STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | İlk Yarı

Neler kaçıyor neler. Antrenman maçı izliyoruz.

Biz 7.dakikada golü bulduk.Bizde erken bulduk.Biz 2 ye 3 e götüremiyoruz işte.Yenil duruma düşüyoruz.Nereden bakarsanız sinir bozucu.

cıldırıyorum şu an be çıldıryorum bjk trabzon febe hepsi 3 puanla başladı biz fark yemekden zor kurtulduk ama hayla değişen bir şey yok transfer yok..

beyler sakın olun paok macında herkesın keyfı bırazda olsa yerıne gelecek. antalyaspor ya macı satmıs yada baska bı iş var anlayamadım.amator kume takımı gıbı oynuyolar .düşmek farz onlara bu saatten sonra ulan 1 atak yok

Fenerin tek sıkıntısı savunması. Lugano -GökhanG olmadığında işleri bitiyor. Yoksa çok iyi takım oldular.

Bir Fenerbahçeli olarak bu maça bakarak sizin dediğiniz gibi Fenerbahçeyi övmem mümkün değil. PAOK maçındada bu maçtaki gibi dikine oynasınlar koşsunlar o zaman birşeyler değişmiş derim.

Kaliteli Türk Oyuncular bulamıyoruz manisadan yiğit incedemiri alsan şu an banko oynardı.ayhandan canadan hepsinden bunları sezgin görmüyo tavla oynamaktan başka ne yaptığı var.

anketi kaldırsak? komik kaçıyor artık.

PAOK macini bekleyenler..! Fener PAOK a karsi yenildi veya elendimi Galatasaray iyimi olacak..? Bence Fener bu Ligin Tozunu zaaten attiracak.. PAOK macini bilemem ama büyük ihtimalle ilk macta bitirir gelir isi..

beyler sakın olun paok macında herkesın keyfı bırazda olsa yerıne gelecek. antalyaspor ya macı satmıs yada baska bı iş var anlayamadım.amator kume takımı gıbı oynuyolar .düşmek farz onlara bu saatten sonra ulan 1 atak yok

Renktaş hadi ezeli rakibimiz elendi sevineceğiz ya bizim halimiz ne olacak?

paoku yense ne olur yenilse ne olur,bizde ne var polat başkan anca bakıyo.

Bir Fenerbahçeli olarak bu maça bakarak sizin dediğiniz gibi Fenerbahçeyi övmem mümkün değil. PAOK maçındada bu maçtaki gibi dikine oynasınlar koşsunlar o zaman birşeyler değişmiş derim.

Çünkü senin kadar bilinçli kişiler forumlarımızda malesef yok Tek maçla adam tüketenler, tek maçla takım tüketenler tek maçla takım yüceltenler. Ayrıca maç başında belliydi fark geleceği. Ve maçın başında belirtmiştim, herkes antalya alır derken fark olacağını. Foruma maç saatinde girenlerin yaş ortalaması 14-18 arası. Gecenin ilerleyen saatlerinde düzgün yorumlar çıkar. Bu arada foruma hoşgeldiniz. (: umarım herşekilde tartışabilirz.

iyi forumlar

PAOK macini bekleyenler..! Fener PAOK a karsi yenildi veya elendimi Galatasaray iyimi olacak..? Bence Fener bu Ligin Tozunu zaaten attiracak.. PAOK macini bilemem ama büyük ihtimalle ilk macta bitirir gelir isi..

Yok öyle bişey.

Mustafa sarp ta sakatlanmış birtane sağlam oyuncu yok mu bu takımda

ciddimi
horon.gif
horon.gif
horon.gif
horon.gif

niye anket bence antalyanin maci sattigini tescilliyor.. kaleyi acmislar gelene gec diyorlar.. bir ataklari var onda da gg cizgiden cikardi.. bu antalya ne zaman bize bu sekilde oynamis.. kaleci omer her mac panter kesiliyor..

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | Devre Arası

Açıkçası geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaçırmış,sezon başı C.L. şansını yitirmiş fb hırslı ve tuttuğunu koparan bir yapıdayken; bizim oyuncuların ,teknik heyetin ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum

Ya da tekrar oylamaya açsınlar fenere yüklenelim. En azından doğru tahmin yapmışlar desinler :)

Aslında bu anketleri iki kısım yapmak lazım. Maçın skoru ne olsun istersiniz ve ne olacak dersiniz diye. Normalde fenerin kazanacağını çoğu kişi tahmin ediyordur ama eminim benim gibi onların da eli gitmemiştir.

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | Devre Arası

Fenerbahçe iyi oynadı özellikle Semih ve Gökhan.

Geri
Üst Alt