STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Hiç kimsenin adaleti yoksa Allah'ın adaleti var,sizi kendi seyircinizin önünde yenip şampiyonluk kupasını kaldıracağız bu da size ömür boyu unutamayacağınız bir sızı olarak içinizde kalacak ey f5'liler.

Keske bizde'de böyle ümit olsa be Abi :(

2 saatliğine uyusam keşke

Çok tuhaf lan. Sen 39 hafta ter dök, her gün çalış. Sadece son hafta şampiyonluk maçına çık. Benim hatırladığım kadarıyla böyle bir şey olmamıştı.(1. ve 2.'nin son haftada şampiyonluk maçına çıktığı) Sadece Türkiye'de değil yabancı ülkelerde de olmadı sanırım böyle bir şey yoksa ben mi yanılıyorum?

13 senedir çok zorlandığımız bir deplasmana çıkıyoruz.

Fenerbahçe geriden gelmiş iyice morallenmiş.Tüm camia takımı gönüllerin şampiyonu ilan etmiş.

Trabzon deplasmanında güle oynaya çıkmışlar.Kendilerine yapılan onca saldırıyı aşıp maçı kazanıp özgüvenleri tavan yapmış.

O çok bahsettikleri 3 Temmuz süreci şimdi tamamen lehlerinde.Hem kararlar tam istedikleri gibi hem de son maçı içerde alıp kendilerince herkese bunların komplo olduğunu ispatlayacaklar

Baskıda olan taraf biziz. Elimizdeki şampiyonluğu kaptırmak üzereyiz.

Teknik direktörümüz maçta yok

Bazı oyuncuların formsuzluğu tavan yapmış.Gol kaçırmada herkes birbiriyle yarışıyor.

Seyirci baskısı,hakem faktörü,şans faktörü muhtemelen karşıdan yana.

Şimdi siz bu maça bizim avantajlı çıktığımızı söyleyebilir misiniz?

Kusura bakmayın gerçekler bu.Normal sezonu 9 puanla bitirdik tamam ama işi buraya getirmek de bizim kabahatimizdi.Puan farkının erimesinde hakemlerin rolü olduğunu sanmıyorum

Son 2 yıldır yenilmedik ancak bu maçın havası çok farklı olucak.

Ama futbol bu ve 3 sonuçtan 2'si bize yarıyor. Maça başlarsın vurduğun gol girer özgüvenin gelir iyi oynarsın şampiyonluğu alırsın.Ancak hiçbir gösterge bunu göstermiyor kendimizi kandırmayalım

İnŞallah Şampİyon oluruz

Çok tuhaf lan. Sen 39 hafta ter dök, her gün çalış. Sadece son hafta şampiyonluk maçına çık. Benim hatırladığım kadarıyla böyle bir şey olmamıştı.(1. ve 2.'nin son haftada şampiyonluk maçına çıktığı) Sadece Türkiye'de değil yabancı ülkelerde de olmadı sanırım böyle bir şey yoksa ben mi yanılıyorum?

basel zürih arasında oldu. zürh1-0 yenip şampiyon olmutu olaylar cıkmıştı:)

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama biz Şampiyon falan olamıycaz,

İNANIN İÇİMDEKİ SES KADIKÖYDE ŞAMPİYON OLUCAZ DİYOR

Ama Dışımdan olamıycaz diyorum,

Umarım İÇİMDEKİ SES BENİ YANILTIR.

sen rahat ol içindeki ses seni yanıltmayacak

bu nasıl cümle kardeş. icindeki ses şampiyon olcaz diyo. ama sen icindeki sesin yanılmasını istiyon

Hiç bir halt olmaz bir şampiyon olmazsak. Ama fener şampiyon olmazsa o zaman gör sen terörü..

bencede hicbir sey olmaz. onlarda bunu bildigi icin her turlu pisligi yaptilar ve yapacaklar. kuzu gibi seyirciyiz valla. adamlar her turlu pisligi yapmislar ve bir uc puan lazim sampiyonluklari icin. olaya bak. hala dogru durust bir tepki yok. uefaya mail atmakla olmuyor arkadas bu is. bak sikeci kopeklere adamlarin baskanlarinin yemedigi bok kalmamis hersey yuzlerce sayfa kanita dokulmus adam icerden cikmadi diye polisle birbirine giriyorlar. biz daha oturalim. is isten gecti yuruyus yaptik. maalesef kuzu gibi taraftariz. cok guzel uyuttular bizi ve bu haftasonuda son kez uyutucaklar. sonrada biz bir kac gun forumda sinirlenicez ondan sonra bir transfer filan olursa berbatov filan gibi onumuzdeki seneye odaklanicaz. ve herseyde onlarin yanina kalicak. bu kadar basit.

simdi tek birsey istiyorum sizden. dusunun eger durum tersi olsaydi bizim taraftarimiz ve yonetimimiz kadar sessiz kalirlarmiydi. dunyayi basimiza yikarlardi. hem taraftar hem medya hemde yonetim olarak. Galatasaray takimimiza, yonetimimize ve taraftarimiza inanilmaz buyuk bir firsat gelmisti bu pisliklerin soyunu tuketmek icin ama elimizin tersiyle ittik (bakiniz - yonetim: fbye ne ceza verirlerse versinler yeterki avrupa yolu bize tikanmasin) ve maalesef artik cok gec.

Beyin error verdi galiba.

bu nasıl cümle kardeş. icindeki ses şampiyon olcaz diyo. ama sen icindeki sesin yanılmasını istiyon

kardeş bi daha oku istersen

İçimdeki ses kadıköyde sampiyon olucaz diyor.. Ama Dışımdan olamıycaz diyorum,

Umarım ''İÇİMDEKİ SES BENİ YANILTIR.''

yani içimdeki ses şampiyon olucaz diyor beni yanıltsın ve şampiyon olalım anlatabildim mi ?

biz hangi takımdan fark yedik şimdiye kadar:) yapmayın etmeyin yahu. 1-0 öne gecseler gene aynı senaryo olur. tek kale mac. bizim son vuruşlarımız belilrler durumu.

Ciddi ciddi aklımdan geçiyor maalesef.

yani içimdeki ses şampiyon olucaz diyor beni yanıltsın ve şampiyon olalım anlatabildim mi ?

Kardeş sen yazdığını bi iyice oku bence :D

Play-off'da, kendi sahamızda 3 maçta 7 puan kaybetmişiz.

Bu takım eğer kadıköye gidip 1 puan dahi alamıyorsa, bırakın şampiyon da olmasın..

İçindeki ses şampiyon olucaz diyorsa seni niye yanıltsın :)

Geri
Üst Alt