STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

ozaman ben polat gidene kadar maclari izlemem.izleyip kendime zarar veriyorum.(sinir,stres)ve bu aileme ve isyerime yansiyor:(

Ben bugün maçımız olduğunu foruma girdiğimde öğrendim.

O kadar nefret ettim futboldan :mad:

bu takımda açık ara en boş adam mustafa sarptır. top ayağına gelince sanki bomba var gibi yaklaşıyor bu adam galatasaray formasını giyemez giymemeli.

Moderatörlere tavsiyem, ikili atışmalara giren arkadaşları en azından birkaç saat yasaklasınlar. Birbirimiz kırmayalım. Üzüntülüyüz.

Bize tavsiye vermenize gerek yok, herşeyden önce siz üyeler kendinizi bilseniz zaten ne cezaya gerek kalır ne uyarıya haksızmıyım ?

stancu madem forvet değil neden alındı? bize forvet lazım forvet

gozunu seveyim dostum ne kadar guzel yazmissin tam amator topa vurmasini bilmiyor
bu takımda açık ara en boş adam mustafa sarptır. top ayağına gelince sanki bomba var gibi yaklaşıyor bu adam galatasaray formasını giyemez giymemeli.

yanlış anlamayın ben size karşı söylemiyorum ama yaşı küçük yada kafası basmayan çok insan var, insanlara diyoruzki birbirinizi kırmayın herkes aynı şey için mücadele veriyor ve herkes sinirli diyoruz ama dinleyen yok...

bence galatasaraydan uzaklaşmıyosun sadece galatasaray adını taşıyamayan bir kaç gereksiz futbolcunun olduğu bu takımdan soğumuşsun bizler gibi !yarın birgün arda pino döner. ne bilyim cumhur-ahmet oynar !anıl bir tane atar formayı öper.berkin döktürür,cem şov yapar.!işte bu gerçek galatasaray !:)en azından istediğimiz bir galatasaray !

Beni zaten Galatasaray'dan hiç bir güç uzaklaştıramaz. Sadece tepki verememek koyuyor bana. Önceden tepki verebiliyorduk yenilsekte. Şimdi ise futbol felan oynadığımız yok o yüzden tepki veremiyoruz.

Sergen yediğimiz ikinci golle ilgili diyor ki "kaleci olmasına gerek yok futbolcu bile ayağıyla tutardı bu topu." :)

İnsanlar layık oldukları gibi yönetilir derler , bence de çok doğru . Şu son yıl içinde Adnan Polat ve yönetimi Galatasaray markasını yerlere düşürdü. Sivas maçında çıt yok . Küme düşecek takımı zar zor yenmişiz , herkesde bahar havası . Günlük başarıların takımı olmuş Galatasaray . Bugün bildiri yayınlayıp Polat'a destek verdiğini açıklayan eski başkanlara da yazıklar olsun ... Galatasaray bitiyor Acaba vicdanları rahat mı ?

stancu ile culio kötülenmeye başlamış, arkadaşlar bu orta sahanın önüne istediğin futbolcuyu koy adam şoka girer , iki pas yapmaktan aciz adamlar oynuyo orta saha da, yekta yı sağ açıkta öldüreceğine çek ortaya orda daha etkili olur , lincoln elano misimovic hepsi gitti bu berbat orta saha oyuncularımız takımda hep kaldı.. o yüzden ne culio ya ne stancuya bi şey söyleme şansımız yok artık şu orta saha acizleri bi gitsin ya yeter artık..

Ah Adnan Polat Ah yeminle içim yanıyor .

Galatasaray iflas etmistir.Galatasarayda iyiye giden bir tek sey yok.Galatasaray Teknik Direktor yoktur.

0-0 iken stepanovun eli var hakem ordada yakmış..

gozunu seveyim dostum ne kadar guzel yazmissin tam amator topa vurmasini bilmiyor

abi inan bu forumda herkes 2 ay idman yapsın sarptan kötü oynayamaz adam nasıl futbolcu olmuş hayret gitsin amerikan futbolu oynasın!

Maç sonunda Ayhan'ı gösterdi yayıncı kuruluş.

Adam gülüyordu. Volkan Şen, İbrahim Öztürk'le birlikte.

Bu ne laubalilik yahu ?

stancu ile culio kötülenmeye başlamış, arkadaşlar bu orta sahanın önüne istediğin futbolcuyu koy adam şoka girer , iki pas yapmaktan aciz adamlar oynuyo orta saha da, yekta yı sağ açıkta öldüreceğine çek ortaya orda daha etkili olur , lincoln elano misimovic hepsi gitti bu berbat orta saha oyuncularımız takımda hep kaldı.. o yüzden ne culio ya ne stancuya bi şey söyleme şansımız yok artık şu orta saha acizleri bi gitsin ya yeter artık..

ne bu kadro, ne TD ne de yönetim bu kulübe layik...eger bir "allah grami" gs sevgileri varsa "biz bu isi yapamadik, birakiyoruz" derler...ama demekki baska türlü menfaatleri var....yoksa bir insan sevdigi birseye bu kadar eziyet yapamaz

Bu arada maç 0-0'ken Kazım'ın attığı pasta Bursa'lı oyuncunun koluna değmiş, ben görmemiştim.

Culio yüzdeyüzlük gol pozisyonunda olurmuş harbi. Yerler böyle hakemleri de..

Bize gelince kör oluyorlar anasını satiyim..

Takım berbat, hakemler berbat, yönetim berbat.

Çile bülbülü!

"bu formayi hakketmeyenler gidecek"

gitsin öyleyse, baskan, gitsin

al sana hakketmeyenler

"ayhan, baris, sarp, ufuk, balta, zan batdal"

göndersene

Aslında böyle dönemlerde oğlunuz gerçekten bir takıma bağlanmayı, Galatasaray'a bağlanmayı öğrenir,takımını sadece kazandığında değil yenildiğinde de yalnız bırakmamayı öğrenir,böyle dönemlerde öğrenebileceği şeyler için pek çok örnek verebilirim fakat kısaca belirtmek gerekirse;

GALATASARAY'lılığı öğrenir.

renkdaş 9 yaşındaki çocuk bilmez böle şeyleri öğretsekte anlatsak da adam galibiyet ister gol ister artık bıçak kemiğe dayandı düşünsene bizim velet gibi kaç tane çocuk böle düşünüyor gelecek tehlikede arkadaşım gelecek

Geri
Üst Alt