STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Forum tirlatti resmen. Ya biz CL kupasi deyip duruyoruz, olurda Allah nasib ederse diyelim.. Nasil izlemeyi dusunuyosunuz olasi bir finali? Yataginizin altinda falan mi bekleyeceksiniz :)

Hocam o başka ya, benim için burada mevzu böyle bir maçı Fener ile kendi evinde yapıyor olmamız. Keşke CL finali olsa da rahat rahat izlesek. Bu maç çok başka. :)

Ya Abi Mac'a 46 Saat kalmis ben simdiden heyecanlandim, ben Mac ortasinda büyük ihtimalle Kalp'ten gidecem galiba.

İşin bir de bu unutulmaz anlara şahitlik etme kısmı var tabi. Kararsızım vallahi bakalım o an gelince izleyecek miyiz, yoksa güzel haberi dışarıdan mı bekleyeceğiz.

Valla ben de izlemeyi düşünmeyenlerdenim ama dayanabilir miyim bilmiyorum.

Hem izlemeye, hem izlememeye.

Hocam o başka ya, benim için burada mevzu böyle bir maçı Fener ile kendi evinde yapıyor olmamız. Keşke CL finali olsa da rahat rahat izlesek. Bu maç çok başka. :)

Bu mac bi nevi Mike Tyson ve Evander Holyfield'in maci olacaktir.

Tyson kariyeri boyunca sisirilmis bir boksordur bana gore. Hade sisirilmis demeyelimde, en azindan; Ali, Frazier, Foreman gibi efsanelerle ismi yanyana anilamaz. Ciddi testlerin hic birinden gecemedi. Buster Douglas, Lewis gibi ciddi rakiplere boyun egdi. Holyfield'a iki sefer yenildi. Holyfield, ikinci mactan dolayi Tyson'a 3. sefer meydan okudu ama Tyson yaslandim deyip geri cevirdi. Halbuki Holyfield'dan 2-3 yas gencti. Tyson teknik olarak cok hizli ve gucluydu, ama uzun soluklu maclarin hic birini cikaramadi neredeyse. Fener'de cumartesi gecesi erkenden bir ruzgar estirme pesinde olacak, sonrasi Holyfield'in dedigi gibi; "After that, he was all mine" :)

Ben en rahat Kadikoy macimi izlemeye hazirlaniyorum, temennimiz sonucunda bu yonde olmasi.

2-3 gün öncesine kadar izlememe konusunda çok kararlıydım. Ama saatler yaklaştıkça fikrim değişiyor gibi, durumum 'maç saatinde' belli olacak. :asd:

rahat olan renktaşlarım benide rahatlatın ya stresliyim :)

Ftw ‏ @ftw1905

Son 20 dk tik tak... bu ne diyo la

Ben izlemeden duramam. Ne işle uğraşırsam uğraşayım aklıma hep maçta kalır, o an yaptığım işe hiçbir şekilde odaklanamam. Zaten o gün bütün Türkiye o maça odaklanacak, nereye gidersen git, ne yaparsan yap bir şekilde haberin olur maçtan. Kendini toplumdan, teknolojiden soyutlayabileceğin çilehane gibi bir yere kapansan dair için, içini yer "acaba maç ne oldu" diye?! Uyumaya çalışsan uyuyamazsın. Maçı izlememek daha ızdırap olur izlemekten.

Maçı izlememeyi düşünenler yapabileceği tek yol var gibi; o da, anestezi yaptırıp uyumak :o

Bir yöntem daha var cep telefonunuzu kapayın

ve tam maç saatinde sinemaya gidin...

Galata Sarayı ‏ @galatasarayi

Şimdi daha yüksesle GALATASARAY! #OlalimYineTekYurekCumartesiSampiyonlukGelecek

ŞİMDİ TAM ZAMANI!

Olalım yine tek yürek, Cumartesi günü ŞAMPİYONLUK GELECEK!

Hayırlısıyla bir şampiyon olsaydık.

[video=youtube;U5ronuXejko]https://www.youtube.com/watch?v=U5ronuXejko[/video]

Feci gaza geldim.

KİMİM BEN?

-BEN BİR ŞAMPİYONUM!

Zeki,sert,temkinli olmalıyız ve en büyük silahımız da onların hiç bıkmadığı şey olan '' Çirkeflik '' olsun.Bunu bir kez de biz yapalım.

Buralar karışmış,beyler biz değil onlar streslensin :)

Vurgunu yiyecek olan onlar :)

Geri
Üst Alt