STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Adnan polat ile mehmet helvacı gerçekten söyledimi bunları?

Vaybe Hakan Boşuna oynamış okadar.

23 yaşındaki Pino'nun 23 yaşındaki Hakan Şükür'den hem de santrafor olmamasına rağmen kafa topları hariç en az 1 gömlek üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayhan bugün çok iyiydi. Cana çok top kaybetti ilk yarı ama genelinde o da iyiydi. Neill ve Gokhan neredeyse hatasız oynadılar. Defans bloguyla ortasaha cok iyi yardımlaştı. Aydın ve Kewell defansta top kapıyorsa iyi yönde ilerleme var demek mümkün.

Takım olmaya başladık. Duran oyuncu görmemek güzeldi. Pino ayağında çok iyi top sakladı ve forvette pas dağıtımını güzel yaptı. Önemli olan kaçırmak değil organize pozisyon bulmak o pozisyonun içine girecek yetenekte olmak. Bazı arkadaşlar fazlaca Barcelona izliyorlar sanırım.

Herneyse kalan 2 maçı da kazanırsak rahat bir nefes alıp devre arasında zamanla daha bir takım gibi oynamaya başlarız. Kasımpaşa'yı büyütmeye gerek yok elbette ama diğer büyük takımlara kaç net gol pozisyonu üretmişler yüzde kaç topa sahip olmuşlar ona da bakmak lazım.

Hadi iyi akşamlar Barcelona aşıkları.

Pino-Hakan Ş. kıyaslamasın ardından

Ayhan çok iyi oynadı cümlesinide görünce kameraya el sallıycaz sandım

Sen başka bir maç izledin sanırım :D

Kasımpaşa bizim rakibimiz değil, bizim rakibimiz manisaspor, eskişehirspor,sivasspor,gençler,buca

Zira kasımpaşa küme düşmeyi garantiledi gibi :), ama allahın izniyle küme düşmicez bu sene.

Pino ne ayağında top sakladı nede H.Şükür ile kıyaslanacak bir oyuncu dahi değil. Santrafor değil diyorsunuz kanattada gördük nasıl rezil bir top oynadığını. Haa, X sitesi üstünden maçı izliyorsanız malum duruyor görüntü o halde ayağında top tutmuş gibi gözükmüş olabilir size. Bu yoruma yapılacak en büyük yorum, H.Şükür'e hakaret edilmesidir.

Emrah'cım o zaman sürekli en büyük en iyi en analitik olmaya çabalamazsın, sorun kalmaz. Çok şakacısın. Hakan Şükür'e hakaret değil ona verilen desteğin yarısı verilirse ondan daha iyi olacağını söylemektir o yorum. :) Neyse sen sabit ön yargılarınla Lig TV ye bol bol para ödeyerek izlersen görmen zaten mümkün değil. Şimdi aç maçı topun olmadığı alanlarda Pino'nun ne yaptığına Ayhan'ın ne yaptığına falan bak. Ondan sonra kaçırdığı goller için küfretmeye devam edersin. Hakan abin kaçırdıklarının 10 da 2 sini atabilecek yetenekte olsaydı CL kupası olurdu müzemizde. Sen merak etme ezbere ve önyargılı konuşmam ben. Hakaret edeceksem de direk ederim. Gocunmam yani. Neyse vaktim yok.

Viva Barcelona diyeyim sen işin derini yüksek futbol bilginle çözersin elbet.;)

Pino günün yıldızı seçildi. Günün en çok küfür yiyen oyuncusu olma ünvanı da cabası!

Emrah'cım o zaman sürekli en büyük en iyi en analitik olmaya çabalamazsın, sorun kalmaz. Çok şakacısın. Hakan Şükür'e hakaret değil ona verilen desteğin yarısı verilirse ondan daha iyi olacağını söylemektir o yorum. :) Neyse sen sabit ön yargılarınla Lig TV ye bol bol para ödeyerek izlersen görmen zaten mümkün değil. Şimdi aç maçı topun olmadığı alanlarda Pino'nun ne yaptığına Ayhan'ın ne yaptığına falan bak. Ondan sonra kaçırdığı goller için küfretmeye devam edersin. Hakan abin kaçırdıklarının 10 da 2 sini atabilecek yetenekte olsaydı CL kupası olurdu müzemizde. Sen merak etme ezbere ve önyargılı konuşmam ben. Hakaret edeceksem de direk ederim. Gocunmam yani. Neyse vaktim yok.

Viva Barcelona diyeyim sen işin derini yüksek futbol bilginle çözersin elbet.;)

Ben en iyiyim diye bir iddaada bulunmadım. İzlediğimi söylüyorum sadece senin gibi yorum olsun diye yazmıyorum. Maçın 10.dk sında ilgili oyuncu ile alakalı yaptığım yorum 90.dk boyunca yerinde olduğunada inanıyorum. Ama senin yaptığın beni bırak birçok kişi tarafından "şaka" ayrıca "ulan biz başka maç mı izledik" hatta "biz futboldan cidden anlamıyoruz" gibi iç sorulara sebeb oldu. Sen çıkar burdan benim yaptığım-iddaa ettiğim bir uzmanlık mı yoksa kişisel görüşmü. Senin ne algıladığın senin sorunun ama bunu H.Şükür'e bağlaman beni 12 yaşındaki yeğenime bu soruyu sormama sebebiyet verdi gerçekten :)

Yazık yahu şu yorumu yaptırdın bana.

1 maç kazandık ya hemen kadromuz iyi oldu hey Allahım. Haftaya Gençler maçında bakacaz kasımpaşa bank asya kalitesinde bir takım. Bu maça bakarak Aydın için mükemmel bir oyuncu kazandık demek bile mümkün:)

Pino amatör ile cok yetenekli futbolcu arasinda gidip geliyor. Ilginc bir cocuk.

Hakan şükür 23 yaşındaki haliyle yeniden gelse takıma göbek atarım be ne pinosu:rolleyes::o

Kasımpaşa bizim rakibimiz değil, bizim rakibimiz manisaspor, eskişehirspor,sivasspor,gençler,buca

Zira kasımpaşa küme düşmeyi garantiledi gibi :), ama allahın izniyle küme düşmicez bu sene.

Kaçıncı saçmalayışın bu bak kaçtır görüyorum seni suyunu çıkartma sinirlendirme adamı.

Bugün bikaç kişi birbirini dövecek burda.

Çok komiksin! yaş kaç 11 falanmı?

HakanŞükürün 21 yaşındaki hali 19 gol atmış ligde :) :)

Ben H.Şükür'ün bırakın 21deki halini 19daki halini canlı izlerken "ohaa" diyordum. Arkadaş yazmış kendince cevap verincede biz çok bilgin ve herşeyi bilen oluyoruz. Bildiğimiz şey izleyip gördüğümüz şey. Pino'da yetenek var ama bizim aradığımız yetenek yok. 11'de görmemiz bile bu takımın bu halde olmasını açıklıyor zaten.

Geri
Üst Alt