STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Şu yönetimden kurtulursak inanıyorum selamete çıkacağız..

Bari gençleri kazanalım bu sezon. Hayır takımda umut olsa lafım olmayacak ama umut yok. Bir takımın en önemli yeri orta sahasıdır ancak o orta sahaya Emre gittikten sonra bir tane çift yönlü oynayabilecek adam alınmadı. Gerçekten alkışı hakediyor yönetim.

Takımıma soğuyorum yönetim yüzünden. Lütfen artık gidin kulüpten !

İşin ilginç tarafı , attıgımız gollerin yarısını Baros atmış.

dahada utanılcak tarafı attıgımız ts ve fb attıgımız golün 2 katını atmıslar ayrıca yedikleride bizden az dahada utanılcak tarafı düşme hattının 9 puan üstündeyiz ancak liderin 10 puan gerisindeyiz yani düşme hattına daha yakınız

adszwf.jpg

bu tablo herşeyi özetliyor

otur ağla tablosu...

Takımın gol atmasında büyük problemler var. Rijkaard döneminde de böyle idi. Bir kurgu çerçevesinde gelişen gollerden daha çok kaosvari goller atıyoruz, Rijkaard'ın yakaladığı bir seri vardı tek farklı ve Antalya maçı da benzeri. Misi iyi futbolcu problem yok, problem orta sahada. Misi bugün ortasahaya kadar gelip top alıyor ve pasını atacağı çoğu zaman boşta müsait bir arkadaşını bulamıyordu. Orta sahamızın hepsi kesici özellikte. Attığı tek pasla oyunu açabilecek ve gol pozisyonu yaratabilecek akıllı paslar atamaz bizim orta saha. Tamam koş, koş, mücadele et de nereye kadar gol atamadıktan sonra. Bugünkü maç da bunun göstergesi, Trabzon biraz dengeli oynadı ne onlar pozisyon bulabildi çok iyi ne de biz bulabildik. Bu orta saha, defans hattı çok fazla problemli.

Ligin en çok gol atan 11.takımıyız . en az gol yiyen 8.takımıyız

Telekom Arena biletlerini kime satacaklar acaba SEZGİn le POLAT. transferdende birşey beklemeyin. Sezgin orada olduğu sürece ne Volkan ne Sercan alınmaz.
Sezginle olacak iş değil sadece; ben adamı günahımdan az seviyorum hatta nefret ediyorum sezginden, ama ben inandım terime gidip konuştuğuna ve defalarca istifa ettiğine, problem başkanın arkasındakinde, ben malum site haberlerine inceden inanmaya başladım; tsn hala yasakmı burada bilemem, ama bu kadar kötü yöetilen bakkal olsa batar, bu seneden umudumuzu 11. haftada tüketen ne topçudur ne rijjkard, topçular yetersizse alana bakarsın, bu yönetim bu yaz yardırır transferleri seçim var diye, ama sezginle transferde zor.

Trabzon bizden iyi oynamadı sadece bir Servet golü yedik attığımız korner, yaptığımız orta, kaleyi bulan şut Trabzondan daha iyi idi.Yediğimiz 2. gol ailece hücuma gittiğimizden ha 1-0 ha 2-0 sonucuydu.

hagi nin getirdiği tüp bitti, çakıldık. bence galatasarayın bundan sonraki maçları orta sıraları ilgilendiren puan mücadeleleri olarak anılacak.

acı ama gerçek.

lincoln'mü yeter artık şu adamın adını ağzınıza almayın resmen dalga geçti bizimle hala linncoln diyosunuz ya..

11 haftada -1 averaj. Galatasaray tarihinde var mı böyle bir durum ? 2012 kriterleri diye diye bitirdin bizi Adnan Polat. Eğer gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini düşünüyorsan istifa edersin.

Kalecimiz de error veriyor sürekli. Saatli bomba gibi o da.

Telegolde diyorlarki devre arası operasyon olacak; bu yönetim kesin elano-arda-baros üçlüsünü gönderip yerine 2-3 sakat alacak. Sezgin misiyi 7 ye almak başarı dedi. Bencede malii başarıdır. Ama misiyi kamp döneminde 9 a alıp hem avrupadan elenmeyip hemde adaptasyon geyiği beklememek hem mali hem sportif başarıdır.

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | 7 Kasım | İkinci Yarı

2 maçta Hagi'yi kurtarıcı ilan edip, günü kurtarma peşindeki yönetime çanak tutanlara armağan olsun bu maç. Hagi'ye kurtarıcı diyenler, Cana'nın çıktığı her maç sonrası takımın orta saha direncinin düştüğünü görmediğinin farkındalar mı acaba? Hadi fb maçı ilk maçıydı anlamadı diyelim; Antalya maçında aldı orta saha tamamen Antalya'ya geçti, bugün Cana çıktı orta saha tamamen çöktü. Rakibi oynatmayarak beraberliğe gelmiş Hagi. Takım mağlup ön liberolardan birini alması lazım gelirken sen git Elano'yu çıkar! Ne kadar berbat olsada Elano'nun bu maçı değiştirme şansı, Mustafa'nın değiştirme şansından bin lat fazladır.

Tebrikler yönetim; milyonluk GS camiasını sıradan bir Anadolu takımına çevirdiğiniz için.

Geri
Üst Alt