STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

bilet bulamıyorum..maça gitmeyi çok istiyorum.parası neyse verebilirim.başka yardım edilcek bir durum yok zaten

Trabzon´un stadini seviyorum ben sahsen. Doldugu zaman güzel bir futbol atmosferi olusuyor. Zeminin de her statta böyle olmasi gerekiyor zaten artik. Hatta TFF kötü zeminde mac oynanmasina izin vermemesi gerekiyor. Gerisini de kulüpler düsünecek. Izlemesi bile ayri bir zevk olur bu zeminde.

Genclerbirligi maçı öncesi hummalı bir çalışma yapılmıştı.Stadyumun ses sistemi , ışıklandırma sistemi düzeltilmiş skorboard getirilmişti.Ama o maçta ışıklandırma da sorun olmuştu izleyen arkadaşlar bilir.Umarım bu sorun halledilmiştir.Yoksa maraton tribününün ekrandan bakınca sağ tarafı baya bir karanlıkta kalır.

Çağlar kardeş çok yardımcı oldun sağol

Heyecanımdan olsa gerek bu konuşmalarım

Ahmet bilet işi olmaz be kardeşim :) Geç kaldın

Neyse birden gaza geldik hepimiz. Heycanla bekliyorum maci. Cok zevkli bir mac olacagina inaniyorum. Galatasaray´in durumunu da bu macta daha iyi görmüs olacagiz. Hadi hayirlisi

Zemin güzel stat kapalı gişe inşallah güzel bi maç izleriz

Serkan kardeş acemilikten olsa gerek :) rizespor maçlarıyla karıştırdım :)

Barış ne yazaktın,merak ettim doğrusu.

Trabzon'u bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum;19 Mayıs salonu hemen Avni Aker'in yanındadır.Yarın baya bir hareketli olacak oralar.Hem basketbol hem futbol.Gözünü sevdiğimin Trabzon'u zaten buram buram spor kokuyor.

1996-2000 yıllarındaki takımınızla şu anki takımınız arasındaki farkları yazmayayım istersen...bu arada 1996'da biz şampiyon olsaydık ligi biz domine edecektik o ayrı...en önemlisi bir Hagi'niz yok...iyi bir futbolcu olabilir ama iyi bir teknik direktör değil...sahada olacak ve takımı adına sorumluluk alabilecek 3 adam saysana bana kendi takımından..ben sayayım bizden:Engin,Selçuk,Serkan...

cana-nasri1.jpg

250px-Lucas_Neill.jpg

kewell_36546t.jpg

B_3416_B_3287_ayhan-b.jpg

elano-sevinc-16396_501.jpg

Mustafa Sarp alırsa sorumluluğu yandık

Bu maçı kazanırsa Trabzonspor lider olacak yanlış hatırlamıyorsam.

O yüzden bu maç kesin bol gollü, güzel bir maç olacak.

Galatasraylı arkadaşlarım 100 yılı aşkın bir kulüp olduklarını ve karsılarında ki rakibin 67 de var olduğunu ve arada ki uçurum ekonomik farklarla baş etmeye çalıştıklarını göz önünde bulundursun lütfen.

2006 senesinde ligde "kırılan" rekorda, ekonomik olarak ne durumda oldugumuzu cümle alem biliyor. Hatta cok net hatırlıyorum, pankart ve tezahuratlarla o sene Avni Aker'de bize fakir fukara muamelesi yapılmıstı. Biz Realleri, Milanları, Manuları, Arsenalleri, Barcelonaları ve daha nice devi dize getirirkende aradaki ucurum ekonomik farklarla bas etmeye calıstıgımızı göz önünde bulundurmalı bütün ülke. Biz istisnalar dısında hic bir zaman bunların arkasına sıgınmadık. Gittik eze eze, söke söke Real Madridin müzesindeki tek eksik olan kupayı Real Madridi yenerek aldık. Türk futbol tarihinde bunun ötesi yok.

Fazla söze ne hacet ben yarın 3 puanı alacağımızı düşünüyorum..

Futbol bu yeniledebiliriz ama artık o ölü toprağını attık,herkes kendine geldi..

Savaşacağız ve kazanacağız!

2006 senesinde ligde "kırılan" rekorda, ekonomik olarak ne durumda oldugumuzu cümle alem biliyor. Hatta cok net hatırlıyorum, pankart ve tezahuratlarla o sene Avni Aker'de bize fakir fukara muamelesi yapılmıstı. Biz Realleri, Milanları, Manuları, Arsenalleri, Barcelonaları ve daha nice devi dize getirirkende aradaki ucurum ekonomik farklarla bas etmeye calıstıgımızı göz önünde bulundurmalı bütün ülke. Biz istisnalar dısında hic bir zaman bunların arkasına sıgınmadık. Gittik eze eze, söke söke Real Madridin müzesindeki tek eksik olan kupayı Real Madridi yenerek aldık. Türk futbol tarihinde bunun ötesi yok.

O haliyle bile Galatasaray'ın ekonomisi Trabzonspor ile karşılaştırılmaz.Fakir fukara edebiyatı taraftar edebiyatıdır.Bir de gerçekler var..3 İstanbul takımı ile diğer takımların arasında uçurum vardır.

Olimpic lyon zaferi hem fransa'da hem trabzon'da...aston villa zaferi...Barcelona zaferi..80'li yıllar inter ve 76'da dönemin en iyi takımı liverpool'u yenmiştik...Ha siz uefa ve süper kupayı almıştınız dimi pardon(!)...

O saydıgın takımların bir cogunu Fenerbahcelilerle tartısman lazım. Bizim kalibremiz asla olamadılar. Lyon'un 2000'lerden evvel ciddi bir mazisi yok. Asıl Monoco'yu eledigimizde Monoco'nun bulundugu konumu bir arastır. O sezonun mutlak favori finalisti idi. Benim gözümde asıl destan o'dur.

Geri
Üst Alt