Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00
6 saat kaldi ...
6 saat kaldi ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
namaza beyler herkes lütfen
Son Fener maci namaza gitmistim,tüm gün dua etmistim ve yenildik,bidaha tövbe,busefer tersini yapacagim,bi saat sonra baslarim icmeye.

bana sanki Fatih hoca bugün 5 li orta sahayla çıkacak gibi geliyor. Sol kanada rierayi veya aydini koyup emre melo selçukla çıkacak gibi geliyor. hadi hayirlisi
semihten çekinorum çocuk heyecan filan yapmasa bari ujfaluji hep uyarsa bari![]()
Son Fener maci namaza gitmistim,tüm gün dua etmistim ve yenildik,bidaha tövbe,busefer tersini yapacagim,bi saat sonra baslarim icmeye.
vallah bizde semih varsa- onlarda bekir var.
biz atak yapacağımız kanatları ve kim top aldığında baskı yapıcaz bunu iyi analiz etmeliyiz.
mesela pres yapıcam diye ortayı boşlamamalı. dengesiz pas yaptıklarında veya kanatlara topu aktarmaya çalıştıklarında baskı yapıp kapıp, hızlı paslaşmalarda oyunu karşı tarafa yığmalıyız.
bol bol serbest vuruş-faul aldırarakta maçı soğutmalıyız. tempolu başlamak bizim için kötü olur. 15-20 dklarda hep bu hatayı yapıyoruz. önemli olan 15-20 bizim ne yapacağımız.
4-0 alacagiz
maçın başında 1-0 öne geçelim taraftar coşsun taşkınlık yapsın hükmen galip ilan edilelim
vallah bizde semih varsa- onlarda bekir var.
biz atak yapacağımız kanatları ve kim top aldığında baskı yapıcaz bunu iyi analiz etmeliyiz.
mesela pres yapıcam diye ortayı boşlamamalı. dengesiz pas yaptıklarında veya kanatlara topu aktarmaya çalıştıklarında baskı yapıp kapıp, hızlı paslaşmalarda oyunu karşı tarafa yığmalıyız.
bol bol serbest vuruş-faul aldırarakta maçı soğutmalıyız. tempolu başlamak bizim için kötü olur. 15-20 dklarda hep bu hatayı yapıyoruz. önemli olan 15-20 bizim ne yapacağımız.