STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Misimoviç'in gitmesi takıma yaramış. Ah bu Sabri değişikliği olmasaydı...

Bugün iyi oynadık çok pozisyona girdik ama şuan ki durumumuzda bunlar yeterli değil,şuan bizi tatmin edecek tek şey GALİBİYET..

abicim siz de öyle anlatıyosunuzki çizgiden top çıkarmış koşmuş savaşmış sanki.alinin kapasitesi yokki adam 2 pas yapmış iyi oynamış diyorsunuz işi o tabiki de oynayacak abartmayın o kadar

Metin abarttığım falan yok, takımın en iyisi Ali idi.Bu benim düşüncem

Maç berabere bitti televizyonlarda maçı kazanmışız gibi konuşuyor millet, şaka gibi ya ne hallere düştük

Bu takıma herşeyden önce bi forvet lazım sakatlanmayan -az sakatlanan- ve adam gibi bi forvet.

Batdalım seni hesaba katmıyorum harbi bank asya oyuncususun.

Yani? Başkanı sevmeyince takımınlamı dalgamı geçiyorsun?

takim ne ya takim ne?

kluple dalga gecmiyor

takimla dalga geciyor

ne arabesksiniz yaaa

bu takimla rakipler dalga geciyor

bizde geciyoruz ne

takimla dalga gecilmezmis

bal gibi gecilir bu takimla hic de cekinmiyorum

bu takimda balta servet Adnanlar varsa dalga gecilir

hele medya cikip su mactan sonra GS cok iyi oynadi diyorsa bize yakisan dalga gecmektir

iyi gun taraftari'la dolu burasi ne guzel herkesin gercek yuzu belli oluyor boylece dusunuyorumda siz o 14 sene sampiyon olamadimiz zamaninda olsaydiniz ne yapardiniz futbolculari katliam yapardiniz hic suhpem yok.. yazik cok yazik..............

Ne diyosun aslanım ya sen ... Bir 14 sene daha mı bekleyelim ? :S O dedigin futbolcular senin benim paralarımla oynuyor , milyon eurolar kazanıyorlar ! Ben tv'nin karsısında can verirken elano bey oyundan cıkarken arkasına bakmadan soyunma odasına gitmeye calısıyor. Kewell efendi saha icinde sırıtıyor ! Yok arkadas OYNAYACAKLAR ! YA SEVE SEVE YA DA SEVE SEVE !!!

Maçın en önemli olayı bana göre Elanonun çizgide cebelleşirken kimsenin yardıma gitmemesidir.Pas almaya biri gitse belki gol pozisyonu yaratacağız.Takımda iç çekişme var bu gün gibi ortada.Kendi iç çekişmelerini menfaatlerini Galatasaray dan üstün tutan adamlardan hayır gelmez.

2 Direk 2 Penaltı bu takımda var harbiden bişey Girmiyor arkadaş girmiyor Yetimin birinin ahını felanmı aldı bu takım nedir anlamadım gitti ya

Arkadaslar, Polati sevmiyorum, siz bu adama neden tapiyorsunuz anlayamiyorum. )))))))

iyi gun taraftari'la dolu burasi ne guzel herkesin gercek yuzu belli oluyor boylece dusunuyorumda siz o 14 sene sampiyon olamadimiz zamaninda olsaydiniz ne yapardiniz futbolculari katliam yapardiniz hic suhpem yok.. yazik cok yazik..............

evet ya gorememisim o zamanlari anlatirmisin bir zahmet

Maçın en önemli olayı bana göre Elanonun çizgide cebelleşirken kimsenin yardıma gitmemesidir.Pas almaya biri gitse belki gol pozisyonu yaratacağız.Takımda iç çekişme var bu gün gibi ortada.Kendi iç çekişmelerini menfaatlerini Galatasaray dan üstün tutan adamlardan hayır gelmez.

aynen ya, adam o kadar tuttu topu ayaginda, bir Allahin kulu gelmedi yanina.

Geri
Üst Alt