STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

İnsua nasıl oynamaz ilk 11 de hala anlamıyorum.

Bir duran top, bir karambol 2-0. Geri kalan dakikalar tek kelime iskence. KAli Turan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Ufuk, Servet, Baris gibi adamlarin bu takimda banko oynamasi cok aci. 10 yildir Ayhan disinda bir orta saha oyuncumuzun olmamasi cok aci. Baros sakatlandiginda yerinde kanat oyuncumuzun oynamak zorunda kalmasi cok aci. Galatasaray, Ali Sami Yen'de oynadigi bir macta 2 sag bek, 3 defansif orta saha ve 0 forvetle oynuyor, ama kimseye kizamiyorsun cünkü kenarda kimse yok. Yazik.. Sakatlar iyilesince de diyemiyorum, iyilesmiyorlar cünkü, Baros 1 hafta var 1 ay yok, Kewell yok, Elano hic yok, Arda'dan da maalesef bir sey bekliyemiyorum artik. Sampiyonluk yarisini götürebilecegimizi sanmiyorum bu durumda.

Ne Kaosundan saçmalıyorsunuz allah aşkına, Rijkaard doneminde takım cok calısmıs ya belli o yuzden 2 maçtır ikinci yarılarda geberip gidiyor takım. Albert Roca Pujol belesçinin tekiymiş işte. Takımın ilk yarıdaki halini akla getiripdemi kaos futbolu diyorsunuz. Ayrıca takımda forvet yok malum normal çok gol kaçırmamız. Biz o kadar kaçırmasak fark açılsa Antalya kaleyemi gelebilecekti?

Güzel oyun hikayesini bırakalım artık geçen sene bursayla fenerin nasıl 1-0 2-1 ler ile zirvege çıktıklarını unutmayın.

Arda Baros Kewell dönsün devre arası da box2box alınsın uçarız..

Deplasman'da Milan'a Real Madrid'e hucum futbolu oynayan Galatasaray'dan ---> Anadolu takımlarına karşı bile kendi sahasında kontraatak ile gol arayan, gol bulunca sahasına kapanan bir Galatasaray'a... Yazık!

bazi yorumlari okuyorumda Mustafa Sarp cok iyi oynadi diyor Allah fikir versin, Cana oyundan cikinca halimizi gorduk Ayhanda yok.. Mustafa Sarpin zaten iyi pas attigini herkes biliyor ama dogru adama mi atiyor, pas attiktan sonraki durdugu yer dogru mu, defansif anlamda nasil bunlari nasil gormezsiniz

Kaos futbolu mu, iyi misiniz arkadaşlar?

Emre'nin birkaç pası geçse, Pino biraz şanslı olsa maç 5-1 biterdi.

Maçı izlemeden yorum yapıyorsunuz galiba...

antalyasporun 17 puani varmis la, hala öndeler.

.

Takımdan çok memnunum , çokda güzel oynadık Mustafa Sarp'ın bir kaç hatası dışında eksiksiz oynadık . Öyle skora bakıp yorum yapmasınlar boş insanlar.

antalya cananın çıkmasına sarpın varlığına hakem demeye bin şahit isteyen bünyamin uyurgezere ve şanslarına dua etsin.

ne kaos futbolu ya sanki 1,5 yildir güzel futbol oynuyoruz

Bu arada kaos futbolunu bilmiyorsunuz. Biz yine pasa dayalı bir futbol oynuyoruz, sadece bir kaç sorunumuz var, onlarda; eksikler ve vasıfsız bir kaç oyuncudan ibaret.

yav hala takıma sallayanlar var.ilk yarıdaki takımı ben beğendim.unutmayın sallarken iyi düşünün.bu takımda arda-baros-kewell-elano ve ayhan gibi direk ilk 11 oynayan 5 oyuncu yoktu.zaten takımımızdaki kondüsyon sıkıntısını biliyorsunuz.ilk yarı yüklendik ikinci yarı yorulduk.ama belli bölümlerdede iyi paslaştık.misinin yanında elano-arda ve baros olsa şov yapardı.ben takımımızın doğru yolda olduğunu düşünüyorum.sorun kondisyonsuzluk ve cananın çıkması ama galiba oda yoruldu.trabzon maçında yıldızlar oynarsa ben trabzonu yenebileceğimizi düşünüyorum.

Kaos futbolun nedeni= DEFANS

Insua ilk 11 oynamali. Sarp birakin ilk 11 de Florya ya sokmam. Cana gibi adami cikarmak neyin nesi anlamiyorum heleki Sarp dururken, kafayi yedim resmen.

Sacma sapan degisikler oldu.

Misimovic gayet iyiyidu bugün, Barisi da begendim. Pino da iyiydi.

Biraz daha becerikli olsaydik skor daha rahat olurdu.

Ali Turani izledikce Mustafa Sarpi sevmeye basliyorum.

Geri
Üst Alt