STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

İnanalım guvenelim,kupayı fener alsın.

Kimse umit baglamasın Sampiyonluga. Sonra burada husran yasamayın,Burada kufur etmeyin.

Sampiyonlugu fenere Arena'da yenildigimiz gun kaybettik biz.

Not: C.tesi sampiyon olursakta zerre sevinmeyecegim.

Çok boş bi mesaj

onlar normal bi takım ama, herkes fenerin aşırı balından korkuyo :D yoksa realide devirdik problem değil orası.

nou camp'ta 9 kisi kaldık mac 2-2 bitti bunlar bildiğimiz düzgün takımlar. ama fener düzgün değil yamuk işte ne derseniz deyin olmuyo 2 şutta 2 golü barça yapamadı bize, roma yapamadı. o dövüşü hatırlıyorum bülent polisemi ne çakmıştı kimdi o vuran :asd:

Hocam bende diyorumki zaten maç başlar herşey olacağına varır. balla atarlar-hakemle-kendi kalemize atarız. ben maç başlayıncaya kadar destek dedim. güvenimizi yansıtalım sadece. biz takımımıza güvendik değilmi bugune kadar.

ben saha içinde şerefsizlik yapmadım, ben masa başında oyunlarla medya desteği ile bugunlere gelmedim. ne yapsalarda- ne hatalı maçlar oynasakda durum buraya geldi. desteğini ver. yeminle şunu dedirtiriyorlar bazen. kör olun görmeyin hiçbirşeyi gönlünüze senelerinize yazdığınız galatasaray adı için destek olun.

olup olmaması önemli değil doğrudur kendi açımdan ama ben futbolcuma-sahadaki formamı ıslatacak insanlara desteğimi son maçta esirgemem, hep olumsuz şeylerden bahsetmenin manası ne??

geçmişteki maçları ortaya koymanın anlamı yok. bizim konumuz bu maç. lafım şahsına değil. dellendim yeminle ya...

Hocam bende diyorumki zaten maç başlar herşey olacağına varır. balla atarlar-hakemle-kendi kalemize atarız. ben maç başlayıncaya kadar destek dedim. güvenimizi yansıtalım sadece. biz takımımıza güvendik değilmi bugune kadar.

ben saha içinde şerefsizlik yapmadım, ben masa başında oyunlarla medya desteği ile bugunlere gelmedim. ne yapsalarda- ne hatalı maçlar oynasakda durum buraya geldi. desteğini ver. yeminle şunu dedirtiriyorlar bazen. kör olun görmeyin hiçbirşeyi gönlünüze senelerinize yazdığınız galatasaray adı için destek olun.

olup olmaması önemli değil doğrudur kendi açımdan ama ben futbolcuma-sahadaki formamı ıslatacak insanlara desteğimi son maçta esirgemem, hep olumsuz şeylerden bahsetmenin manası ne??

geçmişteki maçları ortaya koymanın anlamı yok. bizim konumuz bu maç. lafım şahsına değil. dellendim yeminle ya...

gecmişteki macları koymazlarsa rahat edememz bizim insanımız. illa kendine bir dert bulur.

destek konusunda şüphesiz zaten. onu esirgemem asla

Arkadaşlar tamam haklısnız çoğu maçta çok şanssız goller yedik falan ama bu yaklaşımla maça negatif bakmak çok sağlıksız.Yok ilk vurdukları gol olur yok 50 şut çekeriz atamayız bu psikolojiyle baştan kaybederiz zaten bu maçı. Biraz pozitif olalım ya bize yakışmıyor bu kadar korku. Vallahi karşımızda barca olsa bukadar korkmazsınız.

engin önünde büyük bir boşluk bu dakikalarda orta sahalar oyundan düştü, engin kaleye baktı vurucak arkadan bir müdahale faul bekir'in yaptığı hareket sert sarı kart geliyor

87. dakika çok tehlikeli bir yerden frikik kullanacak Galatasaray durum hala 0-0 fenerbahceli futbolcular cüneyt çakır'a itiraz ediyor ve bu arada cristian'a itirazlarından dolayı sarı kart veriyor hakem yoğun ıslık var kadıköy'de 2 dakikada bir taraftar susmasın diye kıraç'ın şarkısı çalıyor hoparlörden sevgili seyirciler ceza yayının 5 metre gerisi

topun başında felipe melo ve selçuk aralarında konuşuyorlar 5 kişilik baraj istedi volkan selçuk vurucak gibi...

hakem işaretini verdi selçuk topun gerisinde selçuk geliyor selçuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkk..

