STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Zımbalayacağız.

Fenerin Trabzon maçındaki taktiği oynamalıyız. Oyunu soğut, bulabilirsen ilk dakikalarda gol bul, bulamazsan sakatlanan oyuncu yerden kalkmasın, köşe vuruşlarında pamuk atsalar bile 3-4 dakika köşe gönderine gitmeyip seyirciyi tahrik et. Böylece futbolcularda sinirlenir, sen sakin kal, ama topa müdahale ederken bile sert gir, bezdir futbolcuları, sinirlendir. Sana beraberlikte yetiyor, asla kontrolü kaybetme. Maça birinci saniyeden itibaren ciddi başla. Hakemle 10 kişi birden tartış, bir kişi gidersen hakem ona sarı gösterir, 10 kişiye birşey yapamaz. Gol attınmı tüm takım olarak ağlama işareti yap. Delirt ordakileri. Top taca çıkarken yetişemeyeceksen olabildiğince gücünle Fener yedek klübesine vur. Böylece sinirleri bozulan fener oyun disiplininden kopar.

Bu taktiği Fener yıllardır uyguluyor, ve kazanıyor. Bir kezde baskı altında olan tarafı biz tahrik edelim. Dikkat ederseniz evimizde oynadığımız maçta Selçuk golü atarken Melo ve Ulfaluji Fener barajının ve Volkanın dikkatini iki sefer dağıttı. Bu sinirlede golü yediler. Ben temiz oynamak istemiyorum, baskılı olmak istemiyorum. Elimizde Eboue, Melo gibi tahrik edecek unsurlar var, bunları kullanalım. Hiç şaka veya ironide yapmıyorum bu yazdıklarımda. Psikolojik savaş kanunları bunu gerektiriyor. Çirkefliği birkezde biz yapalım!

Istemeyerekde olsa Fener bize karsi senelerdir galibiyetlerinin meyvesi bu olsa gerek bari sadece bu maclik bizde cirkef olalim dicemde el vermiyor gercekten.

Allah yanimizda olsun yeter :)

o kupayı inşaallah kadıköyde kaldıracağız!

Kim ne derse desin futbol adaletli oyun fenerbahçe bir sezon kötü oynayıp şampiyon olamaz. Bizim çocuklar orada onları yenip hafızalardan silinmeyecek bir şampiyonluk yaşatacaklar bize.

O gün de şenliklerde Kenan Doğulu var bi cimbomlu şarkıcıyla günü güzel kapatırız. :D

@Serdar Demir itiraf edeyim ben 2006 şampiyonluğuna da inanmıyordum :D Sen haklı çık ve o mesajları gözümüze gözümüze sok inşallah.

O sampiyonlukta Manisaspor macindan son maca kadar sakallarimi kesmemistim. Eger sampiyon olamazsak kesmeyecegim bir daha ki sampiyonluga kadar demistim. Muthis inaniyodum Denizlispor'un o mucizeyi yapacagina, ama Yusuf'tan dolayi baya bi tedirgindim. Zaten Denizlispor garantiledikten sonra Nurulah hoca hemen aldi Yusuf'u sahadan :)

Ben oyle bir sampiyonluk ne yasadim nede bir daha yasayacagimi sanmiyorum.

Hiç ummadığımız kadar kontrollü oynayacak FB. Play-Off'larda bunun meyvesini aldı, kontrollü oynayarak sonuca gitmeyi keşfetti. Bize karşı kontrollü oyun tekrarlayacaktır, herkesin aksine ilk 15-50 dk değil maçın genelinde Fb bir fırsat kollayacaktır,nasılsa golü bulurum, gol yemeyeyim yeter mantığı ile... İlk Kadıköy maçındaki gibi hurra saldırmayacaktır. Umarım ters köşe olmayız, kontrollü oyuna karşı takım agresif davranacaktır muhtemelen ve bu bize pozitif bir sonuç doğurabilir..

Takımımız kontrollü oyunları sevmiyor sonuçta...

bu sefer ilk 20 dk da golu bulan taraf biz olmalıyız maç 70 lere 80 lere berabere gelirse çok sıkıntı yaşarız o stadta

Başka bir ayrıntı ise;

Bu maç Ligtv kazansın diye oynanan formalite maçtır, maçı kim kazanırsa kazansın kupa GALATASARAY müzesine gelecektir büyük ihtimalle 1 ay içinde..

Futbolun adaleti bunu gerektiriyor. (Sakın TS durumu diyerek olayı geçiştirmeyin.. UEFA ya da FİFA bir yaptırım uygulayarak bu karın ağrısı takımı cezalandıracaktır diye düşünüyorum.. Ya da hükümet ve TFF, Türk Futbolunu cezalandıracak...)

Diğer bir konu Emre ve Semih, TS maçından dolayı PFDK'ya sevkedildi mi ve ceza alacaklar mı? Eğer almazlarsa (TS futbolcuları bizi ilgilendirmiyor şu an) oyunun kuralları ve futbolun kaderi baştan çizilmiş demektir...

Boşuna uğraş vermiş oluruz...

Şu maçta biz önde oluruz 75 civari ,1 penaltı bir tane serbest vuruştan gol atarız..sonra hiç beklemediğimiz anda ışıklar kapatılır ve maç iptal olur beyler :D

Şu maçta biz önde oluruz 75 civari ,1 penaltı bir tane serbest vuruştan gol atarız..sonra hiç beklemediğimiz anda ışıklar kapatılır ve maç iptal olur beyler :D

Bu macta Penalti atacagimizi hic düsünebiliyormusun???

Büyük bi ihtimalle yine ilk 20 dakika da 1 veya 2 gol yiyeceğimiz bir karşılaşma olur. Tabi bu yorumu ilk 20 dakika kapanacağımızı varsayarak yazıyorum. İnşallah düşündüğüm gibi olmaz da biz baskılı oynarız yoksa işimiz çok zor.

Ben tam aksine macta ilk one gecen tafafin biz olacagimizi dusunuyorum. Maca cok sert ve kontrollu baslar ve fener'in ilk dakikalardaki havasini aliriz. Sonra kalelerini bombardimana cevirir farka gideriz.

Bu mac ya cok kolay olur ya cok zor olur. Ben kolay gececegi yonunde temenniliyim. Bizim takim fazla iyi.

Ustelik kupa kizi ve kupa canavarinin maci. Kupa maclarinda daima bize eziliyor bu tenekeler.

rüyamda mac 1-1 bitti.

insallah gercek olur...

Vakit yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ben fener hızlı başlamaka isteyecektir maça defanstaki kontrlü sağlarsak uzun bir topla önce geçeriz.İlk 20 25 dk gol yemezsek fenerin temposu düşer

[h=1]Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupayı Kadıköy'de almaması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da bu görüşe katıldı ancak TFF'nin nasıl bir karar vereceği henüz belli değil.[/h]

Ben o kupayı Allah'ın izniyle Kadıköy'de kaldırmak istiyorum.

Yine aşık oldum haftasonu da maç var içim allak bullak oldu yeminle.

Geri
Üst Alt