STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Lanetli maç yaklaşıyor....hiç ümidim yok....

Böyle maçları fener seviyor ve bizden daha iyi oynuyor...

Biz ise, bu maçı alırsak, fenerliler için tarifi imkansız, senelerce konuşacağımız bir fırsat elde edeceğiz...

Ama futbolcular bunun farkında mı ? her zamanki gibi zannetmiyorum...

kesinlikle öyle... daha iyi konsantre oluyor ve oynuyorlar...

holosko kalben fb mantıken galatasaray demiş

Mac sonu olacaklar iste bunlar, izleyin.

Bayrak bizden gidecek yabanci bir oyuncuya diktirilebilir. Mesela Riera. Yada icimizden fanatik bir oyuncuya, Sabri gibi.

[video=youtube;vjEXSZh3zzc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vjEXSZh3zzc[/video]

ben bizim taraftarı bazen yeminle anlamıyorum.

ulan elin ezikleri şike yapar-her türlü pisliği yapar taraftar köle olmuşcasına onların yaptığı doğrudur diye savunur.

biz onurumuzla mücadele ederiz-şampiyonluk maçına çıkmak için hakkımız olan şampiyonluğu orda almak için destek isteriz-sinerji oluşturalım derizz..

yokk pfdk- yok tff - yok medya izin verirmi- yok kaç senedir orda kaybediyoruz- bu maçı bize bırakmazlar gibi laf ederler.

bırakın onu bunu ve bu hafta için sadece takıma destek olun yahu. biz leeds leedds te devirdik. roma ile oynadığımız maçta bizi parçaladılar dayak attılar yine dimdik durduk. bordeux maçında taraftalarımıza yapamdıklarını etmediklerini bırakmadıklar sağlam çıktık ordan futbolla.

biz tükiye bayrağını yurt dışında her ne şart olursa olsun en yükseklere dikmiş bir futbol takımı ve amacı yabancı takımları yenmek olan bir kültür abidesi kulubuz. destek olun diyoruz. maç gelince maç oynanırken zaten küfür eden-karşı takıma söven- kendi takımına kızan- çok olacak. maç başlayıncaya kadar desteğiniz esirgemyin olumsuz düşünmeyin veya yansıtmayın yahuuu.. maç başlar herşey olacağına varır. şampiyonluk önemlimi hayırrr benim açımdan şu ülkede futbolu katledenlere-hakkımızı çalmaya çalışanlara-yandaş medyaya cevap olsun diye... ben zaten şampiyonumu biliyorum. fiilen olsa ne olur olmasa ne olur. hatalarımız-yalnışlarımız var mı var ama onursuzluğumu namusluğumuz yok şükür olsunn.

GALATASARAY BAŞI DİK YÜRÜR. ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞEMESİN DİLLERDEN...

Bayrak yalan beyler bayrağı nerden bulacaklar orda

398938_Galatasaray_SK.jpg

ben bizim taraftarı bazen yeminle anlamıyorum.

ulan elin ezikleri şike yapar-her türlü pisliği yapar taraftar köle olmuşcasına onların yaptığı doğrudur diye savunur.

biz onurumuzla mücadele ederiz-şampiyonluk maçına çıkmak için hakkımız olan şampiyonluğu orda almak için destek isteriz-sinerji oluşturalım derizz..

yokk pfdk- yok tff - yok medya izin verirmi- yok kaç senedir orda kaybediyoruz- bu maçı bize bırakmazlar gibi laf ederler.

bırakın onu bunu ve bu hafta için sadece takıma destek olun yahu. biz leeds leedds te devirdik. roma ile oynadığımız maçta bizi parçaladılar dayak attılar yine dimdik durduk. bordeux maçında taraftalarımıza yapamdıklarını etmediklerini bırakmadıklar sağlam çıktık ordan futbolla.

biz tükiye bayrağını yurt dışında her ne şart olursa olsun en yükseklere dikmiş bir futbol takımı ve amacı yabancı takımları yenmek olan bir kültür abidesi kulubuz. destek olun diyoruz. maç gelince maç oynanırken zaten küfür eden-karşı takıma söven- kendi takımına kızan- çok olacak. maç başlayıncaya kadar desteğiniz esirgemyin olumsuz düşünmeyin veya yansıtmayın yahuuu.. maç başlar herşey olacağına varır. şampiyonluk önemlimi hayırrr benim açımdan şu ülkede futbolu katledenlere-hakkımızı çalmaya çalışanlara-yandaş medyaya cevap olsun diye... ben zaten şampiyonumu biliyorum. fiilen olsa ne olur olmasa ne olur. hatalarımız-yalnışlarımız var mı var ama onursuzluğumu namusluğumuz yok şükür olsunn.

GALATASARAY BAŞI DİK YÜRÜR. ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞEMESİN DİLLERDEN...

Bu aralar çok ağlak oldu bizim taraftar.

İnanalım guvenelim,kupayı fener alsın.

Kimse umit baglamasın Sampiyonluga. Sonra burada husran yasamayın,Burada kufur etmeyin.

Sampiyonlugu fenere Arena'da yenildigimiz gun kaybettik biz.

Not: C.tesi sampiyon olursakta zerre sevinmeyecegim.

^^nah sevinmeyecen.

onlar normal bi takım ama, herkes fenerin aşırı balından korkuyo :D yoksa realide devirdik problem değil orası.

nou camp'ta 9 kisi kaldık mac 2-2 bitti bunlar bildiğimiz düzgün takımlar. ama fener düzgün değil yamuk işte ne derseniz deyin olmuyo 2 şutta 2 golü barça yapamadı bize, roma yapamadı. o dövüşü hatırlıyorum bülent polisemi ne çakmıştı kimdi o vuran :asd:

Kimse umit baglamasın Sampiyonluga. Sonra burada husran yasamayın,Burada kufur etmeyin.

:haha:

:sad007:

onlar normal bi takım ama, herkes fenerin aşırı balından korkuyo :D yoksa realide devirdik problem değil orası.

nou camp'ta 9 kisi kaldık mac 2-2 bitti bunlar bildiğimiz düzgün takımlar. ama fener düzgün değil yamuk işte ne derseniz deyin olmuyo 2 şutta 2 golü barça yapamadı bize, roma yapamadı. o dövüşü hatırlıyorum bülent polisemi ne çakmıştı kimdi o vuran :asd:

emre aşık

mac katlihama gider bu macin adil yonetilecegine hic bir sekilde inanmiyorum.

her yil oldugu gibi yine bir kas oyuncu veya teknik ekipten kanlar icinde olur.

mac oncesi kargasalar, devre arasinda kavgalar hakemlerin kollundan tutmaklar...

o pislik icinde neler olacagini hepimiz cok iyi biliyoruz. yillardir boyle agzini acan yok.

Bu namussuzlarin isi cözülene kadar hic bir futbol basliligina yorum da yapmiyacagim artik.

umarim hic bir insana orda birsey olmadan hayatlari tehlikeyi gormeden cikarlar o stattan ve evdeki insanlarin bu maci izlerken sagliklarini dusunuyorum.

Turk futbolun ruhuna el-fatiha

Geri
Üst Alt