Saat 01.15

Floryada yaklaşık 100 bin kişi var sevgili seyirciler takım otobüsü 4 saatte gelebildi kadıköy'den floryaya inanılmaz bir kalabalık.. :D:D haydi aslanlar.

afedersiniz. şike muhabbetleri- yok şu maçtaki hakem hataları -yok tff yardımı -yok medya desteği. ben bunlar yok demiyorum. kaç tane mesajımda kendimce yorumlarımı yaptım.

ben buraya hiçbirşey yokmuş gibi de sadece destek mesajlarıda yazın demiyorum.

ama başka nedenlerden dolayı benim takımama olumsuz yansıyacak yorumlar-güvensizlik gibi görünen sözler etmenin manası yok. son maç yahu basit. destek olun.

başkalrını eleştirirken kendi takımına olan güvensizliğiniz gibi yansıyor yeminle.

şampiyonluğun-ligin anlamı yok tamamda 39 haftadır neyi destekledik galatasaray adı altında olan futbolcuları-teknik ekibi.

ee biz ozaman buraya niye yazıyoruz ki, niye maçlarda can verircesine destek oluyoruzki.

takıma destek olun. yeter. bende susayım aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım yeminle... anlayan anlar anlamayan anlamaz.

ben maç başlayıncaya kadar bu açılan konuda desteğimi veririm sadece. pembe gözlüklerle bakmıyorum hayata ama rengi için- marşları için 4 yaşından beri ağzımdan çıkan rererraaa rerrraa tezahuratı ile şampiyon galatasaray..

Sampiyon olursak sevinmeyecegim dedim diye gelen yorumlara bak.

Bu takım sampiyon olamazsa da uzulmeyecegim.

Maca kadar birsey yazmayacagım,hayırlısı olsun.

maç saati uyumayı düşünüyorum , evdekilere söyleyeceğim şampiyon olursak uyandırın beni diye :asd:

Hakkımız olan şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız.

Sana bir senaryo;

Dakika 88 durum 3-3 yada 0-0

Aydin ikinci yari oyuna girmis

Aydin cizgiden bindiriyor

Eboue guzel bir ara pasiyla Aydini topla bulusturuyor

Ruzgarin oglu Ziegler'e 5 metre fark takiyor

Iceriye cok hafif havadan ama kavisli bir orta yolluyor

Top on direkteki Elmander'in onunde kaliyor, fener defansida dokunamiyor

Sonra arka direkte sari kirmizili bir ASLAN KUKRUYOR ve topu kalenin tavanina dikiyor

Tam 55,000 hiyarin sesi bir anda o yayin kablolarini zamaninda kestikleri gibi kesiliyor

30lp69w.jpg

işte interner ortamı böyle bişey. ne söylemek istediğini anlatmak imkansız. bazıları kısa ve öz yazar anlaşılır ( ama çoğunlukla yalnış), benim gibi uzun yazarsın iki kelime okunur sonra amann uzun yazmış buu derler okumaz geçerler..

ONUN İÇİN GALATARAY YAZ, HERKES GERİSİNİ ANLAR :)

Ahahah aynısını bende konuşmuştum evdekilerle :asd:

maşşallahhh ama iyi fikir. sinir stres olmadan kısmetse şampiyon olarak uyan ve sevin. ama unutma bir rüya değil.

HERKESİN HAYALLERİNİN BİTTİĞİ YERDE, BİZDE GERÇEKLER BAŞLAR.

Geri
Üst Alt