STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Sen fenerli değilsen ben adam değilim, net! Salak mı zannediyorsun lan sen bizi... Fenerbahçe bize 4-0 yenildiğimiz maç haricinde son 13 yılda tek bir maçta bile ezici üstünlük kuramamıştır. 6-0 yenildiğimiz maçta bile biz ezdik o kendi ve taraftarı kaliteli .......... olan takımı... Tamam mı, anladın mı lan?

yuruuuuuuuuuuuuuuuuuuu fenerli olan belli burada..

Herkes birbirini anlamaya calissin bu dönemde. Tartismaya girmeyin bence. Bazilari cok sinirli dogal olarak, bazilari hala ümitlenmek istiyor dogal olarak. Iki taraf da anlayisli olmali.

Bütün serefsizliklere ragmen bizim de sucumuz büyük.

Biri cikip da kazansaydiniz lan evinizdeki maclari o zaman dese ne diyecegiz? Haklilar.

Sen Trabzonspor´a disarda 4 at, evinde puan kaybet, sonra Fb macina bagli ol.

Trabzonspor´u yenseydik, yarin 2 degil 6 tane atardik ve sampiyon olurduk.

85 dakika dalga gectik Besiktas´la. Sonra akillar Trabzon´a kaydi ve futbolu biraktik.

telekom'daki maçları kazansak şampiyonduk varmı böyle bişey ya :o

bu başlıgı kapatsalar daha iyi mac gününe kadar. yoksa cok sacmalayan olacak burda:o

3 iç saha maçında 2 puan çıkardık, şaka gibi...

Herkes birbirini anlamaya calissin bu dönemde. Tartismaya girmeyin bence. Bazilari cok sinirli dogal olarak, bazilari hala ümitlenmek istiyor dogal olarak. Iki taraf da anlayisli olmali.

Biri cikip da kazansaydiniz lan evinizdeki maclari o zaman dese ne diyecegiz? Haklilar.

85 dakika dalga gectik Besiktas´la. Sonra akillar Trabzon´a kaydi ve futbolu biraktik.

katılıyorum ts yenseydik bjk ye puan falan vermezdik.kendi elimizle verdik şampiyonluğu

Tartışmaya ısrarla devam edenler konudan uzaklaştırılacak.

yuruuuuuuuuuuuuuuuuuuu fenerli olan belli burada..

Tipik sıkışınca karşı tarafa .ok atma psikolojisi... :) Senin yaptığın şu sızmayı ben yıllardır fener forumlarında yapıyorum da sen harbiden beceriksizsin.

Mesajlarınla kendini belli ediyorsun. Yok fener ezer, yok 5 atar, yok 26 tane atmış, yok bu forumda fener galibiyeti gören yok. Sen giderken biz geliyorduk..

Alper takma sen isine gelince gsli, gelmeyince fbli. Bende cok duydum bu laflari. Gercekleri konusan burda fenerli oluyorne yazikki

kafalarinda zerra kadar mantik dusunceleri olmayanlar hakan, bunlar boyle tipler...

yok abi...

Bu dediğin maçlarda oynayan biz ergünün totosuna çarpıp kaleye giden kezman golü...

son dakika luganonun elle oynamasına penaltı veremeyen hakem...

4-1'de gene oynayan biz emrenin kendi kalesine attığı saçma goller...

bakın abi ezilmedik alperin dediği gibi ezildiğimizi hatırlamıyorum ki bunu fenerliler bile kabul ediyor...

alemdar abiye katılıyorum 4-1 lik macda 4-0 lık macta 3-1 lik macta farklı yenilgimiz maclar skor olarak fener ustun görulebilir ama fener bizi abartıgınız gibi ezici oyun oynamadı biz girdigimiz pozisyonları atamadık fener girdigi pozisyonları attı inş. cumartesi gunu adalet yerini bulur biz girdigimiz pozisyonları degerlendiririz fener kacırır

Tartışmaya ısrarla devam edenler konudan uzaklaştırılacak.

Kardeşim mesajlarını inceleyin bu adamın, rapor da ettim. Bakan olmayacak mı?

Adam açık açık dalga geçiyor. Gerekirse beni forumdan ihraç edin, ama bu adamın milletle dalga geçmesine müsade etmeyin. Yeter ya, sabrın da bir sınırı var artık..

biz burda kendi kendimi yiyoruz adamlar her geçen dk daha çok motive oluyor bizde tam tersı bırakın artık ileriyi geriyi 1 maç kaldı takıma maç yoğunlaşın.

Her satırına katılıyorum. Tamam normal şartlarda şampiyonduk ama play-off olacağı sezon başı belliydi ve biz içerdeki 3 maçıda kazanamadı. Ali Dürüst'ün açıklamalarındaki psikoloji oyunculara geçerse bizim için şampiyonluk çok ama çok çok zor. Arkadaş dediğin gibi çıkıp demezlermi kazansaydın o zaman diye. Senaryo filan diye hikaye anlatmaya gerek yok. 3 maçtan birini kazansak şampiyonduk o zaman senaryo mu olacaktı. Eğri oturalım doğru konuşalım biz getirdik bu noktaya. Ha play-off doğru kesinlikle hayır ama lig başlamadan belliydi. Futbolcuları da o psikolojiye sokmazlar umarım.

Birbirinizi yemeyin arkadaşlar şimdi birlik olma vakti kenetlenme vakti! Galatasaraylının galatasaraylıdan başka dostu yok!

Tam intikam maçı .İbretlik bir skorla kazanmamız gerekiyor.

Bu kadar basit.

sanmayinkisindik.jpg

0-0 olsun bizim olsun :D

bizim coşkulu ve tempolu oyunumuza ayak uyduramayacaklar . Tek korkum formsuz hücum hattı .

Geri
Üst Alt