STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Fenerbahçe maçında ki futboldan sonra bu futbola isyan etmeniz doğru fakat;

Elano ve Ayhan'ın yerine Barış - Sabri oynadı ileride. Bu futbolcularla pas yapabilmen zaten anormal olurdu.

Bırakın isyanları. Elano, Arda, Baros, Kewell, Ayhan dönünce görün takımı.
Ne zaman dönerler peki giden geri dönmüyor

Benim icin onemli olan sampiyonluk degil futboldan keyif almak, futbol sadece bir show dur. BEn bu showu doya doya tatmadiktan sonra sampiyonluk benim neyime yarar. 5-4 yenilmeyi 1-0 yenmek yerine tercih ederim.

barcelona yı izle o zaman.burda işin yok o zaman

67c8eefa010e8a79a6c1c30283468c60_400.jpg

:lol:

hocamız morinho olsa ortasahaya essien-xavi-iniesta yı alsak anladım ki m.SARP hep 11 de oynayacak:((

O zaman takım tutma. Nerede güzel maç bulursan onu izle.

Iyi guzel diyorsunda Almanyada, Hollanda'da kumeye oynayan takimlarin 2. lig 3. lig butun maclar full cekiyor. Iste bizim de kafamiza ''futbol bir showdur'' mantalitesini yerlestirmemiz lazim. Burda 1 2 mac yenil ne seyirci gelir ne baska bisey. Galibiyetler sadece bi teferuattan ibaret.

Herkes de garip bir sekilde en önemli oyuncuarimiz yoktu bik bik bik diyor. Ee ne zaman vardi ki bunlar? Elano, Arda, Baros, Kewell hic yok zaten. 2 yildir yoklar, yeni olusan bir durum degil. Önümüzdeki maclari düsündügüm zaman da bu oyunculara güvenerek ümitlenmiyorum, cünkü gene olmayacaklar. Son 2 yilda toplasan 20 mac oynamamis bir adam nasil bu takimin as oyuncusu olabiliyor? Kewell'i ne kadar cok sevsem de, Elano'ya ne kadar hayran olsam da bu takima istiklar gerekiyor. Güvenebilir, saglam oyuncualar gerekiyor.

Onlarında hiç bir zaman aynı anda döneceğini düşünmüyorum şahsen. Kewell hep sakatlara koyun zaten , Baroş 2 maçtır sakatlanıp duruyor. Elano belirsiz , Ayhan dönerse döner , Arda'da dönunce nekadar iyi olacağı meçhul.

Usta o konuda da haklısın.

Ama en azından ortasahaya ikisi dönse yeterli olur. Barış ve Sabri çok acemice oynadılar.

Ama Barış'ı takdir ettim kardeşim. Bir pozisyonda sol bekte gitti savaştı sonra hiç bırakmadan ceza yayına kadar koştu tekrar bırakmadı pozisyonu.

Mustafa Denizli cidden futbolu biliyor. Rıdvan Dilmen'de kalkmış Elano niye grip oldu ? Kewell, Baros niye orda falan filan diyor.

pino ya tesekkür ederim.beni her seferinde mor ediyor 2 haftadır.zaten bu 11 le cokemessın karsı takımın üstüne,sadece mücadele edebilirz bbunu da yaptık

macta anlamadıgım iki nokta vardı

1-hepimizin malumu;neden cana yerine mustafa sarp cıkmıyor.

2-solda neden ınsua oynamıyor?sagglı sollu antalya yardırırken insua girer girmez solu tıkadı.

hele birinci soruyu hıc anlayamıyorum.neden yani neden.?

vay anasini sayin seyirciler.

- Tamam

- Sakin ol şampiyon

- Vay anasını sayın seyirciler

Üç kalıplaşmış cümle bilip, kendini bir şey sanıyorsun. Piyangodan mı çıktın?

Iyi guzel diyorsunda Almanyada, Hollanda'da kumeye oynayan takimlarin 2. lig 3. lig butun maclar full cekiyor. Iste bizim de kafamiza ''futbol bir showdur'' mantalitesini yerlestirmemiz lazim. urda 1 2 mac yenil ne seyirci gelir ne baska bisey. Galibiyetler sadece bi teferuattan ibaret.

yine mi Almanya-Türkiye kiyaslamasi, gecin bu isleri, hemen hemen her dalda oldugu gibi Futbolda da Almanya'yla Türkiye kiyaslanmaz bile.

- Tamam

- Sakin ol şampiyon

bizim burada Piyango yok, Lotto var, 6 aus 49.

- Tamam

- Sakin ol şampiyon

Hayir AB vatandasi :(

Diger oynamyan oyuncular hep bir arada battaniyenin altinda oturuyordu. Arda nedense hic bir zaman takim arkadaslarinin yaninda oturmuyor.

Aynı şeyi ben de farkettim,neden acaba.

Geri
Üst Alt