STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

cumartesi günü yensekde yenilsekde ne olursa olsun biz GALATASARAY'ı seviyoruz...

kadıköyde bizi 100 yıl üst üste yenselerde GALATASARAY lı olmak bambaşka bir duygu

bu duyguyu şikeciler hiçbir zaman bilemeyecekler

monacoya tanjuyla deplasmanda uçan kafa golünün hazzını

almanyada monacoya cevat prekazinin 40 metreden golünü

xamax'ı 5-0 yenmenin ne demek olduğunu

leeds united'ı yenmeyi,milanı devirmeyi, real madridi 2-0 dan 3-2 yenmeyi

uefa kupasını, haydi poescu haydi oğlum demeyi

süper kupada altın gol atmayı jardelle

daha saymakla bitmez.....

GALATASARAY da başarı uzun vadede elde edilen sistemli ve sürdürülebilir bir olgudur

fenerbahçe şahıslara bağlı kalmıştır ve şahıslara bağlı yürür

FENERBAHÇE A.Ş. şike olayında gerçek ve tüzel kişilerin ayrılmasıyla ne kadar şahıslara bağlı bir kulüp olduğunu ispatlamıştır.

şahıslara bağlı olarak yürümeyen GS gibi kurumlar yanlış iş yapanları bünyelerinden uzaklaştırıp onurlu bir şekilde cezayı tüzel kişiliklerinin almasını tercih ederler

GALATASARAY 'ın adını bir asbaşkanı şikeye karıştırsa o şahsın kulüple ilişkisinin kesilip GS 'ninde onurlu bir şekilde küme düşürülüp aklanmasını her GS'linin tercih edeceğinden eminim.

Kontrollü oyun ve GS sanırım başka bir zamanda koşuruz bu konuyu...

Fenerbahçe 2-2'lik maçın öncesi maç anı ve gelişimini iyi okumak lazım... Yeriden çıkmayan defans ile 2-0 dan sonra kaybedecek yok eskiye dönek diyen bir defans anlayışınız... Fatih Terim kontrollü oyunu hiç yaptırmadı takip ettiğim karadı ile (1996-2012)

Sanırım en büyük sıkıntı bireysel oyuncu performanslarının düşmesi , son vuruşu beklediğiniz oyuncuların çok kötü performansı ve hucum oyununda arkaya kaçırdığınız oyuncuları kontrol edememe sorunu...

biz bu sene hemen hemen tüm deplasmanlarda kontrollu oyun oynadik, hatta en iyi maclarimizi deplasmanda yaptik bu sene.

ttarenada rakibe 5 net pozisyon verdigimiz oluyor mac basi, ama deplasmanlarda öyle olmiyor, cunku takim kontrollu oyniyor, top yapiyor ama ttarenadaki gibi bekler cok acilmiyor, stoperler ilerde kurmuyor defansini, engin ve emre coky ardimci oluyor beklere. Kisaca takim halinda defans, takim halinde ofans, ama kontrollu bir sekilde, ttarenadaki gibi herseyi s... edip üstüne gitmiyoruz. deplasmanlarda.

size karsi oynadigimiz macta bile sizin dogru duzgun pozisyonunuz yoktu (2 gol da yoktan var edilen goller idi)

ne nasil, defansif oynayan takimlar beraberlik bile zor aliyorlar diyorsun, ben ise yunanistan avrupa sampiyonu oldu, inter sampiyonla rligi kupasini aldi, chelsea barcayi eledi diyorum

neyse ya, önemli degil zaten.

onlar gibi defans yapalim demiyorum ben kaldi ki... sadece hayvan gibi saldirmiylaim diyorum, cunku bize beraberliky etiyor

[video=youtube;usICfd93CuQ]https://www.youtube.com/watch?v=usICfd93CuQ[/video]

taktik bu gerisi yokk. bam bam bam :)

neden stres olsun ki ? gayet rahatız zaten alacaz o kupayı ama alamazsakta aykut hoca yeni kulup baksın kendine ki eminim alacağımızdan

Doğru söylüyorsun sizin strese girmenize gerek yok çünkü; son maçlarda şampiyonluğu kaybetmeye alıştınız bu sizde bağımlılık yaptı.Sadece şampiyonluk değil acaba Türkiye Kupası'nı finalde kaç defa kaybettiniz ben sayamadım.Onun için strese girmenize gerek yok kaçınılmaz sonun ne olduğunu biliyorsunuz ve sizlere tavsiyem bu kaçınılmaz sondan zevk almaya bakın.

