Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00
baris oynamazsa orta sahayi direk teslim ederiz
baris oynamazsa orta sahayi direk teslim ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuk
Sabri - Neill - Servet - İnsua
Cana - Sarp
Barış - Misimovic - Pino
Baros
gibi bir 11 bekliyorum ben.
Böyle daha iyi olur.
------------------------------- Ufuk ------------------------------------------
---------- Sabri ------------- Neill ------------ srvt ------------- Insua --------
------------------------------ Cana ----- Barış --------------------------------
-------------- Elano ------------------------------ Misimovic ------------------
------------------------- Pino ------------ Baros ------------------------------
İlk yarı bu şekilde orta sahaya baskı kurarsın, ikinci yarı Cana çıkarır, yerine Ayhan'ı alırsın. Bu sayede Elano geriye çekilir, daha sonra Baros'u çıkarırsın; yerine de Kewell'ı alırsın ve galibiyeti kaparsın. Zeus'un takımını bile dayanamaz, sana garanti veriyorum. Yeter ki sakatlar iyileşsin, oyuncular da maçın önemini yeterli derecede kavramış olsun.
pek çok kişi Ayhan'ı kadrosuna almamış bu maç için . Anlamadım ki neden . Ayhan süper oynuyo yav . Kesin kaptan olarak da oynar maçta.Şahsen ben Ayhan'ı Elano'ya falan tercih ederim bu maçta.Çünkü belli bi çizgisi var . Yalnız senin dediğin kadroda Ayhan Barış ikilisi oynasın diyosun önlerinde Elano.Valla babalara geliriz bence savunma çöker .Zaten fizik olarak kaldıramıyoruz 2.yarıları :SS:
hayalimizdeki kadro bu
hatta bu takimda sabri yerine iyi sagbek
servet yerine iyi stoper
ayhan yada baris yerine iyi bir orta sahamiz olsa
offffffffffffffffffffffff
Ayhan'ı bende beğeniyorum ama ilk yarı Trabzonspor orta sahasını yıpratmak için Barış daha etkili olur. İkinci yarı yorulmuş orta sahayı yıkan, Ayhan'ın pasörlüğü olacak. Kapiş?
18:00'de Brezilya GP var (sondan ikinci yarış ve şampiyon bu yarışta belli olma ihtimali var), 19:00'da ise Trabzon maçı (3 ihtimalde de her iki takım için hiçbir şeyin değişmeyeceği fakat kazanmamız halinde gerçekten yükselişe geçeceğimiz muhakkak),
hangisini seyretsem acaba ?
----------ufuk-----------
sabri--neill--servet--insua
------cana--barış--------
elano--------------ayhan
-------misimovic---------
---------pino------------
kesinlikle bundan daha iyi bi kadro çıkarılamaz...
maçın gidişatına göre baros--e.çolak--aydın--kewell gibi sonuca etki eden adamlar girebilir...
maçı 3-1 alırız..
----------ufuk-----------
sabri--neill--servet--insua
------cana--barış--------
elano--------------ayhan
-------misimovic---------
---------pino------------
kesinlikle bundan daha iyi bi kadro çıkarılamaz...
maçın gidişatına göre baros--e.çolak--aydın--kewell gibi sonuca etki eden adamlar girebilir...
maçı 3-1 alırız..