STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

baris oynamazsa orta sahayi direk teslim ederiz

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana - Sarp

Barış - Misimovic - Pino

Baros​

gibi bir 11 bekliyorum ben.

11 doğru olabilir ama sistem bu olmaz.

Sabri---Neill---Servet---Insua

----Barış---Cana---Sarp

-------Misimovic---Pino-----

-----------Baros---------

Olur. Da Ayhan yok mu? Varsa Mustafa'nın yerine o oynar. Ya da Barış.

arkadaşlar birşey diyecem gülmeyin bizim orta saha karşısında bunlar ayağa kalkamaz rahat yeneriz bu konuda ciddiyim..

İşimiz Çok Zor.

Hagi bence böyle çıkaracak takımı. Neill Ayhan Misi Pino Cana en güvendiğim isimler

Hagi bence böyle çıkaracak takımı. Neill Ayhan Misi Pino Cana en güvendiğim isimler

Böyle daha iyi olur.

------------------------------- Ufuk ------------------------------------------

---------- Sabri ------------- Neill ------------ srvt ------------- Insua --------

------------------------------ Ayhan ----- Barış --------------------------------

-------------- Elano ------------------------------ Misimovic ------------------

------------------------- Pino ------------ Baros ------------------------------

İlk yarı bu şekilde orta sahaya baskı kurarsın, ikinci yarı Cana çıkarır, yerine Ayhan'ı alırsın. Bu sayede Elano geriye çekilir, daha sonra Baros'u çıkarırsın; yerine de Kewell'ı alırsın ve galibiyeti kaparsın. Zeus'un takımı bile dayanamaz, sana garanti veriyorum. Yeter ki sakatlar iyileşsin, oyuncular da maçın önemini yeterli derecede kavramış olsun.

hayalimizdeki kadro bu

hatta bu takimda sabri yerine iyi sagbek

servet yerine iyi stoper

ayhan yada baris yerine iyi bir orta sahamiz olsa

offffffffffffffffffffffff

Böyle daha iyi olur.

------------------------------- Ufuk ------------------------------------------

---------- Sabri ------------- Neill ------------ srvt ------------- Insua --------

------------------------------ Cana ----- Barış --------------------------------

-------------- Elano ------------------------------ Misimovic ------------------

------------------------- Pino ------------ Baros ------------------------------

İlk yarı bu şekilde orta sahaya baskı kurarsın, ikinci yarı Cana çıkarır, yerine Ayhan'ı alırsın. Bu sayede Elano geriye çekilir, daha sonra Baros'u çıkarırsın; yerine de Kewell'ı alırsın ve galibiyeti kaparsın. Zeus'un takımını bile dayanamaz, sana garanti veriyorum. Yeter ki sakatlar iyileşsin, oyuncular da maçın önemini yeterli derecede kavramış olsun.

pek çok kişi Ayhan'ı kadrosuna almamış bu maç için . Anlamadım ki neden . Ayhan süper oynuyo yav . Kesin kaptan olarak da oynar maçta.Şahsen ben Ayhan'ı Elano'ya falan tercih ederim bu maçta.Çünkü belli bi çizgisi var . Yalnız senin dediğin kadroda Ayhan Barış ikilisi oynasın diyosun önlerinde Elano.Valla babalara geliriz bence savunma çöker .Zaten fizik olarak kaldıramıyoruz 2.yarıları :SS:

pek çok kişi Ayhan'ı kadrosuna almamış bu maç için . Anlamadım ki neden . Ayhan süper oynuyo yav . Kesin kaptan olarak da oynar maçta.Şahsen ben Ayhan'ı Elano'ya falan tercih ederim bu maçta.Çünkü belli bi çizgisi var . Yalnız senin dediğin kadroda Ayhan Barış ikilisi oynasın diyosun önlerinde Elano.Valla babalara geliriz bence savunma çöker .Zaten fizik olarak kaldıramıyoruz 2.yarıları :SS:

