STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Ünal Aysal: Moraller çok iyi. Dostluk kazansın, dost Galatasaray kazansın. Tek mesajım bu.

Ünal Aysal: Biz Hiçbir zaman beraberliğe oynamadık bugüne kadar. Hocamızın vereceği taktik bugünde beraberlik için olmayacaktır

Allahım hayırlısı ile Sarı-Kırmızı bir gece ve sevinç yaşat bizlere

Amin...

riera mı emre mi yoksa aydın mı kilit soru

fırat günayer ‏ @firatgunayer

Galatasaray'da Baros'u yerine Necati Ateş,Emre Çolak'ın yerine de Riera'nın görev yapacağı haberleri var..Fb'de Sow kadroda yok.

Çıkın ve kupayı bize getirin Aslanlar!

Son dakikalara beraberlikle girilip, Fener bastırırsa cidden kalpten gidebilirim yahu. :o

uefa kupası maçından önceki heyecan kadar heyecanlıyım inşallah maç sonu her yeri sarı kırmızı görücez allahın adaleti yanımızda hepsini susturucak johan elmander bugün gol bekliyorum ondan onun haricinde emre çolakta bişeyler yapabilir

Offff çarpıntı başladı bende ulan şu playoff'ları çıkaranın ben.... ne şehittir ne gazi olacaz sayelerinde :@

goooooooooooooooooooolllllllllllllllll

,p

Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim.Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Bu düşüncemin nedeni Galatasaray'ın Finaller takımı oldugudur..!

Mantikli düsünen bir f7'li :D

Ya benim ev arkadasım topu görse bomba diye karakola teslim edecek bı adam. Yılda 5 mac izliyor ve hepsini fener inanılmaz bir balla kazanıyor misal arenadaki mac. stres psikolojimi o kadar bozduki tvnin scart ve hdmi kablolarını sakladım arkadasımda izlemeye gidiyorum birazdan da teli kapatcam arayıp kablolar nerde lan derse diye...su mac bitsin de bı normale donsem artik

Bugün bakıyorum da uefayı aldığımız senenin sinerjisi var.Herkes dua ediyor.Çok güzel birşey Allah'a yönelmek.Sonunda nasılsa olsa kaderde olan olacak,hak yerini bulacak.Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımzda hayırlı eyle, hakkımzda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle.Amin.

Beyler bir günlüğüne de olsa totem,bal,play-off,MAA,şike bunlara ara artık.Bu faktörler baskıladı bizi yok bugün onlar.Sadece futbolun ruhu var.Haydi sarı-kırmızı.

Dua edelim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّح¡

kopun bu başlığa arkadaşlar

Geri
Üst Alt