STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Arkadaşlar merhaba öncelikle daha önce üyelik aldım çizik yedim , yanlış anlaşıldım sanırım tahrik etmek gibi bir niyetim yoktu yine de kusura bakmayın .

Umarım güzel bir müsabaka olur ve kazanan taraf bordo-mavim olur .

Yine alacaksın çiziği :asd:

Sizden en çekindiğim oyuncu Misimovic ve yan toplarda Servet .

Onur karşı karşıya daha ligde gol yemedi sanırım ondan dolayı Pino'nun akınlarından pek çekinmiyorum .

Jaja maçın kaderini belirleyecektir . Erken bir gol iki taraf için her şeyi değiştirebilir.

arkadaşlar sanırım canlı vermicek çünkü yayın akışında barça maçı var o da bizim maçla aynı aatte bizimki band olcak herhalde :(

Onur karşı karşıya daha ligde gol yemedi sanırım ondan dolayı Pino'nun akınlarından pek çekinmiyorum .

Jaja maçın kaderini belirleyecektir . Erken bir gol iki taraf için her şeyi değiştirebilir.

Lazio deplasmanlarında iyiyizdir biz, son 15 maç 2 yenilgi. Ama belki 20 yıldan sonra ilk kez avni akerde favori değiliz, bu garip bi durum.

Rumen kanalı maç banttan verecek. Saat 23.50 gösteriliyor yayın akışlarında.

Onur'un yan topları zayıf oradan gol bulabiliriz bence.Sizde Alanzinho ve Colman bizim maçlarda ayrı bir iyi oynuyor onlara dikkat etmemiz gerekir.

Bugün esyalarimi düzenlerken iki resim cikti ortaya. Imzali resimler. Birisi Hagi´nin imzali resmi, digeri Tugay´in imzali resmi. Ben böyle isaretlere cok inanirim. Tarihi basarilari bu ikiliyle yakalayacagiz. Yürekten inaniyorum.

Echipa de Populares mai bun fotbal din România este Galatasaray :yenieek::yenieek:

Lazio deplasmanlarında iyiyizdir biz, son 15 maç 2 yenilgi. Ama belki 20 yıldan sonra ilk kez avni akerde favori değiliz, bu garip bi durum.

Evet Ligtv'de son on yılı izledim de tek tük galip gelmişiz . Ama genel durumda eşitliğe yakın bir durum söz konusu her kulübün iniş çıkışları olabilir .

Bu arada neden Lazio diyorsunuz ?

Onur'un yan topları zayıf oradan gol bulabiliriz bence.Sizde Alanzinho ve Colman bizim maçlarda ayrı bir iyi oynuyor onlara dikkat etmemiz gerekir.

Evet özellikle karar verme konusunda çok sıkıntılı bu aralar çıkıp çıkmamak arasında .

Alanzinho 60 dan önce girmez .

Colman'ın golü var yine ;)

Evet Ligtv'de son on yılı izledim de tek tük galip gelmişiz . Ama genel durumda eşitliğe yakın bir durum söz konusu her kulübün iniş çıkışları olabilir .

Bu arada neden Lazio diyorsunuz ?

Trabzon = Lazların memleketi

Trabzonspor = Lazio :D

Trabzon´da Galatasaray seviliyor diye biliyorum. Fenerbahce´den nefret ediyorlar. Yaniliyormuyum?

Sport-Box.info 1,Live spor-SopCast

Trabzon´da Galatasaray seviliyor diye biliyorum. Fenerbahce´den nefret ediyorlar. Yaniliyormuyum?

Uzun süredir öyle ama şu an forumları takip ederseniz , sizin yönetimizin anti etik transfer politikası ve şu Fener maçı öncesi sitede bir hamsi yatak resimi vardı . Bu sebeple antipati arttı .

Trabzon dışındaki hiçbir takım sevilmez Trabzon'da ama antipati arttı size karşı diyebilirim .

Trabzonda , Trabzonspordan başka kimse sevilmez. Fenerden nefret ediyolar doğru, ama bize karşı nötürler.

Uzun süredir öyle ama şu an forumları takip ederseniz , sizin yönetimizin anti etik transfer politikası ve şu Fener maçı öncesi sitede bir hamsi yatak resimi vardı . Bu sebeple antipati arttı .

Trabzon dışındaki hiçbir takım sevilmez Trabzon'da ama antipati arttı size karşı diyebilirim .

Biz de size bayılıyoruz. :)

Geri
Üst Alt