STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

çağlar birinci var..denizliden aldığınız..çalık da vardı bi ara şimdi Gençler de oynuyor

Şu forumdaki mesajlara bak Trabzonspor'un maç konularına falan bak, Herkes biz olamazsak Trabzon olsun falan diyordu Maşallah Soğuttun herkesi tek başına..

61. sayfa gönlünce eğlen hadi biz kaçtık.

Şu forumda mesajlara bak Trabzonspor'un maç konularına falan bak, Herkes biz olamazsak Trabzon olsun falan diyordu herkes.. Maşallah Soğuttun herkesi tek başına..

Aynen biz olmasak Trabzonun şampiyon olmasını isterim de bu arkadaş neden bu kadar dolmuş anlayamadım

Topu topu 4-5 mac sayiyor arkadas ya:D Valla komik. Simdi saymaya baslayacagiz, yazmaya üseniyorum :D Real Madrid´inden Barcelona´sina, Deportivo´dan Milan´a, Leeds´den Arsenal´e. Monaco - Prekazi :) Bunlari yazmaktan bile utaniyorum ama zorlama be Nuri :) Zor mac olacak tamam:) Sizde 4. büyüksünüz. Rahatladin mi?

Maç maç çok uzar aga

Düz hesap Şampiyonlar ligine 10 kere ,eski adıyla Şampiyon kulüpler kupasına 9 kez cik katılmışız :ays:

Umut Karagül,ben hiçbirşey sölemedim kendileri başladılar...''en son ne zaman şampiyon oldunuz'',''kimleri yendiniz demeye''..bende dilim döndüğünce cevap verdim ama sizin arkadaşlar hamsi tavadan,saat 12'yi geçti ye kadar kendilerince bişeyler sölediler..hem ben futbol diliyle konuşmaya çalıştım...yarın maçta başarılar

saygılar...

Nuri kardeşim geçmişinle övün haklısın ben de övünüyorum.Çünkü başarılar günü birlik değildir.Öyle olsa herşeyi unutalım.Ne anlamı var.

Galatasaray Avrupa'da en başarılı takımımız.Bunu kabul edelim.

He gelelim bizim başarılı oldugumuz dönemlere.Şerefli maglubiyetlerin alındıgı,avrupa'da insanlarımızın ezildiği o dönemlerde (hala öyle) bizim başarılarımız da Türk futbolu için devrimdi.İnsanımız için devrimdi.

26-27 senedir şampiyon olamıyor Trabzonspor.Bu bizi küçültmez başarısız yapar.Başarısız olduk.Ama hala ayaktayız.Dönem dönem zorladık.O dönemden itibaren 9 kez 2. olmuşuz.Bu kötü dönemlerde de kupa kazanmaya devam etmişiz.

Diğer takım taraftarlarının bize başarısız demeleri de zaten bu maziden dolayı değil mi?Mazin böyle olduğu için başarısız oluyorsun zaten.Yoksa geçmişinde böyle olmasan şu halinle zaten başarılı sayılırdın.

Galatasaraylı arkdaşlarım da Trabzonspor'u bir İstanbul takımı olarak görmemelerini,en azından sizlerle yarıştığı şartları da göz önünde bulundurmalarını bekliyorum.Eğer bu açıdan bakabilirseniz gerçekten karşınızda saygı duyulacak bir rakip göreceksiniz.

Serkan abi,siz Galatasaraylımısınız yoksa Trabzonsporlu mu:)

Umut Karagül,ben hiçbirşey sölemedim kendileri başladılar...''en son ne zaman şampiyon oldunuz'',''kimleri yendiniz demeye''..bende dilim döndüğünce cevap verdim ama sizin arkadaşlar hamsi tavadan,saat 12'yi geçti ye kadar kendilerince bişeyler sölediler..hem ben futbol diliyle konuşmaya çalıştım...yarın maçta başarılar

saygılar...

Tamam beyler uzatmayın artık boşverin..

Nuri kardeşim geçmişinle övün haklısın ben de övünüyorum.Çünkü başarılar günü birlik değildir.Öyle olsa herşeyi unutalım.Ne anlamı var.

Galatasaray Avrupa'da en başarılı takımımız.Bunu kabul edelim.

He gelelim bizim başarılı oldugumuz dönemlere.Şerefli maglubiyetlerin alındıgı,avrupa'da insanlarımızın ezildiği o dönemlerde (hala öyle) bizim başarılarımız da Türk futbolu için devrimdi.İnsanımız için devrimdi.

