STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

yalnız bunların oyun şekli bize çok ters geliyor malesef..beni en çok korkutan o..

renkdaşlar kızacak ama ben de korkuyorum.

Hiç ümidim yok yahu . Bilmiyorum ama bir tek ben mi böyle düşünüyorum ‚ ama içimde kötü bir his var . Aşağıdaki her şeyi açıklıyor zaten .

Feneri yine ateş basmış anlaşılan :asd:

Mac bencede 1-1 bitebilir...

Trabzon maci 0-0

BJK Maci 2-2

Onceki FB maci kadikoyde 0-0 ve 2-2

Sira 1-1 de.

1-1 olabilir. ama insAllah kazaniriz.

mactan sonra uplayabilirim bunu :)

vallah bugun çıkacak kararla, eğer fatih terim sahada olursa. en büyük aventajı elimize geçiririz.

fener baskılı başlayacak. genel olarak ilk 15-20 tempo yapıp olursa olur- sonra kontrollü oyuna dönüyorlar.

biz maç başında etkili paslaşmalar yaparsak ve genel olarak onların sahasına yıkarsak. tedirginlik olacaktır.

bu maçın kilit iki ismi var

1-engin

2-stoch

bu isimlerin ne kadar etkili olmasına bağlı hücüm gücü.

korner ve duran toplarda iyi organize olmak gerekli. baskı yersin- atağa çıkmakta zorlanırsın ama bir korner- bir ceza sahası çaprasından durap topda herşeyi değiştirebelirsin.

maç bizim kontrolümüzde-istediğimiz skorla geçerse fizik aventajı ile maçı kopartırırz.

ama tersi olursa geride çok dikkatli olmalıyız. 1 gol 100 gole bedel bu maçta

Stoch sadece 10 kisiyle full hücum yaptigimizda tehlikeli olabilir. Onun disinda hicbirsey yapamaz. Klasik olarak Alex en tehlikeli oyunculari olur. Melo onunla adam adama oynamali. Kontrollü oyun cok önemli. Solda Riera tercihim. Rahat adamlara ihtiyac var. Engin Aydin ikilisi de olur. Pas pas pas pres pres pres

Stoch sadece 10 kisiyle full hücum yaptigimizda tehlikeli olabilir. Onun disinda hicbirsey yapamaz. Klasik olarak Alex en tehlikeli oyunculari olur. Melo onunla adam adama oynamali. Kontrollü oyun cok önemli. Solda Riera tercihim. Rahat adamlara ihtiyac var. Engin Aydin ikilisi de olur. Pas pas pas pres pres pres

İlk maçta 10dk yalnız bırakıldı 1 gol attı bir golünde başlangıcında oyunu açan pasları attı. Bizim maçta da 2 kez fırsat veridler birinde Muslera aldı topu birinde de frikik kazandırdı. Yapmamalıyız bunu. Özellikle deplasmanda asla. Birşey istemiyorum oyunculardan sadece ve sadece ezikler gibi rahat olabilsinler orda o kadar.

Ekli dosyayı görüntüle 3729

MELO: dafensın önüne yapışmalı.sigorta gibi orda bekçilik yapmalı çok fazla ileri çıkmamalı.

EBOE VE H.BALTA: İlk 20 dakika ileri çıkmamalı

SELÇUK VE ENGİN: kazanılan toplarla çok hızlı hücuma çıkışlar yapmalılar.özellikle selçuk sık sık ileri çıkmalı.MELO defans sigortası

AYDIN VE ELMANDER: orta sahaya yakın olup ama top kazandığımız anda çarpraz koşularla gökhan ve ziegleri yıpratarak fb defansının dengesini bozmalılar

BAROŞ: aydın ve elmanderin paslarıyla golcülüğünü konuşturmalı

1.dakikadan 90 dakikaya kadar dengeli bir oyunla hem defansı hemde her an golü kovalamalıyız. full hücüm veya full defans yaparsak işimiz zor.orta sahada çok mücadele edip hızlı çıkışlar yapmalıyız. :tiphat:

Ekli dosyalar

• Adsız.enson.webp
    Adsız.enson.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 74

Bu maç geride beklenilecek bir maç değil aslında. Bulacağımız her golde rakip bir fazlasını atma durumunda olacak. Buda risk alıp arkada bir sürü boşluk bırakacaklar demek oluyor. Onun için başlama düdüğü ile rakip sahaya yerleşmeliyiz.

Bu maçta her yönden daha avantajlıyız ve buna rağmen favori değiliz ki bu müthiş bir fırsattır ciddiyet ve konsantrasyon açısından. Hele ki maçtan sonra kazanacaklarımızı bir aklıma getiriyorum da..

