STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Gercekten cok garip insanlar var bu forumda

Trabzonspor-Galatasaray 2-4 mac sonrasi:

Arena'da acimayalim 6-7 tane atalim

Galatasaray-Trabzsonpor 0-0

- Bi daha mactan önce büyük konusmayalim arkadaslar, koaly olacak maclar zora giriyor yoksa

- Sampiyonluk gitti

Aradan iki gün sonra...

Galatasaray-Besiktas mac öncesi:

- Fark atalim acimayalim, rahat mac olacak, kolay mac olacak

Galatasaray-Besiktas mac sonrasi:

- Sampiyonluk gitti

- Bu hafta sakin gecirelim, büyük konusmayalim, kolay olacak maclar zora giriyor, sakin olun

Aradan iki gün sonra:

- Sampiyonlugu nerde kutluyoruz

- 4-5 tane atalim

Yavv arkadaslar farkindamisiniz? Neden bir mac öncesi Allah'a dua edip sonucu beklemiyorsunuz? Neyinize mactan önce öyle abartili düsünceleri buraya yazmak.

Sampiyon oldukmu? Hayir olmadik. Sizin yaptiginiz inanmak degil, resmen ne ciddiyet kalmis nede rakibe saygi. Destekleyin ve inanin yeter.

Ben sadece diyorum 'Allah yardimcimiz olsun - ins kazaniriz'

Artik bekleyip görecegiz.

bir an önce cumartesi olsada su stresden kurtulsak resmen kimyam bozuldu ne olacaksa olsun artik.sampiyon cimbom.

İlahi adalete güvenim sonsuz! Er yada geç tecelli edeceğinide biliyorum , açıkçası rahatım.

keşke herşey sitenin girişinde ki video gibi tozpembe olsa...

ne yapardım biilmeeeem GALATASARAY'IM olmasaaaaa Sarı-Kırmızı olmasaaaa ne yapardım biilmem

Görev tamam hakem cüneyt çakır oynamaya gerek yok

cüneyt çakırdan başka yönetecek hakem yok zaten kalibre olarakta.fıratı vermezler yani her gs-fb maçını da o yönetecek değil. cüneytin düzgün GS maçı yönettiğini de görmedim gerçi,ama normal yani olması gereken tayin.

gscimbomforumu takip edin. çok tedirginler‚ ama belli etmemeye çalışıyor korkak liseliler.

Gelip buraya aglayanlar; tedirginseniz yazmayin suraya. Gidin camiye kiliseye ibadet edip rahatlayin biraz. Bizim arkamizdan gelen bir camiaya (yaptiklari sikeler olmasa Bjk'nin baya bi arkasinda olurlardi eminim) bizi guldurmeyin.

Gelip buraya aglayanlar; tedirginseniz yazmayin suraya. Gidin camiye kiliseye ibadet edip rahatlayin biraz. Bizim arkamizdan gelen bir camiaya (yaptiklari sikeler olmasa Bjk'nin baya bi arkasinda olurlardi eminim) bizi guldurmeyin.

birak konussunlar kardesim sen onlara göre mi hareket ediyorsun, ciddiye bile almam

antuyu takip edin, korkuyorlar ama belli ediyorlar ister istemez. korkak civcivler

Sizi oraya gömecegiz ulan, gömecegiz.

İçede 0 galibiyet, dışarda 2. 3.sünü bekliyoruz.

Onlarda korkuyor beyler son 2 senedir berabere kaliyoruz orda hemde eze eze...

Deplasman yenilgimiz yok cok iyiyiz. 11 derbi macindan sadece 1 tanesini yitirdik oda malum :)

Hayirlisiyla alicagiz o kupayi Saracoglunda.

Birak orda burda 'korkuyorlar' desin ve yazsinlar. Ama aslinda kendileri bizden daha cok cekiniyor, cünkü en iyi onlar bizim gercek futbolumuzu biliyorlar.

Eger buldugumuzu degerlendirebilirsek, sorun olmaz arkadaslar, en azindan beraberlik alabiliriz. Onlarin tek güvendigi sey o 12 sene yenemedigimiz olay. Bence takima 1% bile güven yok onlarda.

Ama yinede 'Allah yardimcimiz olsun, iyi oynayan kazanmasin GALATASARAY kazansin cünkü biz hep daha iyi oynadik'

Oyuncular panik yapmasin futbol oynasin sorun cikmaz düsünüyorum. Ins yanilmam, biz o kupay hak ettik. Allahim sen bizi o kupaya Cumartesi kavustur.

Baskılı başlayan taraf biz olursak ilk 25 - 30 dakikada 1 gol bulursak gerisini getiririz! İlk golü yersek bu sefer maçı çevirmenin kolay olmayacağını düşünüyorum.

Konuklar dinleyin. Burasi angut siteniz gibi girisi yasak bir site degil. Bilginize ve KULUBUNUZUN GECMISINE VE BASARILARINA GUVENIYORSANIZ gelin tartisalim. Ama yine diyecek laf bulmadiginizda yok 6-0, yok bilmemne cumhuriyeti deyip kivirmaya baslarsaniz evvela kufuru sonra tekmeyi yer ucarsiniz.

Cüneyt Çakır atanmış. umarım hakkıyla yönetir maçı

Konuklar dinleyin. Burasi angut siteniz gibi girisi yasak bir site degil. Bilginize ve KULUBUNUZUN GECMISINE VE BASARILARINA GUVENIYORSANIZ gelin tartisalim. Ama yine diyecek laf bulmadiginizda yok 6-0, yok bilmemne cumhuriyeti deyip kivirmaya baslarsaniz evvela kufuru sonra tekmeyi yer ucarsiniz.

ne gerek var simdi böyle seylere? Ciddiye alma su zavallilari

Geri
Üst Alt