STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Rüyaların çoğu nasıl acaba? ekseriyyetin rüyalarında galipsek şampiyon olabiliriz.

rüyaların gerçek olduğu, tarihi yazanların hikayesidir bu.

2011-2012 sezonu.

ve 12 mayıs cumartesi 20.45

show time. kuru gürültü efsanenin yaptıkları şov gibi tutunamaması. ve alemin kralın dönüşü.

fatih terim : sakince oynayın. onlar sahada çıldırırken sinirden, siz taraftarınızı sevinçten çıldırtın. her şey ortada show değil. gerçekleri tarihe yazan GALATASARAY ADINI O KUPAYA YAZDIRMA GÜNÜ. HESAP GÜNÜNÜZ BUGUN. DER Mİ ACABA :)

yekta çok iyi yetenekli bir oyuncu iyi bir alternatif olur iyileştimi bilmiyorum ama inşallah eskisi gibi döner takıma

Gündüz vakitlerinde bende dile getirdim ama pek sıcak bakılmadı.

ona bakılırsa ceyhun-yiğit-sercan-servet gibi oyuncularda var. iyi veya kötü olarak kıyaslamıyorum.

fatih hoca bazı oyunculardan umudunu keşmiş veya uzun sakatlıklardan dolayı bu tarz maçlarda fizik olarak yetersiz görebilir.

yekta kötü bir oyuncu değil ama uzun sakatlık ve takımın sürekli oturmuş halde gitmesi onun oyuna girmesinde engel.

Vallahi ben bjk deplasmanında 2-0 galip geldiğimiz gece feneri 2-1 yendiğimizi gördüm

Şöyle maçın ilk 15 dakikasında şansımız olsa da bir gol bulsak o kadar rahatlarız ki. EY YÜCE RABBİM; varsa bi adaletin göster bu maçta, hak eden alsın şampiyonluğunu....

Daha rüyamda hiç maç sonucu göremedim lan. :sad007:

Ben Fenerbahce´nin kendisini hic takmiyorum da, yapilacak pislikleri düsünüyorum

Aynen bende izlemeyi düşünmüyorum beraber forumda takılalım Salman ama maç başlığında olmasın yine heyecanlanırım.

valla ben 90 dk fitnes aletimin anasini aglaticam

ama harbiden, zevkli olur, maci izlemeyenler, maci takip etmeyenler 90 dk ayni baslikta olalim, maci bittikten sonra sonuca bakariz :)

ona bakılırsa ceyhun-yiğit-sercan-servet gibi oyuncularda var. iyi veya kötü olarak kıyaslamıyorum.

fatih hoca bazı oyunculardan umudunu keşmiş veya uzun sakatlıklardan dolayı bu tarz maçlarda fizik olarak yetersiz görebilir.

yekta kötü bir oyuncu değil ama uzun sakatlık ve takımın sürekli oturmuş halde gitmesi onun oyuna girmesinde engel.

Ama daha öncede yazdım, bazen amatör ruhlu oyunculara da ihtiyaç var.

Gollllllllllllllllll elmander

Şimdiden heyecanlıyım o yüzden alamayacağız bu maçı. Ne zaman bir maça hiç heyecanlanmasam, maçı dahi son anda izlemeye karar versem kazanırız ama bu kadar heyecanlandığımda kaybederiz. Hayırlısı artık ne diyelim bu saatten sonra.

Şampiyonlugu kazanırız veya kaybederiz ama fatih terim futbolcular ve yönetim hakkındaki olumlu görüşlerim asla değişmez. geçen sene takım nerdeyse küme düşücekti sezon öncesi Galatasaray kendine 2-3 yıl gelemez diyorlardı ama şu anda herkes bu ligin en iyi takımı Galatasaraydır diyor. bu takımın bu sezon gösterdiği performans takdir edilmesi gerekiyor pazar akşamı şampiyonlugu kaybetsek bile floryaya akın etmeliyiz bu takımı sonuna kadar desteklemeliyiz.

Geri
Üst Alt