Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golü kim atacak?
abicim siz de öyle anlatıyosunuzki çizgiden top çıkarmış koşmuş savaşmış sanki.alinin kapasitesi yokki adam 2 pas yapmış iyi oynamış diyorsunuz işi o tabiki de oynayacak abartmayın o kadar
o degilde, karsi karsiya kaldigimiz zaman neden gol yapmiyoruz, özürlü müyüz?
Yani? Başkanı sevmeyince takımınlamı dalgamı geçiyorsun?
Golü kim atacak?
o degilde, karsi karsiya kaldigimiz zaman neden gol yapmiyoruz, özürlü müyüz?
Yani? Başkanı sevmeyince takımınlamı dalgamı geçiyorsun?
iyi gun taraftari'la dolu burasi ne guzel herkesin gercek yuzu belli oluyor boylece dusunuyorumda siz o 14 sene sampiyon olamadimiz zamaninda olsaydiniz ne yapardiniz futbolculari katliam yapardiniz hic suhpem yok.. yazik cok yazik..............
elbet o pozisyonlardan biri girer arkadasim!
iyi gun taraftari'la dolu burasi ne guzel herkesin gercek yuzu belli oluyor boylece dusunuyorumda siz o 14 sene sampiyon olamadimiz zamaninda olsaydiniz ne yapardiniz futbolculari katliam yapardiniz hic suhpem yok.. yazik cok yazik..............
hele medya cikip su mactan sonra GS cok iyi oynadi diyorsa bize yakisan dalga gecmektir
Maçın en önemli olayı bana göre Elanonun çizgide cebelleşirken kimsenin yardıma gitmemesidir.Pas almaya biri gitse belki gol pozisyonu yaratacağız.Takımda iç çekişme var bu gün gibi ortada.Kendi iç çekişmelerini menfaatlerini Galatasaray dan üstün tutan adamlardan hayır gelmez.
Arkadaslar, Polati sevmiyorum, siz bu adama neden tapiyorsunuz anlayamiyorum. )))))))