STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Beşiktaş deplasmanından önceki gece ben de rüyamda gördüm kazandığımızı, ondan önce hiçbir maçı rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum.

FB maçını önceki gün gördüm, skor yoktu ama "Elmander 'in gol atacağını biliyordum" dediğimi ve maçın sonunda mutlu olduğumu hatırlıyorum.

Dünden beri rahatım. :) Ama ben de maçı izlemeyeceğim.

Tek düşündüğüm saat 21.00 'de skoru ilk nereden öğreneceğime karar vermek. Forum, Twitter, TV, tanıdık biri vs vs...

Ntvspor'u aç, Rıdvan'ın yüzünden anlarsın abi. :asd:

maç saatinde nöbette olduğum kesinleşti ve fenerli bir arkadaşla nöbet tutcam...ya sabır çekerim bol bol

Beşiktaş deplasmanından önceki gece ben de rüyamda gördüm kazandığımızı, ondan önce hiçbir maçı rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum.

FB maçını önceki gün gördüm, skor yoktu ama "Elmander 'in gol atacağını biliyordum" dediğimi ve maçın sonunda mutlu olduğumu hatırlıyorum.

Tek düşündüğüm saat 21.00 'de skoru ilk nereden öğreneceğime karar vermek. Forum, Twitter, TV, tanıdık biri vs vs...

Bu sezon rüyamda gördüğüm tek maç Kadiköy'de 2-2 biten maçtı, rüyamda 2-2 bittiğini görmüştüm o maçtan bir kaç gün önce. Onun dışında ilk defa bu final maçını gördüm dün gece, 1-1'di. Ayrıca ben de izlemeyi düşünmüyorum, 7'de dışarı çıkıp turlarım belki o heyecana nasıl dayanırım bilmiyorum çünkü.

Gol oldugunda baslik acacam oyleyse, sevinsin maci izlemeyen garibanlar :)

Kaç gündür maçı izlemeyeceğim diyorum ama yine yapamayacağım sanırım. :o

forum :yenieek:

Ruyamda iki skor gordum

Biri arkadasimin 3-0 yendik lan sizi sampiyon olduk dedi sonra olum o maca daha 4 gun var demedimmi diye karsilik verdim fakat icime kurt dusup uyandigim

Bir digeri ise 4-2 kazaniyorduk. Riera cok guzel bir gol atiyordu cok gercek gibiydi

hani şu maçı izlemeyeceğim diyenler varya ne olursa olsun izlersiniz hacılar heyecan başka bişi :D

herkes rüyasını anlatıyor benimde rüyamda fener-bursa maçı oluyordu ve fener 7-4 yeniyodu ne alakaysa :D

Kadıköy'de 2-2 biten maçı rüyamda 5-2 bizim kazandığımızı gördüm.Bu maçı da geçen rüyamda görür gibi oldum ama hatırlamıyorum açıkçası.Sadece 3 rakamını hatırlıyorum.Hayırlısı olsun inşaallah.Allah'ım bir kere de bizim yüzümüze gülsün,şu futbol şansı bizden yana olsun bu sefer.Çünkü bu senenin en iyi takımı biziz.Cumartesi günü özel işlerimden dolayı İstanbul Anadolu yakasında olacağım umarım Allah bana Fener'in olası bir şampiyonluk sevincini yaşatmaz.

Ben izlemeden duramam. Ne işle uğraşırsam uğraşayım aklıma hep maçta kalır, o an yaptığım işe hiçbir şekilde odaklanamam. Zaten o gün bütün Türkiye o maça odaklanacak, nereye gidersen git, ne yaparsan yap bir şekilde haberin olur maçtan. Kendini toplumdan, teknolojiden soyutlayabileceğin çilehane gibi bir yere kapansan dair için, içini yer "acaba maç ne oldu" diye?! Uyumaya çalışsan uyuyamazsın. Maçı izlememek daha ızdırap olur izlemekten.

Maçı izlememeyi düşünenler yapabileceği tek yol var gibi; o da, anestezi yaptırıp uyumak :o

Forum tirlatti resmen. Ya biz CL kupasi deyip duruyoruz, olurda Allah nasib ederse diyelim.. Nasil izlemeyi dusunuyosunuz olasi bir finali? Yataginizin altinda falan mi bekleyeceksiniz :)

Kadıköy'de 2-2 biten maçı rüyamda 5-2 bizim kazandığımızı gördüm.Bu maçı da geçen rüyamda görür gibi oldum ama hatırlamıyorum açıkçası.Sadece 3 rakamını hatırlıyorum.Hayırlısı olsun inşaallah.Allah'ım bir kere de bizim yüzümüze gülsün,şu futbol şansı bizden yana olsun bu sefer.Çünkü bu senenin en iyi takımı biziz.Cumartesi günü özel işlerimden dolayı İstanbul Anadolu yakasında olacağım umarım Allah bana Fener'in olası bir şampiyonluk sevincini yaşatmaz.

benim faldada bu aralar 5 rakamı çıkıp duruyor hayır olsun :asd:

Sakin kalmayı başarıp başaramayacağımız maçın skorunu belirleyecek. Kenar yönetiminde sakin kalması lazım. Her türlü pislik olacak çünkü.

hani şu maçı izlemeyeceğim diyenler varya ne olursa olsun izlersiniz hacılar heyecan başka bişi :D

İşin bir de bu unutulmaz anlara şahitlik etme kısmı var tabi. Kararsızım vallahi bakalım o an gelince izleyecek miyiz, yoksa güzel haberi dışarıdan mı bekleyeceğiz.

Geri
Üst Alt