Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim´e cezayi 2 saatte kesenler Emre ve Semih icin 1 hafta bekler.
Gerci kesin mi PFDK´ya sevk edildikleri?
Alper yazmayayım diyorum, sınırlarımı zorluyorsun. Ulan defol git, şu fener propagandanı başka yerde yap. Ne utanmaz adamsın sen! Resmen feneri övüyorsun lan bize, yok ezmişte yok 26 tane atmışta... Zaten sinirliyiz, imtihan mısın lan sen?
Son iki mac haric Kadiköyde genelde hep kötü oynadik. Alper dogru diyor. Kendimizi kandirmayalim.
sen kimsin ulan, gercekleri yaziyorum, bir galatasarayli olarak su feneri bi yensek de rahat olsak diyorum, sen nediyon LAN! sinirliysen bana ne, sanki biz feneri hep yeniyoruz da biz baska seyler anlatiyoruz, dedik ki insallah yeneriz ama gecmis de ayni senaryolarda hep maglup olduk, insallah bu yine olmaz... herkes cok kolay zannediyor..
alper iyi çoçuktur beyler dağılınilk golü biz atarsak mallar panik olucak inş biz atarız yha..
kötü oynadığımız tek maç 2006'da şampiyon olduğumuz sezon 4-0 yenildiğimiz maç...
ondan sonraki önceki tüm maçlarda ezdik oynadık dağıttık ama skor alamadık...
kendinizi kandırmayın...
Beraberlik kötü oldu yensek moralli olacaktık. Futbolcularda Ali Dürüst'ün psikolojisine girerse işimiz çok zor.
kötü oynadığımız tek maç 2006'da şampiyon olduğumuz sezon 4-0 yenildiğimiz maç...
ondan sonraki önceki tüm maçlarda ezdik oynadık dağıttık ama skor alamadık...
kendinizi kandırmayın...
sen kimsin ulan, gercekleri yaziyorum, bir galatasarayli olarak su feneri bi yensek de rahat olsak diyorum, sen nediyon LAN! sinirliysen bana ne, sanki biz feneri hep yeniyoruz da biz baska seyler anlatiyoruz, dedik ki insallah yeneriz ama gecmis de ayni senaryolarda hep maglup olduk, insallah bu yine olmaz... herkes cok kolay zannediyor..
Kadiköyde ilk golü hic biz buldukmu arkadaslar, gercekten su an bilmiyorum? Bana göre zor ilk golü bulmak
yok reis,2006 dan sonra kalli zamanında 2-0,skibbe zamanında 4-1,rijkaard zamanında 2-1 hep kötü oynadık