STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Çok umutsuz olduğum maçlarda genellikle kazanıyoruz, yine bizi oradan her türlü pisliği yaparlar ve çıkarmazlar diyorum. Umarım yine aynısı olur ve kazanırız.

Fner ilk 20 25 dk çok baskılı oynamaya çalışacaktır ligdeki gibi ama sonra pili biter ipleri elimize alırız gibi önemli olan ilk 25 dkyi atlatmak

Fner ilk 20 25 dk çok baskılı oynamaya çalışacaktır ligdeki gibi ama sonra pili biter ipleri elimize alırız gibi önemli olan ilk 25 dkyi atlatmak

Aynen öyle olacak ama buna izin verirsek ve onlar o ara gol bulursa isimiz cok zor olur

Bunlarla bu sene 270 dk sahada mücadele verdik..Bunun 250 dk sını biz iyi oynarken onlar yalnızca 20 dk sını iyi oynadılar...Endişe edilecek bir durum söz konusu dahi değil, düşündüren tek şey şu sahip oldukları şerbetleri..

Bunlarla bu sene 270 dk sahada mücadele verdik..Bunun 250 dk sını biz iyi oynarken onlar yalnızca 20 dk sını iyi oynadılar...Endişe edilecek bir durum söz konusu dahi değil, düşündüren tek şey şu sahip oldukları şerbetleri..

iyi oynadılar diyemeyiz tam, sadece baskılı oyunu iyi yapıyolar. fener iyi oynamıyor. hatta daha da ileri gidiyorum; FB top oynamıyor

Heyecandan dolayı maçı izlemeyecek, maç saatinde uyuyacak, dışarıya çıkacak arkadaşlar var mı?

futbol olarak ezdiğimizi skora yansıtacağız

Maçtan önce derin bi uykuya dalıp uyandığımda şampiyonluk kutlamalarına katılmayı düşünüyorum:)

O stresle imkansiz uyuyamam.

Baros-Elmander'e devam derim ben. Ama hoca Necati'yi buyuk ihtimalle kendini toparlasin diye dinlendirdi son macta. Neco cikar eskiden oldugu gibi yazar gollerini umuyorum.

[video=youtube;rvQ-14ojshU]https://www.youtube.com/watch?v=rvQ-14ojshU[/video]

Heyecandan dolayı maçı izlemeyecek, maç saatinde uyuyacak, dışarıya çıkacak arkadaşlar var mı?
kendimi bildim bileli diye bir laf var ya onu da gectim bebe zamanlarimdan beri mac izlerim ,su ana kadar bir sey icin cok pisman oldum Turkiye-Hirvatistan macinda Klasnic golu atinca Rustu'ye kizip maci izlemeyi biraktim ve Semih'in golunu goremedim ,o hep icimde kaldi bence maci canli izle belki unutulmayacak anlar olur.

Futbolumuzu skora yansittigimiz fener maci hatirlamiyorum. Pek futbol oynamadigimiz bir macta fener'e 5 cakmamizda ayri bir durum.

ben ama kararsizim.

bu konuda sanki izlemesem Galatasarayi sezon boyunca bu mac izlemiyorum diye sanki onlari yanliz birakiyormus hissi veriyor icimde

Hayirlisi olsun kalpten gitmezsem izliyedebilirim

kendimi bildim bileli diye bir laf var ya onu da gectim bebe zamanlarimdan beri mac izlerim ,su ana kadar bir sey icin cok pisman oldum Turkiye-Hirvatistan macinda Klasnic golu atinca Rustu'ye kizip maci izlemeyi biraktim ve Semih'in golunu goremedim ,o hep icimde kaldi bence maci canli izle belki unutulmayacak anlar olur.

İlk kez böyle birşey deneyeceğim bende. Uyumayı düşünmüyorum açıkçası, uyuyamam+uyusam bile maç ortasında kalkarım. O maçın oynandığını hissettikçe yatmam mümkün değil benim. Dışarıya çıkarım herhalde.

ben arabaya binip otobanda sessiz sakin biryere giderim,maç sonunda sarı kırmızı bayraklar sallanıyorsa konvoya katılırım,tersi olursa eve gider yatarım

Madem izlememeyi dusunenler var. O zaman bir tavsiye. Gol yersek izleyin. Cunku oradan sonra tecavuz etmeye baslariz. Ama gol/ler atarsak takim fazla saldirmaz ve maci top dolastirarak rolantide gecirir.

Geri
Üst Alt