STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hagi oyuncuları denemeye başlamış..Gidecekleri belirlemeey çalışıyor sanırım..

Takımımız iyi yolda, eksikler dönünce daha iyi olacağız. Kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyorum.

Mehmet Helvacı, umarım helvanı yeriz tez zamanda.

Vasat diyorsun yani.

Cözemedim diyorum. Oyun icinde gercekten faydali isler yapiyor Pino ama son vuruslari amatörce. Profesyonel futbolcuyla alakasi yok diyorum. Yani vasat mi denir ona bilmiyorum cünkü pozisyonlara giriyor ve oyun icinde etkili olabiliyor. Ama ben son vuruslari bu kadar kötü bir profesyonel futbolcu görmedim daha hayatimda.

Bu Pinoda bi Colin Kazım havası sezinledim.Aynı model oyuncular :)

Pino fiziğini kullandığı kadar beynini de kullansa cidden çok farklı bir oyuncu olurdu..

Yani kacirdigi pozisyonlarin forvet olup olmamakla da alakasi yok. Bugün bu forumdan herhangi bir kisi o pozisyonlarda abanmamasi gerektigini bilir. Kacirsa da köseye birakmaya calisir topu. Pino net firsatlari amatörce harciyor. Oyun icinde faydali oldugunu kabul ediyorum ama profesyonel bir futbolcu öyle goller kacirmaz. En azindan o pozisyonlarda topa öyle vurmaz. Servet bile daha klas vurmaya calisir o toplara :) O derece yani. O yüzden amatör ve cok yeteneklinin arasinda birsey Pino diyorum.

Benim için o pozisyonlara girmesi bile yeter.Dedim ya Baros dönsün Pino forvet oynamaz.Rahatlarsınız ama Fb maçından sonraki yorumlarınızdan 360 derece farklı yorum yaparsanız olmaz.O zaman iyi şimdi kötü olursa mantık hatası vardır.Şöyle denilebilir; çok gol kaçırdı , bize hakiki sağlam bir forvet lazım, Pino forvette yedekte olmaz.Ama kalitesi tartışılmaz.

Yahu Onur nedir şu "oyun içindeki faydası" bunu anlatsın biri bana geçtim artık kaçırdığı golleri. Ne yapıyor bu adam ? Ortasahaya mı yardım etti ? Defansamı geliyor ne yapıyor. biri anlatsın bir zahmet. Pas veriyor atak ölüyor, korner direğinden şut çekiyor. Boş adam var gol atacak durumda o şutu çekiyor. Ne gibi yararını görüyoruz yahu :S Gerçekten anlayamıyorum.

Teknigiyle oyun icinde baya yararli oldugunu düsünüyorum aslinda. Son vuruslari profesyonel düzeyde olsa dünya stari yapardik Pino´yu zaten bence. Ama diyorum ya onu cözemiyorum diye. Bazen amatör bazen cok yetenekli.

Maç Kazanmışız :akansular::akansular:

Sorun kesinlikle savunmada değil, orta saha göbekte. Bugunde dokulen oyuncular bana göre Ayhan, Barış hatta ofansif anlamda Cana'ydı.

Servet ve G.Zan ustte adı geçen Miranda'dan bariz kotu adamlar değiller.

Sol beklerimiz ve Neill iddia ediyorum; Ayhan, Barış ve M.Sarp'tan top kontrolu, oyun gorusu, pas becerisi ve top tekniği anlamında daha iyi. Özellikle İnsua rahatlıkla orta saha gobekte kullanılabilir, hatta Hakan bile.

Sabri--Gokhan--Servet--Çağlar(hakan)

------Neill---Cana---İnsua(hakan)-----

Aydın---------Pino------Kewell

gibi. Ayhan, Barış ve Mustafa'yı kokten kesip, İnsua, Hakan ve Serdar'ı gobekte denemeliyiz bence

Evet kaleciyle karşı karşıya birde topla 18,e girdimi kaleye poposunu dönme hastalığı vardı.Benimde kızdığım olurdu ama attıklarıyla onları unutturmuşdur bence.Bu arada yaşım 30.

Onun işi gol atmaktı dimi :) Pinoda 2-3 maç idare etsin gerçek forvet gelene kadar yeter bence.

sorun Elanoda'ymış :p

bir Nonda'nın yerini doldurmamak bir orta saha almamak bir kaleci almamak 2 sezona 1teknik direktöre 10milyonlarca €'ya mal oldu..

