STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

gökmen özdenak ilk defa mantıklı konuştu.sakin olmamız lazım,golü bulmak zorunda olan onlar.tahriklere kapılmamalıyız.fb nin ts deplasmında yaptığını yapmalıyız,

Ayyas ziyaya bakin suan nasil yirtiniyor cüneyt cakir nasil verilmez o verilecek diye.

İşte en korktuğum şeyde baştan beri o bu adam maçı yönetirse ilk yarım saatte en az 10 kişi bırakır bizi ve maçı bir şekilde bitirir. O statta bu hakem kendini kaybediyor. Kendi taraftarının önüne çıkan adamdan ne beklenir.

Bir yerde Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in adı geçiyorsa umutsuzluk yersizdir. İNŞALLAH şampiyonluğu alıcağız.

biz bu macda gol yemeyecegiz

yalnız anlamadıgım bisey var hersey digiturk istedigi gibi gitti biz kendi sahamızdaki maclarda puan kaybetmeseydik simdi sampiyonluk turu atıyor olcaktık neyse vardır bi hikmeti

Yahu kafam okadar karisiki... Inanin aslinda yenemeyecegimiz bi Mac degil Kariköyde bunlar bizi yeneli 3 sene olucak nerdeyse. Bu eziklerinde Sampiyonlugu son maccta kaldiginda nekadar bocaladigini herkez biliyor. Mantik olarak inaniyorum... Ama gelelim su son aylarda olan acayip acayip senaryolar sacmaliklar haksizliklar oyunlar... Beni ne düsünecegimi karistiriyor... ne düsünecegimide sasirdim. Bu seznki istatige bi bakarsaniz topu topuna 4 Mac kaybedik fb ise cok mac kaybedi cok maglubiyet gördü AMA fark 1 Puan... Normal degil yaw :D

ALLAH'ım sen kadıköyde şampiyonluğu almamızı nasip et.AMİN.

yalnız anlamadıgım bisey var hersey digiturk istedigi gibi gitti biz kendi sahamızdaki maclarda puan kaybetmeseydik simdi sampiyonluk turu atıyor olcaktık neyse vardır bi hikmeti

Kim kimleri kandiriyor artik bilmek mümkün degil...

Izlemeyecegim muhtemelen

en az 5000 polis orda olsun, ne olur olmaz

şerefsiz emre omuzlrda karşılanıyor... öpücük yağmuruna tutuluyor vay benim canım ülkem be...vay be... ntvsporda son dakika veriyor....Benim artık hiçbir sevgim hiçbir umudum kalmadı

Play-off oyanansında puan niye yarıya iner.O puanları sokakta mı bulduk.Ve ya fener gibi masa başında mı aldık.Şikeyi yapan başkaları puanları silinen biziz.39 maçta fenerden 5 puan fazla aldık ama hala şampiyon değiliz.Lanet olsun m.a.a'ya.Feneri kurtardın da ne oldu.Hain ilan edildin.Herkese inat alalım şu şampiyonluğu artık.Euro 2008 de olduğu gibi Fatih Terim zoru sever.

Kupayı alır döneriz. Şu şikecilerin futbol şansının sadece %1 'i bize farkı bile getirir.

Şu maç nasıl izlenilecek bilen var mı?Hiç fenerli ağzı çekemem şimdi.Eskişehir'de öğrenciyim ama haftasonu Bursa'ya gitmem gerekecek.Bursa'da full Gs'lı olan mekan var mı?

Kim ne derse desin... bu bütün olaylar buram buram mason, siyonizim kokuyor.

kararlar açıklandı ... temiz kramponlara gelin

Böyle maç olmaz arkadaş. Bu mu adalet, neresinde bunun hak. Resmen haftaya pazar ülkeyi 2'ye bölcekler insanları birbirleriyle çarpıstırcaklar. Şimdiden insanlar insanlıktan cıkmaya basladılar. Herkes birbirinin kalbini belkide bir hiç uğruna kırıyor. Bunların bedelini canlarıyla ödeyenler var. Yazıklar olsun ülkeyi bu hale getirenler, 1 senedir şike muhabbeti ne oldugu belli olmayan bunca sacmalık ve bütün amaç buraya kadar getirmekti ve becerdiler sonunda. Kimse bana futboldan bahsetmesin. Bu sadece bir futbol maçı olmuyacak. Resmen pazar günü Kadıköy'de 3. Dünya Savaşı yapılcak.

Sakin olan kazanır.Denizliyi son maçta yenemeyen.Son yılların en kötü oynayan TS'nu yenemeyen fb son maçta mı bizi yenecek?Şu maça her zamn izlediğimiz GS gibi çıksınlar yeter.Son 2 maçta olduğu gibi değil.Emre Çolak lütfen topu ayyağına aldığında arada bir düşün.

kazanacagiz

Geri
Üst Alt