STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Yemişim kupayı, çok istiyorlarsa alsınlar bir taraflarına monte etsinler. Neyin kupasındasın halen renkdaş?

Her ne olursa olsun ne durumda olursak olalim ya o maca cikmayip tavrimizi koyucaz yada cikip yenicez oyle yada boyle ha yeniliriz o ayri konu maksat safimiz belli olsun.

Sikeciler gibi korkak oynamayip 3 puan alip sampiyon olucagimiza ASLAN gibi oynayip sampiyonlugu kaybetmeyi yeglerim

Herkesin adaleti sasar Allahinki asla. Rahat ol.

Benden siz kardeşlerime bir tavsiye bu maçı izlemeyin ne yüreğiniz dayanır nede bünyeniz kaldırır.Ben bu genç yaşımda kalbimde sızı hissediyorsam artık dicek bişe yok gerçekten kendinize yazık ölümüne galatasaray diye diye artık o gün geldi harbiden galatasaray için canımı veririm ama arkamdan anamın göz yaşları dökülceğine o maçı izlemem isterse şikespor sampiyon olsun hiç farketmez zaten futbol bitti türkiyede benim gönlümde cimbomum herdaim şampiyon zaten bu sene olmuş olmamış hiç fark etmez destek sonsuza dek sürer ama bu son maçı kendı adıma izlemiyeceğimi burda siz renktaşlarım önünde beyan ediyorum....

Beyler biraz rahat olun biraz sakin olun.

Ortada 34 macligin bir emegi var... Bu emegi goren ve gozeten yukarda herseye ragmen (TFF, Hakemler kurgu ligtv herneyse) Allah var.

Once Allaha sonra o Sari-Kirmizi formaya guvenin... Allahin izniyle o kupayi alicaz Kadikoyde.

Renkdas sen halen neyin muhabbetini yapiyon ya?

Allah sanki dunyanin savas, soykirim, aclik gibi tum sorunalarini cozmus ve bizim bok kokusu veren lige odaklandi...

Dedigim gibi o maca PAF takimiyla cikmamak butun bu onun bunun cocukarlinin oyunlarina gelmek anlamina geliyor. Ah ulah Ah suan Adnan Ozturn baskanimiz olacakti!!!

protesto edeceksin, isinma hareketi bile yapmiyacaksin... sonra maca cikacaksin baslangic vurusu bizde ise baslatmiyacaksin.. vurmiyacaksin o topa!

eger onlarda ise ozaman faul veya tac veya her hangi sekilde oyunu baslatacaksan baslatmiyacaksin!!! ellemiyeceksin bu lanet topu.

hakem basliyacak sari kartlara sikarsa zaman "calmaktan" ikinci sariyi verip kirmizi versin.. verirsede siradaki gecsin ayni sekilde yine bir sari bir sari daha 5 oyuncunu oyundan attiracaksin HUKMEN MAGLUP olup macin ilk 5 dakika icinde macin bitmis olmasi ile bakin nasil bir protesto yapilmis olur! Digi turk olsun Fenerliler olsun butun TFF olsun hepsi bakalim ne yapacaklar ozaman.

BU MACI OYNAMIYACAKSIN!! cunku FUTBOLUN DEGERI ANLAMI HICE SAYILDI!!! onceden belirlenmis oyunun ne anlami var?!!! kendi kendimize niye sinirlenelim? bu butun durumu yaratanlarin taraftarin kalp krizinden can vermelerine niye yardimci olalim?! CACIK protestosu siyah cicekler mis... YOK KARDESIM!! GECTI ARTIK!! oyle birsey YOK GECTI ARTIK!!!

onceden yazilmis senaryolara biz niye pay sahibi olalim???!!!!!

icim disim dondu bu pisligin icinde sucsuzlari hice sayan suclulari kollayanlardan biktim. BIKTIM!!!!

Ne oynamamasi ne maca cikmamasi, siz neyin kafasindasiniz? GALATASARAY'a korkak damgasi vuracak bir ALLAH'in kulu dogmadi daha anasinin karnindan.

UEFA gereken cezayi verecektir, olayin o kismini siz dusunmeyin. Sezon basinda buna benzer bir ton ornek geldi onumuze. Icraat yapmayan Yunanistan Futbol Federasyonu ile Isvicre Futbol Federasyonlarina UEFA bir el atti isi aninda bitirdi.

