Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
Zımbalayacağız.
Zımbalayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin Trabzon maçındaki taktiği oynamalıyız. Oyunu soğut, bulabilirsen ilk dakikalarda gol bul, bulamazsan sakatlanan oyuncu yerden kalkmasın, köşe vuruşlarında pamuk atsalar bile 3-4 dakika köşe gönderine gitmeyip seyirciyi tahrik et. Böylece futbolcularda sinirlenir, sen sakin kal, ama topa müdahale ederken bile sert gir, bezdir futbolcuları, sinirlendir. Sana beraberlikte yetiyor, asla kontrolü kaybetme. Maça birinci saniyeden itibaren ciddi başla. Hakemle 10 kişi birden tartış, bir kişi gidersen hakem ona sarı gösterir, 10 kişiye birşey yapamaz. Gol attınmı tüm takım olarak ağlama işareti yap. Delirt ordakileri. Top taca çıkarken yetişemeyeceksen olabildiğince gücünle Fener yedek klübesine vur. Böylece sinirleri bozulan fener oyun disiplininden kopar.
Bu taktiği Fener yıllardır uyguluyor, ve kazanıyor. Bir kezde baskı altında olan tarafı biz tahrik edelim. Dikkat ederseniz evimizde oynadığımız maçta Selçuk golü atarken Melo ve Ulfaluji Fener barajının ve Volkanın dikkatini iki sefer dağıttı. Bu sinirlede golü yediler. Ben temiz oynamak istemiyorum, baskılı olmak istemiyorum. Elimizde Eboue, Melo gibi tahrik edecek unsurlar var, bunları kullanalım. Hiç şaka veya ironide yapmıyorum bu yazdıklarımda. Psikolojik savaş kanunları bunu gerektiriyor. Çirkefliği birkezde biz yapalım!
@Serdar Demir itiraf edeyim ben 2006 şampiyonluğuna da inanmıyordumSen haklı çık ve o mesajları gözümüze gözümüze sok inşallah.
Şu maçta biz önde oluruz 75 civari ,1 penaltı bir tane serbest vuruştan gol atarız..sonra hiç beklemediğimiz anda ışıklar kapatılır ve maç iptal olur beyler![]()