[video=youtube;_alyAKDT8rA]https://www.youtube.com/watch?v=_alyAKDT8rA&feature=endscreen&NR=1[/video]

96 da trabzonspora yaptıkları taktiğin aynısı trabzona beraberlik yetiyordu durmadan saldırdı ve kaybettiler

İnşallah öyle olmaz, aman dikkat çocuklar !

Adam tüm sezon boyunca bi maca cikmamis sampiyonluk macindada oynayacagini sanmam.

Bzen futbolu amatör ruhla oynamak gerek...

cumartesi günü yensekde yenilsekde ne olursa olsun biz GALATASARAY'ı seviyoruz...

kadıköyde bizi 100 yıl üst üste yenselerde GALATASARAY lı olmak bambaşka bir duygu

bu duyguyu şikeciler hiçbir zaman bilemeyecekler

monacoya tanjuyla deplasmanda uçan kafa golünün hazzını

almanyada monacoya cevat prekazinin 40 metreden golünü

xamax'ı 5-0 yenmenin ne demek olduğunu

leeds united'ı yenmeyi,milanı devirmeyi, real madridi 2-0 dan 3-2 yenmeyi

uefa kupasını, haydi poescu haydi oğlum demeyi

süper kupada altın gol atmayı jardelle

daha saymakla bitmez.....

GALATASARAY da başarı uzun vadede elde edilen sistemli ve sürdürülebilir bir olgudur

fenerbahçe şahıslara bağlı kalmıştır ve şahıslara bağlı yürür

FENERBAHÇE A.Ş. şike olayında gerçek ve tüzel kişilerin ayrılmasıyla ne kadar şahıslara bağlı bir kulüp olduğunu ispatlamıştır.

şahıslara bağlı olarak yürümeyen GS gibi kurumlar yanlış iş yapanları bünyelerinden uzaklaştırıp onurlu bir şekilde cezayı tüzel kişiliklerinin almasını tercih ederler

GALATASARAY 'ın adını bir asbaşkanı şikeye karıştırsa o şahsın kulüple ilişkisinin kesilip GS 'ninde onurlu bir şekilde küme düşürülüp aklanmasını her GS'linin tercih edeceğinden eminim.

+ 1905

Heyecandan altıma edeceğim daha 2 gün var maça.

Maç günü ne ederim bilmiyorum :asd:

ya içimden maçın başında duran toptan gol bulacakmışız gibi geliyor ama hayırlısı

Kardeş bir Fenerli olarak yazmayayım diyorum ama bu kadar yorumu okudukca bazen anlamıyorum sizi... GS'nin hucum oyunu nasıl olurda Fenerbahçe'nin işine gelir... Sanırım bizim en büyük avantajımız sizi sizden daha iyi biliyor oluşumuz... Bana söylermisin defansif oynadığınız bir maç var mı bu sezon... Varsa sonuçları ne oldu... Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı defansif oynamak nasıl bir düşünce ürünüdür. Selçuk size en büyük katkıyı defans yaparak mı verdi yada veriyor... Forvetleriniz 80 metre alandamı etkili oluyor yoksa baskılı oyunda mı ? 3 Maç oynadınız forumda olduğunuz ilk maç 3-1 , kaybetmiyeyim diyerek çıktığınız ikinci maç 2-2 (3 golü Fenerbahçe bulsa (pozisyonda vardır ) maçı orada kaybetmişdiniz ama sonra aklınıza hucum yapmak gelince işin rengi değişmedi mi ?) Son maç 2-1 kaybettiğiniz maç... Pozisyon zenginliğini defans yaparak yaptığınızı düşünmüyorsunuz sanırım...

Gerisini siz doldurursunuz...

Takımınız hakkında +/- olayına yorumlarla katkıda bulunuruz..

ilk defa bir fenerlinin akıllı bir yorum yaptıgını gördüm. adam haklı.

fatih terimim cezasını tahkim kurulu kaldıracak gibi geliyor bana... bugün imparator sözlü savunma verecekmiş... 105.maddeye dayanarak...

Arkadaşlar TT Arena'da yaptığımız kareografi sırasında çalan şarkının adı neydi?(Fener maçında)

ımparator kenarda olsun sampıyonuz .....

nedense heyecan yok fazla eminim.

Merhabalar sevgili renkdaslarim, bugün araniza yeni katildim. Insallah Ayagim Galatasarayimiza ugurlu gelir ve hakettigimiz Sampiyonlugu kazaniriz...

Allahim sen iyinin yaninda ol.

Amin.

ünal başkanın maç öncesinde bu kadar konuşması benim canımı sıkıyor.

Salman ve Akarslan bana bir yerden tanıdık geliyor.

Geri
Üst Alt