şu playoff saçmalığında çok üzüldük, hani son gülen iyi güler derler ya inş gülerizde bu çile biter

nasil üzülmezsin bütün bir sezon domine et ligi.

ondan sonra play off sacmaligi bunu süpürüp götürsün.

o maç bu maç senelerin acısını bu sefer alacagımız galibiyet ile giderecegiz YÜRÜYEDUR ASLANLARIM.

ikinci haftadan beri yirtiniyorum forumda bu son macta kupayi bunlarin bi tarafina sokacagiz diye.

o kadar eminim ki sampiyon olacagimizdan, bir gram korkum yok.

Yalnız ordan şampiyon dönersek florya'da bi 100bin kişi olur heralde :)

hemen başka yerlere cekmeyelim kardes içimizdeki hassasiyetin sevdanın kime oldugu zaten belli değil mi ?

belli belli mod arkadaşlara sesleniyorum bu adam haftaya olası kötü bir sonuç da burada bizlere küfür ederse beni kimse sakinleştiremez

o son girmeyen toptan sonra fazla umudum yok açıkçası, baros'un o direkten dönen topundan sonra o stad için umudum kalmadı açık açık. ne yapsak da kazanmak çok zor, doğal olarak önceliğimiz kontrollü bir oyunla skoru korumak ve rakibin hatalarını bekleyerek gol bulmak olmalı.

ilk 15-20 dk. gol yemememiz lazim.

Geri
Üst Alt