26-27 senedir şampiyon olamıyor Trabzonspor.Bu bizi küçültmez başarısız yapar.Başarısız olduk.Ama hala ayaktayız.Dönem dönem zorladık.O dönemden itibaren kez 2. olmuşuz.Bu kötü dönemlerde de kupa kazanmaya devam etmişiz.

Diğer takım taraftarlarının bize başarısız demeleri de zaten bu maziden dolayı değil mi?Mazin böyle olduğu için başarısız oluyorsun zaten.Yoksa geçmişinde böyle olmasan şu halinle zaten başarılı sayılırdın.

Galatasaraylı arkdaşlarım da Trabzonspor'u bir İstanbul takımı olarak görmemelerini,en azından sizlerle yarıştığı şartları da göz önünde bulundurmalarını bekliyorum.Eğer bu açıdan bakabilirseniz gerçekten karşınızda saygı duyulacak bir rakip göreceksiniz.

Bunu tartismiyoruz zaten. Trabzonspor´un bu dönemde zor bir deplasman olacagini söylüyoruz zaten. Ama biz arkadasin böyle rahat tavirlarina cevap verdik. Egemen,Engin,Serkan var falan filan diyor. Bu oyunculari ben adam yerine bile koymam. Takim olarak saygi duyarim su anda ama oyuncularini bizim oyuncularimizla kiyaslamasi gercekci degil. Bunu bilmesi gerekir. Bizim kadromuz sizin kadronuzdan iyi diyor ki, ben buna bi yerimle gülerim. Tek artilari takim olmalari, bizim de takim olmaya calismamiz

saygılar...

Nuri. Bak 6 yıldır Trabzon'da yaşayan bir insanım. Galatasaraylı olduğum kadar da Trabzonsporluyum. Ama şunu bil ki hiçbir şekilde rakip takımın forumuna gidip onunla bununla atışmıyorum. Sen seviyeli bir şekilde yorumunu yap. Birşey derlerse bana söyle ben müdahale ederim. Bak burada Fenerbahçeli, Beşiktaşlı birçok kardeşimiz var. Onların nedense böyle bir tartışmaya girdiğini görmedim. Sende onlar gibi ol başımın üstünde yerin olsun.

Bunu tartismiyoruz zaten. Trabzonspor´un bu dönemde zor bir deplasman olacagini söylüyoruz zaten. Ama biz arkadasin böyle rahat tavirlarina cevap verdik. Egemen,Engin,Serkan var falan filan diyor. Bu oyunculari ben adam yerine bile koymam. Takim olarak saygi duyarim su anda ama oyuncularini bizim oyuncularimizla kiyaslamasi gercekci degil. Bunu bilmesi gerekir. Bizim kadromuz sizin kadronuzdan iyi diyor ki, ben buna bi yerimle gülerim. Tek artilari takim olmalari, bizim de takim olmaya calismamiz

Valla kardeşim istediğin yerinle gül :) Ben kıyaslama işine hiç girmeyeyim en iyisi.Zaten spesifik birşey değil bu.Futbolun isimlerle olmadığını zaten biliyoruz.Galatasarayın kadro kalitesini ben beğenmiyorum açıkçası.Galatasaray'ın daha iyi kadrosu olmalıydı.Ama yanlış anlaşılmasın ben Trabzonspor'un daha iyi bir kadrosu olduğunu söylemiyorum.İsim olarak zaten daha kaliteli bir kadrosu olduğunu başkanımız da söylüyor.Ama futbolun isimle olmadığına şükredelim.Yoksa izlenebilir bir tarafı kalmazdı.Takım olarak kim daha iyi takım anladığım kadarıyla buna sizin de itirazınız yok.

Nuri kardeşim Trabzonspor'luyum hasından hatta. :)

Yahu boşverin bunları şu zemine bakın.Güzel bir zaminde oynanacak yarın maç.Hava da çok iyi.

73891_457475313850_582808850_5481867_1603027_n.jpg

trabzonspor galatasaray maçına gitmek istiyorum.bilet yokmuşş..yardım etcek yokmuuuu?*

Yahu boşverin bunları şu zemine bakın.Güzel bir zaminde oynanacak yarın maç.Hava da çok iyi.

73891_457475313850_582808850_5481867_1603027_n.jpg

Trabzon´un stadini seviyorum ben sahsen. Doldugu zaman güzel bir futbol atmosferi olusuyor. Zeminin de her statta böyle olmasi gerekiyor zaten artik. Hatta TFF kötü zeminde mac oynanmasina izin vermemesi gerekiyor. Gerisini de kulüpler düsünecek. Izlemesi bile ayri bir zevk olur bu zeminde.

Geri
Üst Alt