En fazla TFF cikar UEFA'ya sizi dinlemiyoruz der ve Turk futbolu enternasyonal maclardan men edilir. Buyuk ihtimalle Asya kupalarinada almazlar bu durumda.

Bizde ceker gideriz baska bir lige.

Ben ve Taraftarin belkide 70%' i inaniyor ama...

Ama bakiyorum Futbolcular, Teknik Heyet Fatih Terim dahil ve Yönetim inanmiyor. Benim gözledigim bunlar. En önemli kisiiler Sampiyonluk gitmis gibi Isyandalar ve buda Futbolcuya yansiyor..

Kadiköyde bu yüzden Sampiyonluk mucize olur. Benim, Senin inanmanla olmuyor iste.

Halbuki Fenerbahçe'nin hiçbir zaman Final Takimi olamadigini bilmeleri gerek..!!

maçtaki hakem ince ince faul düdüğü,sarı kartlar,ofsaytlar konusunda aleyhimize düdük çalıp heriflere avantaj sağlarsa sen istediğin kadar inan o futbolcu teknik direktör istediği kadar inansın bir halt yapamassın.

Ben ve Taraftarin belkide 70%' i inaniyor ama...

Ama bakiyorum Futbolcular, Teknik Heyet Fatih Terim dahil ve Yönetim inanmiyor. Benim gözledigim bunlar. En önemli kisiiler Sampiyonluk gitmis gibi Isyandalar ve buda Futbolcuya yansiyor..

Kadiköyde bu yüzden Sampiyonluk mucize olur. Benim, Senin inanmanla olmuyor iste.

Halbuki Fenerbahçe'nin hiçbir zaman Final Takimi olamadigini bilmeleri gerek..!!

Renkdas sen halen neyin muhabbetini yapiyon ya?

Allah sanki dunyanin savas, soykirim, aclik gibi tum sorunalarini cozmus ve bizim bok kokusu veren lige odaklandi...

Dedigim gibi o maca PAF takimiyla cikmamak butun bu onun bunun cocukarlinin oyunlarina gelmek anlamina geliyor. Ah ulah Ah suan Adnan Ozturn baskanimiz olacakti!!!

mactan sonra konusuruz.

bu maçta fenere 100 tl basıcam hiç değilse yenilirsek(ALLAH göstermesn ) bir teselli olur. bu arada en etkili totemlerden biridir:)

Fokus tutmak gerekiyor, sadece bu mac...SADECE BU MAC VAR

Fenerbahçe yerine şikebahçe yazılırsa daha iyi olur maç başlığına.

kendi elimizle buraya kadar getridik son sözü söylemeliyiz. Bu beraberlik avantajı iyi mi oldu kötümü oldu bilemedim.

cok sakin ve akıllı oynarsak hedefe ulasırız

Beraberlik avantaj şikeciler gol atmak için saldıracak, en iyi yaptığımız şey takım halinde savunma yapmak.

Yok öyle maça çıkmayalım bilmem ne, çıkıcaz şampiyonluğu alıp gelicez. Gayet basit.

İlginç bir lig oldu. Son maçta iki ezeli rakibin maçıyla şampiyonun belirlenecek olması olayını ben ilk defa şahit oluyorum. Fenerbahçe futbol kalitesi olarak haketmesede lige tutunarak buraya kadar gelmesi başarıdır. Sonuçta Arenada bizi yendiler. O maçı yenseydik Saraçoğluna şampiyon olarak gidecektik. Biz daha pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız ve umarım bu verilen emeğin karşılığını alırız.

Play-offlari yeterince izledikten sonra aslinda bu macin deplasmanda olmasi bizim icin avantaj. Deplasmlarda cok sakin ve akillica oynuyoruz. Galibiyetten baska careleri yok, yani suursuzca saldirmalari muhtemel.

Baros-Elmander'e devam, birde Emre yerine Aydin olabilir.

Cumartesi ye kadar zaman nasıl geçecek Allah aşkına biri bana söylesin.

Bu şampiyonluğu alacağız. Hemde onların sahasında. Bırakın yılları yüzyıllar konuşulur bu olay.

Verilecek en iyi cevap; oraya bir bayrak daha dikip gelmektir.

Geri
Üst Alt