Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.820
- 0
- 1.331
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
Galatasaray ye-nil-mez.
Galatasaray ye-nil-mez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray ye-nil-mez.
Fner ilk 20 25 dk çok baskılı oynamaya çalışacaktır ligdeki gibi ama sonra pili biter ipleri elimize alırız gibi önemli olan ilk 25 dkyi atlatmak
Bunlarla bu sene 270 dk sahada mücadele verdik..Bunun 250 dk sını biz iyi oynarken onlar yalnızca 20 dk sını iyi oynadılar...Endişe edilecek bir durum söz konusu dahi değil, düşündüren tek şey şu sahip oldukları şerbetleri..
Heyecandan dolayı maçı izlemeyecek, maç saatinde uyuyacak, dışarıya çıkacak arkadaşlar var mı?
kendimi bildim bileli diye bir laf var ya onu da gectim bebe zamanlarimdan beri mac izlerim ,su ana kadar bir sey icin cok pisman oldum Turkiye-Hirvatistan macinda Klasnic golu atinca Rustu'ye kizip maci izlemeyi biraktim ve Semih'in golunu goremedim ,o hep icimde kaldi bence maci canli izle belki unutulmayacak anlar olur.Heyecandan dolayı maçı izlemeyecek, maç saatinde uyuyacak, dışarıya çıkacak arkadaşlar var mı?
futbol olarak ezdiğimizi skora yansıtacağız

Heyecandan dolayı maçı izlemeyecek, maç saatinde uyuyacak, dışarıya çıkacak arkadaşlar var mı?
kendimi bildim bileli diye bir laf var ya onu da gectim bebe zamanlarimdan beri mac izlerim ,su ana kadar bir sey icin cok pisman oldum Turkiye-Hirvatistan macinda Klasnic golu atinca Rustu'ye kizip maci izlemeyi biraktim ve Semih'in golunu goremedim ,o hep icimde kaldi bence maci canli izle belki unutulmayacak anlar olur.