şu çok net ki Hagi yeniden yapılanmak için yanlış bir seçim ..

Pino ancak Baros ile birlikte oynarsa ve kafasını kaldırıp pas vermeyi düşünürse etkili olabilir.

analizlik bir maç değil özetle kazanmak güzel avrupaya gitmek önemli..

en önemlisi kazanırken de söylemek lazım ki arabesk taraftarlık yapmadığımız anlaşılsın : yönetim istifa..

Çok fazla körü körüne önyargılı yorumlar yapılıyor Pino'ya.

Valla ben felsefik konuşmamda benim yaptığım yorumun benzerini yapmışsın :) Bırakın allasen. Attığı golüde gördük. Kaçırdıklarını açıklasanıza. Bu adamın mevkiisi değil diyorsunuz adam kanattada yok. nerde oynayacak bu adam o halde ? Benim gördüğüm kadarı ile en istekli oynadığı bölgede şuan. Curling'den anlamıyorum bu arada ama masatenisi konuşabiliriz.

Attığı goldeki dandik nokta, benzer golü Guiza'nın da atabiliyor olması hatta ve hatta kaçırdığı golleri Barış'da kaçırıyor en az onun kadar koşuyor o halde Pino ile Barış arasındaki 3 fark nedir. Bu adamı sen neden savunduğunu anlat diyorum. Ne yaptı fark yaratacak bunu anlatın ben kötü yanlarını söylüyorum sende benim yorumumu yorumluyorsun. Ama gerçekler Necati'nin eklediği videoda. Bu adamın bu takımda ne işi var yahu. Yetmezmiş gibi H.Şükür ile kıyaslayıp adama b.k atan var daha 21 yaşındaki H.Şükür'den bihaber olarak.

Yani işte bu kadar aynı golü guizada atıyor diyerek attığı gol dandik diyorsun.O zaman Hakan şüküründe birçok attığı golün aynısını guizada atardı.Ne oldu şimdi dediğin mantıkla Hakandamı kötü golcü?Kardeş Hakan şüküründe çıldırtan kaçırdığı goller vardı.Aralarındaki tek fark o zamanlar bu kadar sıkıntılı değildik.Hakanın kaçırdığı gollerden bir klip yapsak neler çıkar biliyormusun.Ama Hakan büyük golcüydü.Kafanı Pinoya takmaya gerek yok 2 maç sonra devre oluyor.Baroş 2.dönem takımla olur diyorum, mecburen oynatıyoruz diyorum.daha ne diyeyim?

Pino çok pozisyon harcadı tamam kabul, ama kaç maçtır Galatasaray gibi Türkiye'deki hücum futbolunun öncülerinden olan içinden gol kralları yetişmiş köklü bir kulübü Mehmet Batdal ve Pino gibi alternatif forvetlere emanet edenler asıl suçludur.

Kızgınlığınız asıl onlara olsun.

Pino çok pozisyon harcadı tamam kabul, ama kaç maçtır Galatasaray gibi Türkiye'deki hücum futbolunun öncülerinden olan içinden gol kralları yetişmiş köklü bir kulübü Mehmet Batdal ve Pino gibi alternatif forvetlere emanet edenler asıl suçludur.

Kızgınlığınız asıl onlara olsun.

Budur arkadaş..

Neden icime doguyor böyle seyler anlamiyorum :) 3 maci kazanmamizdan gercekten korkuyorum demistim. Galatasaray´in gelecegi acisindan korkuyorum demek istedim. Kasimpasa gibi ligin en "müthis" takimini yendik diye, kadromuz yeterli aciklamalarini duymaya basladik hemen :) Ligin 2. devresinde yine Ayhan,Baris,Hakan Balta,Ali Turan ve Servet gibi futbolcularla devam edecegimizden cok korkuyorum. Hatta kesin gibi görüyorum.

Neden icime doguyor böyle seyler anlamiyorum :) 3 maci kazanmamizdan gercekten korkuyorum demistim. Galatasaray´in gelecegi acisindan korkuyorum demek istedim. Kasimpasa gibi ligin en "müthis" takimini yendik diye, kadromuz yeterli aciklamalarini duymaya basladik hemen :) Ligin 2. devresinde yine Ayhan,Baris,Hakan Balta,Ali Turan ve Servet gibi futbolcularla devam edecegimizden cok korkuyorum. Hatta kesin gibi görüyorum.

Yok helvacı öyle birşey demedi korkma, şaka yapıyorlar.

Geri
Üst Alt