STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Spiker Melih Şendil, Cana-Barış değişikliğinden sonra, "Bakalım Şenol hocanın bu değişikliğe cevabı ne olacak?" diye bir cümle kurdu. Orada ciddi miydi, şaka mı yapıyordu emin değilim gerçekten.

Ne cevabı olacak, Hagi'ye takımdaki kazma sayısını stabil tuttuğundan dolayı teşekkür etmekten başka?

ya hocam sorun bizim doktorlarda baros bir sakatlaniyoo 3 4 hafta oynamiyo gene geliyo oynuyo sonra gene 3 4 hafta yok bize acilen forvet alinmasi lazim yoksa yurumez bu is pinoya filan adam 3 metreden iskaliyo topu yok boyle birsey ya

Heee Pino'nun ıskaladığı topu unuttum . Galatasaray'da oynayan bi oyuncu o topu nasıl ıskalar ya . :o Umut'un gol attığı pozisyonun benzeriydi . Umut kazması attı Pino atamadı . :o

Baros 3 hafta daha yok deniyor,ne derece doğru bilemiyorum.

10 senedir aynı hikaye. T.direktör değişir 2 maçlık gaz yüklenir takıma, yeteneksiz futbolcular halen oynamaya devam eder. Gaz bitince 2 3 maç sonunda. Plak başa sarar. Yönetim yine bazı taraftarları günü kurtarark kandırmaya devam eder. Bu maç için yazmıyorum bunu.

Günün yorumu.

Hala sorunun teknik direktör olduğunu düşünenler var.

Gerçekten ilginç.

ya hocam sorun bizim doktorlarda baros bir sakatlaniyoo 3 4 hafta oynamiyo gene geliyo oynuyo sonra gene 3 4 hafta yok bize acilen forvet alinmasi lazim yoksa yurumez bu is pinoya filan adam 3 metreden iskaliyo topu yok boyle birsey ya

Doktorlar sene başı değişti

Zaten şampiyon olamayacakdık bari fener,in ekmeğine yağ sürülmedi vede yönetimin koltuğu biraz daha sallandı iyi oldu ben ce iyi.

ucuz etin ucuz yahnisi nerde beleş topçu varsa saldırırsak böyle olur

Elano ne yaptı? İlk önce onu söyle.

Pozisyon öyleyse vurmasın mı yani? Mantıklı yorumlar yapın lütfen.

Asıl mantıksız konuşan sensin . Ne demek yani pozisyon öyleyse vurmasın mı yani ? Kontrol etsin topu boştaki arkadaşına pas atsın . Zor mu bunu yapması ?

2 atne forvet bir bredley bi tane defans şart.....

nene mümkünse bir daha gelmesin maca.

Maç öncesi söylemiştim, Kewell'a burada top oynatmazlar diye. Dediğim çıktı, bence oyuna girmesi çok yanlıştı. Artık kabak tadı da vermeye başladı Kewell. Devamlı sakat, ter idmanında sakatlanıyor bi de. Umarım sezon sonu sözleşmesi uzatılmaz. Allah'tan maç başı ücretle oynuyor.

Abi anlamıyorum ki neden Amerika'yı yeniden kesfetmeye calısıyoruz . Herkezi mevkinde oynatmak bu kadar mı zor .Elano'yu sag kanada kitleyip ortada nie mustafa sarp'tan oyun kurmasını bekliyorsun . Neden kenarda orjinal bir santrafor iyi kötü bir batdal dururken pino'dan forvet yapıyorsun . Misimovic gibi adamı sol kanada kitliyorsun bu adam dünyada forvet arkasında ilk 3'e girer. Niye biz bu oyunu bu kadar zorlastırıyoruz .

Mesele Sarp, Servet vs. meselesi değil. Mesele tamamen yönetim meselesidir. Kadro kalitesi olarak ligde hakettiğimiz yerdeyiz hemen hemen, BENCE. Bu yönetim başımızda olduğu sürece ben başarının geleceğine inanmadığımı söylemiştim daha önce. Rijkaard çok çok haklıydı. Kadro kalitesi yok bizim takımda malesef. Futbolun en önemli mevkisi orta sahada oynatacak doğru düzgün bir futbolcumuz yok. Şuç Ayhanlarda, Sarplarda veya Hagilerde Rijkaardlarda değil. Bizi bu adamları izlemeye mahkum eden, bu adamları Galatasaray'a getirip oynatanlardadır. Adamların kapasiteleri belli. Ellerinden bu kadar gelir, dahasını beklemek mucize oluyor malesef.

Emre Çolak'ın takıma verdiği hareketliliği göremiyorsanız artık bir şey demiyorum, pes yani!

Emreyi 3 maçtır takip ediyorum. geleceği yer AydınTılmazdan biraz daha iyi olabilir o kadar. Bana göre futbol zekası çok kötü. Asla bir Arda Turan olamaz. Seçimleri hep yanlış. 85.dakikada 30 metrden vole vurmaya çalışıyor olacak iş değil.

10 senedir aynı hikaye. T.direktör değişir 2 maçlık gaz yüklenir takıma, yeteneksiz futbolcular halen oynamaya devam eder. Gaz bitince 2 3 maç sonunda. Plak başa sarar. Yönetim yine bazı taraftarları günü kurtarark kandırmaya devam eder. Bu maç için yazmıyorum bunu.

3 haftada 1 teknik direktör değiştirelim aga o zaman, nasıl fikir?

Elanonun ilk yarıda yaptığı ortalardan sonra sahada kalmasına anlam vermek mümkün değil.

Hagi niye çıkarıyosun Canayı Misimovici.Ahh be Hagi sen yapma bari.İnşallah bu maçta birşeyler görmüştür :(

Geri
Üst Alt