STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-0 Galatasaray | 19 Aralık | Devre Arası

Hagi için Hoca olmaz vs. diyemem ama şunu anlayamadım. Hakan'ın, Ayhan'ın, Serdar'ın veya Kewell'ın ve diğerlerinin yapıpta biizim altyapıdakilerin yapamadığı ne var? Misimovic neden hala paf takımda..

Bu Sahadaki 11'in Anıl hariç hepsi satılmalı o kadar kötüyüz. Neill ve Cana dahi Galatasaray için uygun değil. Hadi Cana bi nebze diyelim. Halimiz çok çok berbat. Bunu göremezsek bu 3 sene olur 10 sene.

Hagi takımdan memnun galiba hiç oyuncu değiştirmemiş..

Bugün formunda bir Arda ile Baroş olsaydı belki bir çok ismi konuşmuyor olacaktık.Hakan felan bile aradan sıyrılabilirdi.

Konya kazanir umarim sampiyon falan olacagimiz yok zaten. Ligi 13. bitirelim de adnan daha da rezil olsun! Gerci fark eden bir sey yok yeni stadda yuhlanmadan birakmamakta israrci. Bir stad acilisinda yuhlanacak ilk baskan olarak tarihe gececek.

:asd: Ne şampiyonluğu? İlk 5'e girer miyiz diye kafa patlatıyoruz biz burda.

aykut masallah kilo almis

1 puan Hagi için yetiyor galiba :o

ayhan'a sanki birisi "sakın ileri oynama, oynarsan gol atamayız, gol atarsak maç kazanırız, bu bize yakışmaz" diye tembihlemiş.

Bugün formunda bir Arda ile Baroş olsaydı belki bir çok ismi konuşmuyor olacaktık.Hakan felan bile aradan sıyrılabilirdi.

Arda ile Baros olsaydı geyiği de artık iyice sıktı.Ol-ma-ya-cak-lar..

Beyler kötü olsa da kesilmeyen kadro varsa alabilirim :o

Anıl topçu da değil zaten.! Adam ne yapsın top getirmiyolar ki bence pas alışverişleri falan fena değil.boyu çok uzun değil ama güçsüz değil. bu maçta 10 gol kaçırsada Anıl'da ısrar edilmeli ve arkasındayım

Niye yanlis anlamaya bu kadar meyilli, baskalarinin görüslerine bu kadar tahammülsüzsün acaba? Adamin ayagina top gelmedi dedim, hemen karsi ataga gecme geregi duyuyorsun. Anil'i suclamadim, elestirmedim ama niyeyse hemen savunma geregi duydun, ilginc.

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-0 Galatasaray | 19 Aralık | 2.Yarı

Çağlar ezdi Hakan'ı :D

Arda ile Baros olsaydı geyiği de artık iyice sıktı.Ol-ma-ya-cak-lar..

Anlatmak istediğim şey çok farklı.Bir çok oyuncu aradan sıyrılabilirdi diyorum.Sakin ol.Sıkılıyorsan okuma.Sna yorummu beğendireceğiz Yunus efendi.

Anıl nasıl oynadı beyler ilk yarı?

Caglar gayet saglam.

Bu aksam Ronaldinho'nun imza toreni olsa unutur muyuz tum acilari acaba? :p

Niye yanlis anlamaya bu kadar meyilli, baskalarinin görüslerine bu kadar tahammülsüzsün acaba? Adamin ayagina top gelmedi dedim, hemen karsi ataga gecme geregi duyuyorsun. Anil'i suclamadim, elestirmedim ama niyeyse hemen savunma geregi duydun, ilginc.

kusura bakma :) haklısın ama ona karşı bi eleştiri olmasını kabullenemem gerçekten

Geri
Üst Alt