STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

hagi hala 2000 yilinda yasiyor...ne tr'yi ne de dünya futbolunu takip etmis...istifa et sende kurtul bizde hagi

Orta sahaya adam arıyoruz oynar mı ayhan patlatır sana ordan afilli bi kırmızı kart. Sarp mı? Adam zaten yedek olacak ipinde mi bak fellik fellik isimler geçiyor basında kazanırsak ekime kazanmazsak dikime kadar modunda. Çağları aldın yetmedi insua yı aldın. Yar eder mi Hakan Balta bu adamlara avrupayı. Biz 3. olduk olm geçen sene varsa gücünüz siz gidin avrupaya der gönderir karpaty i. Bizim karakter sorunumuz var arkadaş karaktersizler içinde boğulduk

tottenham kranjcari satacak oda ayrilmak istiyor.iyi bir fiyata alinabilir ama nerde bizde öyle bir yönetim.gider romanya pazarindan alirlar.birde touloud´sda oynayan sissokoyu alirsin tamam.kimse sissoko gelmez demesin gelir.toulous sanki heryil avrupada.

artik bende ne galibiyetlere sevinir oldum nede maglubiyetlere uzulur oldum hic birsey hissetmez oldum nedense

Herşeyden önce biz taraftar ne yapacağımıza karar vermeliyiz.

Adnan Polat ve ekibini yönetimi bırakması için kampanyalar mı düzenleyeceğiz ?

Yoksa ilk TV programından sonra yine ' adam haklı ' triplerine mi gireceğiz ?

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Artik kimse yonetimi elestirmesin top artik Hagi ve oyuncularda arkadas bir hoca bu kadar KORKAK bir takim cikarabilirmi YAZIKLAR OLSUN 4-6-0 boyle bir takim dizilisi olabilirmi,gercekten Hagi tam amator deli etti benii maalesef sende anlamiyorsun Hagi gule gule.

Tekrar tekrar geçmişimizi anlatın,Metin Oktay'ı anlatın,14 sene bekleyen taraftarlarımızı anlatın,Alpaslan Dikmen'i anlatın,daha anlatacak çok şey var aklınıza gelenleri anlatın işte... Bir de oyuncuların ve yönetimin geçici olduğunu fakat formamızın, renklerimizin, armamızın hep kalacağını ve birgün bu formayı, renkleri, armayı taşıyabilecek oyuncalrın da geleceğini anlatın.

anlatacağım anlatacağım ama geçmiş aklıma geldikçe o zaferlerle dolu günleri düşündükçe benim gözlerim doluyor utanmazlar ben bu günler için mi hayal kurdum oğlumla maçlara gidecektim ama oğlumu galatasaraydanda maçtan da soğuttular :mad:

Arkadaşlar Stancu nasıl oynadı?

Rijkaard bir röportajında " Önceki seneye göre daha iyiyiz. 5. likten 3.lüğe yükseldik demişti. Bu oyuncularla mucize yaratmış aslında."

Hay Allahim ya,forumda Inan Kiraci Selahattin Beyazittan daha üstün gören bilgisizler var,bilmemek ayip degil ama cokbilmislik yapma Serkan Akcay kardesim.

inan kıraç kim ya galatasaraya ne katkısı var? ancak yönetimlerin kuyusunu kazmaya çalışır. faruk süreni de göndertmiş.

maçın bir kısmını 55 yaşında annem de izledi, " bu kırmızılar hep düşüyor ayakta duramıyor, yeşiller zıpkın gibi , kovacaksın tüm kırmızıları " diyordu :)

Hagi ile geleceğimiz bundan kötü olur korkarım . Hala Kazım forvet , Prensi Barış sahada , Kurtarıcı Aydın yanıbaşında fazla söze gerek yok , Büyük futbolcular Büyük teknik direktör olacak diye bir şart yok . Galatasaray Hagi ye 2 beden büyük geliyor bence...

Herşeyden önce biz taraftar ne yapacağımıza karar vermeliyiz.

Adnan Polat ve yönetimini bırakması için kampanyalar mı düzenleyeceğiz ?

Yoksa ilk TV programından sonra yine ' adam haklı ' triplerine mi gireceğiz ?

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

cok basit,hafta arenada 90 dakika istifaya cagiracaksin.sadece bunla sinirli kalmayacak kulüp binasi önünde slogan atacaksin maclara gitmeyeceksin.kombineleri iade edeceksin.bak bakalim nasil istifa ediyor yada ettiriliyor

artik bende ne galibiyetlere sevinir oldum nede maglubiyetlere uzulur oldum hic birsey hissetmez oldum nedense

evet vallahi haklısın hiç bişey hissetmiyorum sadece anlamsız bişekilde sırıtıyorum bunun sebebide taraftar olarak ne yapacağımızı bilmememizdendir...

inan kıraç kim ya galatasaraya ne katkısı var? ancak yönetimlerin kuyusunu kazmaya çalışır. faruk süreni de göndertmiş.

:) İşte muhteşem bir yorum. Faruk Süren'i de göndertmiş, kısmı özellikle beni derinden etkiledi.

Ulan Real Madrid ile ARsenal 'ın yenilgilerine daha fazla üzülüyorum en azından çabalıyorlar. Galatasaray'da gram kıpırdama kendini harcama yok. Azcık inanç görsek destek olacağız. Bir insanı 100lerce kez döversen artık insan alışır dayak normal birşey gibi gelmeye başlar bizimkide böyle yenilmeye alıştık üzülmüyoruz bile.

maçın bir kısmını 55 yaşında annem de izledi, " bu kırmızılar hep düşüyor ayakta duramıyor, yeşiller zıpkın gibi , kovacaksın tüm kırmızıları " diyordu :)

Haklı kadın:asd::asd: arkadaşlar bu arada görüyorumda biraz önce yazdığım msaja bayağı tepki göstermişsiniz biranlık duygusallık zaten kendiside pişman o yüzden bu konuyu lütfen rtık kapatalım..

cok basit,hafta arenada 90 dakika istifaya cagiracaksin.sadece bunla sinirli kalmayacak kulüp binasi önünde slogan atacaksin maclara gitmeyeceksin.kombineleri iade edeceksin.bak bakalim nasil istifa ediyor yada ettiriliyor

Tamam ben de onu diyorum işte.

Adam yarın TV'de programa çıksın.

Bu forumun yarısı yine 'Adam haklı' demeye başlar.

Geri
Üst Alt