Ayhan'ı bende beğeniyorum ama ilk yarı Trabzonspor orta sahasını yıpratmak için Barış daha etkili olur. İkinci yarı yorulmuş orta sahayı yıkan, Ayhan'ın pasörlüğü olacak. Kapiş?

hayalimizdeki kadro bu

hatta bu takimda sabri yerine iyi sagbek

servet yerine iyi stoper

ayhan yada baris yerine iyi bir orta sahamiz olsa

offffffffffffffffffffffff

Bence de 2.bi Ayhan'ımız olsa . Hamit'i alsak falan orta saha çok rahatlar gerçekten . Servet yerine de biri alınsa iyi olur . Ama seneye Neill 33 ü geçiyo sanırım.Seneye bence yabancı stoper bakmalıyız artık

------------------Ufuk----------------------

Sabri---------Neill--------Servet---------Insua

Elano--------Cana--------Ayhan---------Misimovic

----------------Pino

--------------------------------Baros

2. yarı ayhan yorulur, alırız barışı, biraz daha pres, sonra pino barosun yeriniğ değiştir sok emre çolağı pinonun yerine, pinoyu koy forvete baros çıksın oyundan, vermeyiz maçı trabzona.

Ayhan'ı bende beğeniyorum ama ilk yarı Trabzonspor orta sahasını yıpratmak için Barış daha etkili olur. İkinci yarı yorulmuş orta sahayı yıkan, Ayhan'ın pasörlüğü olacak. Kapiş?

:D Anlamıştım zaten de bence 2. yarı asıl biz yorulmuş olacaz :D Nedense biz Trabzondaki maçlardan korkmayız hiç ve maçlar da çokz evkli geçer . Eğer Trabzon'u orda yenebilirsek bu yıl yaptığımız en akıllı iş olacak bu

----------ufuk-----------

sabri--neill--servet--insua

------cana--barış--------

elano--------------ayhan

-------misimovic---------

---------pino------------

kesinlikle bundan daha iyi bi kadro çıkarılamaz...

maçın gidişatına göre baros--e.çolak--aydın--kewell gibi sonuca etki eden adamlar girebilir...

maçı 3-1 alırız..

Kazanabilecegimizi düsünüyorum kesinlikle. Bizim daha etkili futbolcularimiz var ve iyi günümüzde Trabzonspor´u paramparca edebiliriz. O günkü durumumuza bagli. Trabzonspor beni hic ilgilendirmiyor. Bizim oynayacagimiz futbol önemli

O değil de olası bir mağlubiyette şampiyonlar ligini geçtim ilk 5 hayal olur bence.

18:00'de Brezilya GP var (sondan ikinci yarış ve şampiyon bu yarışta belli olma ihtimali var), 19:00'da ise Trabzon maçı (3 ihtimalde de her iki takım için hiçbir şeyin değişmeyeceği fakat kazanmamız halinde gerçekten yükselişe geçeceğimiz muhakkak),

hangisini seyretsem acaba ?

Ben ikisinide seyredicegim.

Maci Pc dn, Brezilya GP ise TV den

Trabzonsporun duran topları çok etkili sezon başından beri. Dikkatli olmamız lazım. Selçuk çok iyi toplar kesiyor.

elano--------------ayhan

maçın gidişatına göre baros--e.çolak--aydın--kewell gibi sonuca etki eden adamlar girebilir...

maçı 3-1 alırız..

Bu kadro bence de çıkabilecek en iyi kadro. Aslında Baros antrenman eksiği olmasa bu maç çok iyi olurdu. Çünkü ofansif bölgede tek hızlı adamımız Pino. Önde topa basan bir Baros ve sağ açıkta Pino ile gol yakalama şansımız oldukça yüksek olurdu. Özellikle Misimovic ve Elano ikilisi mutlaka bu oyunculara 1 gol attırırdı.

elano--------------ayhan

maçı 3-1 alırız..

:tiphat::tiphat::tiphat:

Geri
Üst Alt