-Dillerden düşmeyen 12 yıllık kötü deplasman istatistiği son bulacak.

-Diyecek lafları olmadığında kıvırıp akılları sıra arkasına sığındıkları 6-0 tırıvırısı.

-Fenebahçe'nin hala bilinmeyen ve adı konulamayan hayali büyüklüğü, Fenerbahçe Cumhuriyeti ve bunun gibi içi bomboş bir ton hayalperest hikayenin son bulması.

-Ve en önemlisi TFF'nin veremediği cezanın en acı biçimde verilmesi ve şikenin tescili!

İşte bu şampiyonluk bu yazdıklarımın hepsi demektir.

Korkuyorlar, dizleri titriyor! İlk golde camia olarak kalp atışları duracak ve şehirin diğer yakasından sadece ASLANİN KÜKREME SESİ DUYULACAK!

Engine kaldıysak nanayı yedik...

şikecioğlundaki 2-2 lik maçta ilk 20 dakika baskı yemiştik ve bunun sonundada iki gol. o maçta 2-0 dan dönmeyi başarmıştık fakat her zaman 2-0 dan dönemeyiz. özellikle maç başı ve sonunda fazladan motivasyon ve konsantrasyonla oynamamız lazım. ilk 15 dk ve son 15 dk benim tehlikeli gördüğüm dakikalar. oyunun orta bölümünde kesinlikle oyunu kontrol edeceğiz ve daha iyi olan taraf olacağız. işte bu 60 dk lık bölümde en az 2 gol bulmamız lazım.

--------------Muslera---------------

Eboue------Semih----Ujfa-------Hakan

Aydın-----Selçuk-----Melo------Arda

---------------Diego----------------

--------------Falcao---------------

Engine kaldıysak nanayı yedik...

Yuh yani başka birşey demiyorum. Galasaray iyi ve baskılı futbol oynuyorsa bu ne tek başına Selçuk'tan, ne Elmander'den, ne Melo'dan nede bir başkasından değil. İlk maçları hatırlayın. Engin oyunda kaldığı zaman içersinde harika futbol, gerisi kaos futboldu. Bu takım bir araba motoru gibi oldu. Bir parçası eksik olduğunda tangır tungur yürüyor.

vay arkadaş medya yine başlamış alex aykutun yanına gidip prim falan istemiyoruz demişte aykut duygulanmış bir günde galatasaraylı futbolcular terimin yanına varmışlar prim falan hikaye demişler diye haber yapsalar dişimi kıracağım. adamları resmen halk kahramını yapmaya çalışıyorlar. bizimle olan her maçtan önce mutlaka fener futbolcularının bir prim hikayesi çıkar.Allahım sen yardım et

arkadaş anlayamıyorum adamlar bizim maçta o kadar kolay gol atıyorlar ki anlamak mümkündeğil. top kalemize girmek için bahane arıyor sanki. volkan gıcığı devleşiyor bizim maçlarda . karşı karşıya pozisyonlarda volkana çalım atmayı deneseler daha başarılı oluruz bence

--------------muslera---------------

--eboue--semih--ujfalusi--h.balta

----------------melo----------------

----------selçuk-------engin-------

---aydın--------------------elmander

-----------------baros----------------

En önemlisi, oyuncularimiz itis kakisa cevap vermemeli. Fbli oyuncular artistlik mi yapiyor? Hemen uzaklasacaklar.

Cünkü Cüneyt Cakir tetikcisi sucu olmayan futbolcularimiza da hemen kart cikarir öyle durumlarda.

Etkilenmedigimizi, umrumuzda olmadiklarini göstermemiz lazim. Onlar strese girsin.

Taraftarin pisliklerini de iyi kullanmaliyiz. Yabanci madde vücuda mi carpti? Yat anasini satayim.

Yine onlar gerilsin. Akilli olmak lazim. Hemde cok.

90 dakika profesyonelligin kralini yapmaliyiz.

engin ve eboue dikkat etmeli,gerginlik bizim isimize gelmior

Bu nasil bir is ya son mac oynaniyor sampiyon belirlenecek kupa verilmiycek,Bizim yönetim nasil kabul edebiliyor bunu.

Bende maçı rüyasında görenler kervanına katıldım.4-2 kazanıyorduk,o kadar mutlu bir şekilde uyandım ki anlatamam, hatta üzerinden saatler geçmesine rağmen hala içim kıpır kıpır.Hayırlara vesile olsun inşallah.

Benim rüyalardaki skorlar salı akşamı 2-1 yeniliyoruz, dün akşam da 1-1 bitti,, İnşallah ikisininde tersi çıkar rüyalar tersine çıkar hesabı :)

Geri
Üst Alt