STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hakan şükür 23 yaşındaki haliyle yeniden gelse takıma göbek atarım be ne pinosu:rolleyes::o

Metin sen yapma bari Pino santrafor bile değil, Hakan Şükürü koy bakalım sağ açığa ne yapacak?

:yoji: heyooo weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maç kazandık :yoji:

Biraz sevineyim eleştilerde yemekten sonra :)

Metin sen yapma bari Pino santrafor bile değil, Hakan Şükürü koy bakalım sağ açığa ne yapacak?

Soner, Pino'yu da gördük sağda. Ne yaptı önce onu konuşalım. Kaçırdığı pozisyonlarda forvet olmaya gerek yokki.

Soner, Pino'yu da gördük sağda. Ne yaptı önce onu konuşalım. Kaçırdığı pozisyonlarda forvet olmaya gerek yokki.

Emrah ben senin gibi felsefi konuşmaya çalışan, önyargılı insanlarla tartışamam.Ben Pino çok iyi oynadı demiyorum ama forvetsizlikten adamı orda oynatmak zorundayız elimizde batdal varken.Sen attığı gol için dandik dedikten sonra senle futbol değilde curling falan konuşmayı düşündüm.Pino çok gol kaçırdı kabul ama pozisyona girdi, önde bastı en azından hırsı vardı.Baros gelsin Pino da yedek kalır rahatlarsın koskoca maçta Pinoya hakaretten başka tartışacak birşey bile bulamadınmı?Ayrıca attığı goldeki dandik noktaları söylede engin bilgilerinden faydalanalım.

Yani kacirdigi pozisyonlarin forvet olup olmamakla da alakasi yok. Bugün bu forumdan herhangi bir kisi o pozisyonlarda abanmamasi gerektigini bilir. Kacirsa da köseye birakmaya calisir topu. Pino net firsatlari amatörce harciyor. Oyun icinde faydali oldugunu kabul ediyorum ama profesyonel bir futbolcu öyle goller kacirmaz. En azindan o pozisyonlarda topa öyle vurmaz. Servet bile daha klas vurmaya calisir o toplara :) O derece yani. O yüzden amatör ve cok yeteneklinin arasinda birsey Pino diyorum.

1 gömlek falan üstün deyince yazma gereği duydum.Hakan şükür gibi adam harcanırmı hemen öyle?

Metin yaşın kaç bilmiyorum ama ben o kadar çok maçta Hakanın kaçırdığı basit gollere küfür ettiğim olduki sayısını bile unuttum.Ama Hakan çok gol kaçırdı diye kimse Hakana dandik diyemez.

Yani kacirdigi pozisyonlarin forvet olup olmamakla da alakasi yok. Bugün bu forumdan herhangi bir kisi o pozisyonlarda abanmamasi gerektigini bilir. Kacirsa da köseye birakmaya calisir topu. Pino net firsatlari amatörce harciyor. Oyun icinde faydali oldugunu kabul ediyorum ama profesyonel bir futbolcu öyle goller kacirmaz. En azindan o pozisyonlarda topa öyle vurmaz. Servet bile daha klas vurmaya calisir o toplara :) O derece yani. O yüzden amatör ve cok yeteneklinin arasinda birsey Pino diyorum.
Vasat diyorsun yani.

Emrah ben senin gibi felsefi konuşmaya çalışan, önyargılı insanlarla tartışamam.Ben Pino çok iyi oynadı demiyorum ama forvetsizlikten adamı orda oynatmak zorundayız elimizde batdal varken.Sen attığı gol için dandik dedikten sonra senle futbol değilde curling falan konuşmayı düşündüm.Pino çok gol kaçırdı kabul ama pozisyona girdi, önde bastı en azından hırsı vardı.Baros gelsin Pino da yedek kalır rahatlarsın koskoca maçta Pinoya hakaretten başka tartışacak birşey bile bulamadınmı?Ayrıca attığı goldeki dandik noktaları söylede engin bilgilerinden faydalanalım.

Valla ben felsefik konuşmamda benim yaptığım yorumun benzerini yapmışsın :) Bırakın allasen. Attığı golüde gördük. Kaçırdıklarını açıklasanıza. Bu adamın mevkiisi değil diyorsunuz adam kanattada yok. nerde oynayacak bu adam o halde ? Benim gördüğüm kadarı ile en istekli oynadığı bölgede şuan. Curling'den anlamıyorum bu arada ama masatenisi konuşabiliriz.

Attığı goldeki dandik nokta, benzer golü Guiza'nın da atabiliyor olması hatta ve hatta kaçırdığı golleri Barış'da kaçırıyor en az onun kadar koşuyor o halde Pino ile Barış arasındaki 3 fark nedir. Bu adamı sen neden savunduğunu anlat diyorum. Ne yaptı fark yaratacak bunu anlatın ben kötü yanlarını söylüyorum sende benim yorumumu yorumluyorsun. Ama gerçekler Necati'nin eklediği videoda. Bu adamın bu takımda ne işi var yahu. Yetmezmiş gibi H.Şükür ile kıyaslayıp adama b.k atan var daha 21 yaşındaki H.Şükür'den bihaber olarak.

renktaşlarım kırmayın birbirinizi Ulaa şu fenere yarın bi çaksa emenike alsa karabük maçı

Metin yaşın kaç bilmiyorum ama ben o kadar çok maçta Hakanın kaçırdığı basit gollere küfür ettiğim olduki sayısını bile unuttum.Ama Hakan çok gol kaçırdı diye kimse Hakana dandik diyemez.

Evet kaleciyle karşı karşıya birde topla 18,e girdimi kaleye poposunu dönme hastalığı vardı.Benimde kızdığım olurdu ama attıklarıyla onları unutturmuşdur bence.Bu arada yaşım 30.

Yahu Onur nedir şu "oyun içindeki faydası" bunu anlatsın biri bana geçtim artık kaçırdığı golleri. Ne yapıyor bu adam ? Ortasahaya mı yardım etti ? Defansamı geliyor ne yapıyor. biri anlatsın bir zahmet. Pas veriyor atak ölüyor, korner direğinden şut çekiyor. Boş adam var gol atacak durumda o şutu çekiyor. Ne gibi yararını görüyoruz yahu :S Gerçekten anlayamıyorum.

Kadro yeterlimi allah belanı vermesin helvacı başka bişey demiyorum sana gerizekalı..

Geri
Üst Alt