STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Alper Altun yüzünden bu topic'de sanırım 5-6 kişi myc alacak.

adamın mantıgı 0. 26 gol atmışlar. bunları toplamış oranını almış yüzde 75 te karar kılmış kısaca error vermiş.

Son iki mac haric Kadiköyde genelde hep kötü oynadik. Alper dogru diyor. Kendimizi kandirmayalim.

alper altun kardeş, ezildiğimiz diyip duruyosun. tamam sen git ozaman şikecilerle katıl.

unutma kaybetsende-kazansanda onurlu olarak ayakta duran tek takımdır galatasaray.

Alper yazmayayım diyorum, sınırlarımı zorluyorsun. Ulan defol git, şu fener propagandanı başka yerde yap. Ne utanmaz adamsın sen! Resmen feneri övüyorsun lan bize, yok ezmişte yok 26 tane atmışta... Zaten sinirliyiz, imtihan mısın lan sen?

sen kimsin ulan, gercekleri yaziyorum, bir galatasarayli olarak su feneri bi yensek de rahat olsak diyorum, sen nediyon LAN! sinirliysen bana ne, sanki biz feneri hep yeniyoruz da biz baska seyler anlatiyoruz, dedik ki insallah yeneriz ama gecmis de ayni senaryolarda hep maglup olduk, insallah bu yine olmaz... herkes cok kolay zannediyor..

Son iki mac haric Kadiköyde genelde hep kötü oynadik. Alper dogru diyor. Kendimizi kandirmayalim.

kötü oynadığımız tek maç 2006'da şampiyon olduğumuz sezon 4-0 yenildiğimiz maç...

ondan sonraki önceki tüm maçlarda ezdik oynadık dağıttık ama skor alamadık...

kendinizi kandırmayın...

sen kimsin ulan, gercekleri yaziyorum, bir galatasarayli olarak su feneri bi yensek de rahat olsak diyorum, sen nediyon LAN! sinirliysen bana ne, sanki biz feneri hep yeniyoruz da biz baska seyler anlatiyoruz, dedik ki insallah yeneriz ama gecmis de ayni senaryolarda hep maglup olduk, insallah bu yine olmaz... herkes cok kolay zannediyor..

kimsenin kolay zannettigi yok. sen işi sulandırıyon.

maçın berabere bitmesi sadece moral açısından kötü oldu

umarım oyuncularımız bundan etkilenmez.

Lan her sene aynı oluyor.Biz hep iyi oynuyoruz ama adamlar sakin kalıp alıyor maçları.Biz büyütüyoruz fener maçlarını halbuki bir nane yok.Sadece ayaklarımız yere basmadığı için kaybettik çoğu maçı.

kötü oynadığımız tek maç 2006'da şampiyon olduğumuz sezon 4-0 yenildiğimiz maç...

kendinizi kandırmayın...

yok reis,2006 dan sonra kalli zamanında 2-0,skibbe zamanında 4-1,rijkaard zamanında 2-1 hep kötü oynadık

Beraberlik kötü oldu yensek moralli olacaktık. Futbolcularda Ali Dürüst'ün psikolojisine girerse işimiz çok zor.

ali durustu de anlamak mumkun degil konustukca bizim psikolojimizi bozuyor adnan özturk dısında butun yöneticilerimixz bize zarar veriyor koustuklarıyla

kendinizi kandırmayın...

hocam yapma Allah aşkına feldkamp'lı sezon ilk maç rijkaardlı sezon ilk maç bunlarda çok kötüydük haraçoğlunda.

Sen fenerli değilsen ben adam değilim, net! Salak mı zannediyorsun lan sen bizi... Fenerbahçe bize 4-0 yenildiğimiz maç haricinde son 13 yılda tek bir maçta bile ezici üstünlük kuramamıştır. 6-0 yenildiğimiz maçta bile biz ezdik o kendi ve taraftarı kaliteli .......... olan takımı... Tamam mı, anladın mı lan?

Kadiköyde ilk golü hic biz buldukmu arkadaslar, gercekten su an bilmiyorum? Bana göre zor ilk golü bulmak

Edit: aklima geldi lincoln atmisti

Kadiköyde ilk golü hic biz buldukmu arkadaslar, gercekten su an bilmiyorum? Bana göre zor ilk golü bulmak

bulduk ya benfikayı yenmiştik. o ara sonra bunlarla oynadık lincoln atmıştı. o mac 3-1 bitmişti. attıgımız 2. gol sayılmamıştı. hüzeyin göcük hakemdi.

yok reis,2006 dan sonra kalli zamanında 2-0,skibbe zamanında 4-1,rijkaard zamanında 2-1 hep kötü oynadık

yok abi...

Bu dediğin maçlarda oynayan biz ergünün totosuna çarpıp kaleye giden kezman golü...

son dakika luganonun elle oynamasına penaltı veremeyen hakem...

4-1'de gene oynayan biz emrenin kendi kalesine attığı saçma goller...

bakın abi ezilmedik alperin dediği gibi ezildiğimizi hatırlamıyorum ki bunu fenerliler bile kabul ediyor...

aynen şu saatte konuşulacak şeyler değil madem sabrettiniz bitsin öyle konuşacağız diye sabredin takımı motive edin. Terimin işi çok zor Ama herşey futbolcuların elinde tarihe altın harflerler yazılmak onların elınde.

beraberlik aksine iyi oldu beşiktaşa 4-5 tane sallasaydık çok özgüvenli çıkacaktık maça ve bu bize pek yaramıyor.

Geri
Üst Alt