STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Haftaya bjk'den en fazla 1 puan alacağımız kesin olduğuna göre en iyi ihtimal 10.cuyuz haftayada.

bjk maçında ne yaparız?

Sahiden Cana yine yoktu. Adam yedek kulübesinde eriyor. :o

Bu arada Elano'nun soyunma odasına gitmesine neden izin vermiyorsunuz ya? Ceauşescu'nun ordusu mu burası Hagi? Elimizde 1-2 tane eli yüzü düzgün adam var rahat bırakın çıldırtmayın ayıp ya.

Ahmet çakar : Galatasarayın 2 penaltısı verilmedi .

Artik kesinlikle eminim. Hagi Teknik Direktörlükten gercekten anlamiyor. Oyuncu degisiklikleri insani fitik eder. Ben böyle sacma hamleler hayatimda görmedim. Sabri´yi cikarmak ne demek? Ayakta duramayan Kewell´i 90 dakika oyunda tutmak ne demek ya? Kewell 90 dakika oyunda kalacak ne yapiyor ki? Oyuncu calimlama desen yok, adam eksiltme desen yok, adam gibi orta yapmak desen yok, sut atmak desen o da yok. Kewell bitmis. Sen nasil Kewell´i cikaracagina Pino´yu cikarirsin ya? Hele Sabri´yi cikarmak ne demek?

Kusura bakmayin ama Hagi´den Teknik Direktör filan olmaz. Sportif Direktör filan olmak istiyorsa eyvallah kalsin ama Teknik Direktör olmaz Hagi´den.

Bu arada Elano'nun soyunma odasına gitmesine neden izin vermiyorsunuz ya? Ceauşescu'nun ordusu mu burası Hagi? Elimizde 1-2 tane eli yüzü düzgün adam var rahat bırakın çıldırtmayın ayıp ya.

yemişim elanoyu yürüsün gitsin onun nazınımı çekçez bişey oynadığı yok gi-de-mez soyunma odasına

Takımınla dalga geçilir mi diyenlere söylüyorum ; 10. sıradayız -3 avarajımız var, ligin ilk yarısında ligten kopmuşusuz, 1 puana sevinenler var. Takım 3 4 maçtır gol atamıyor. Acaba kim dalga geçiyor ?

Acaba kim?

Düşünelim 1-Koltuk sevdalısı adnan polat

2-Ben paramı alırım gerisi beni ilgilendirmez diyen futbolcular

3-Abidik gubidik transferler yapan adnan sezgin

4-Yemeyip içmeyip bi yerlerini yırtarak para biriktirip orjinal ürün alan,maça bilet alan taraftar mı?

Daha öncede yazmistim: Takimin en iyi top kullanani stoper mevkinden oynayan Neill, herseyi özetliyor.

Ayrica Neill'in 70 metre topu bombos sürmeside ligimizin nekadar rezil oldugunuda gösteriyor.

fener maçı trabzon maçı ve bu maç..

hagiye oyuncu değişikliği hakkı verilmeseydi 3 maçta lehimize dönebilirdi hagi saçmaladı resmen..

sabrinin pinonun çıkıp kewell ve baltanın sahada kalması sözün bittiği yer..

keşke fenerden 5 yemeyi göze alıp rijkardla devam etseydik..

hagi uzak ara dünyanın en kötü teknik adamı..ağlamak istiyorum :((((

bankasya'yı fethetmeye gidiyoruz güveniyorum takıma....:lol::lol:

mantıksal olarak düşündüğümüzde Galatasaray takımının değeri 112 milyon dolarlar civarında sırıtıyor bu miktarı takımdaki futbolcular oluşturuyor bu miktarları futbolcuların düzeyi belirliyor ve ona göre takıma alınıyorlar, e peki çokmu zor 55 milyon dolarlık kayseriyi yenmek yada karabükü, 1 gol atmak çok mu zor bir ironi yok mu ??? takıma verilen paralar, emekler herşey ortada bu işte bir kasıt var, Galatasaray Spor klübü futbolcuları bugün gerçek düzeylerini sahaya yansınmamaktadır. 5 milyon euroluk Keita geçen sene takımı takımıştır bu açıdan düşünüseniz oyuncular kasten oynamadıkları , maçlara konsantre olamadıkları gerçeğini açıkça görürsünüz. Gereken hamle hala yapılmamış olup sadece Misimovic'i kesmek takımın dengelerinin daha çok altüst etmiş olduğu gibi takım içinde huzursuzluğa yol açmış ve futbolcularla yönetimin birbirinden bağımsız kopuk iki çizgide ilerledikleri görülmektedir.

Birilerinin acilen müdahelede bulunması gerekiyor yoksa Galatasaray Futbol takımı ligin ilk yarısını küme düşme hattına 3 puan farkla kapatabilir. Kimsenin büyük klübün büyük taraftarına bunları yaşatmasına hakkı yok başta futbolcular olmak üzere yönetimin bir an önce kendine çeki düzen vermesi , aksi taktirde olacak olanlardan taraftarların sorumlu olmayacağını belirtmek isterim.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Bana göre maçtanda önemli olan; Bahri havadır mı neyse o sordu. Misimovic olayı sonrasında devamı gelecekmi diye.

Hagi önce hayır dedi. Sonrada bu konuda konuşmak istemiyorum dedi.

Asıl takılacağımız nokta burası.

Armasını satan takımını satan için bir yaptırım yokmuş bunu öğrendik. Daha neyin beklentisi içine girelimki. Galip gelsek ne olacakki sonraki maç?

Bu maç böyle yırtınma nedenleri yenilip haftaya derbi öncesi stada girdikleri anda küfür yememekti. Haftaya aldıkları 1 puanı geri harcarlar.

Artik kesinlikle eminim. Hagi Teknik Direktörlükten gercekten anlamiyor. Oyuncu degisiklikleri insani fitik eder. Ben böyle sacma hamleler hayatimda görmedim. Sabri´yi cikarmak ne demek? Ayakta duramayan Kewell´i 90 dakika oyunda tutmak ne demek ya? Kewell 90 dakika oyunda kalacak ne yapiyor ki? Oyuncu calimlama desen yok, adam eksiltme desen yok, adam gibi orta yapmak desen yok, sut atmak desen o da yok. Kewell bitmis. Sen nasil Kewell´i cikaracagina Pino´yu cikarirsin ya? Hele Sabri´yi cikarmak ne demek?

Kusura bakmayin ama Hagi´den Teknik Direktör filan olmaz. Sportif Direktör filan olmak istiyorsa eyvallah kalsin ama Teknik Direktör olmaz Hagi´den.

ağzına sağlık kardeş gönülden katılıyorum

Geri
Üst Alt