Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
aslında tarihi fırsat var,öyle laf başı 6-0 ları ,fener cumhuriyeti laflarını,şikeyi teşviği vs laflarıı yedirebilceğimiz bir fırsat...artık ne kadar inanır bizim oyuncularımız,ne kadar yürekli oynarlar bilemiyorum.her fener maçı öncesi kendimizi hazırlıyoruz,kanalize ediyoruz zaferlere ama hüsran oluyor hep.Ortalama 5 maçın 3ünü kaybedip 1ini kazandığımız bir fener istatistiğimiz oldu,yıllar geçmiş kadıköyde maç alamamışız şimdi ise kazananın şampiyon olacağı ve belkide bir daha göremeyeceğimiz bir maçı organize ettiler bize,hemde normal sezonu 9 puan fark koyarak.
Bana mantıklı gelmiyor ama kadıköydeki atmosfer hiç olmadığı kadar belkide 12 yıllık baskıdanda daha ağır bir ortamda maç oynanacak.bizimkiler kaldırabilcekmi?buna hazırlarmı?yoksa maç bitsinde tatile gidelim havasımı var bilinmez ama tarihi bir fırsat geldiği ortada...yıllar boyunca belkide fenerlilerin ağzını kapatacağımız,ve belkide o psikolojik avantajı tamamen ele geçireceğimiz bir fırsat..fenerin pili 30 dk,o 30 dkda gol yemessen bir şekilde zaten çevirebilirsin maçı,alexi kitle orta alanı kontrol et,defansda kademeyi tutup soğuk kanlı ol maç her türlü senin olacak..ama terim bunu oyunculara aşılayabilcekmi,oyuncular algılayabilcekmi bilemiyorum.terim ve oyuncular gerçekten çok yıprandı,moral olrak iyi değiller..
Bu maç kesinlikle abartısız olarak söylüyorum klüp tarhinin en büyük maçıdır..uefası süper kupası filan bile bu maç kadar değerlememişdir..bu maç onur maçıdır,bu maç haklı ile haksızın belli olacağı maçdır,ve bu maç en az uefa ve süper kupa kadar konuşulacak,unutulmayacak unutturulmayacak bir maç olacakdır o yüzden klüp tarihinin maçı olacak.kazanmak çok önemli,kazanırsak 12 yıllık bir basiretsizliğide kırıcaz,onunda ödülü kupa olacak..acaba bunu oyuncularımız algılayabiliyormu o konuda şüphelerim var...inanın maçı kazanalım o melolar filan 11 milyon euro bastırıp alınır yani bunun bilincindelerse şansımız var demekdir..
Bu arada maçı kazanırsakda fenerliler kesin stadı yakacaklardır,o kupa törenini filan kutlamaları engelleyeceklerdir...olsun maçı kazanalım kupayla orta alana geliriz olay biter kapak olurlar

hayali bile güzel yani...