STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

Vallahi Süperler bizim Starlarimiz, hele Sarp, gollü onun yüzünden yedik, adam gibi markaj etmedi adami, bide asla ikinci gole süper pas verdi bursaya...

Simdi gelde söv Rijkaarda... adamin ne sucu var, baska isim yok, hepsi ya sakat, yada baska pozisyon

Hakemler hakkında konuşmaktan nefret ediyorum ama bu kadarı da fazla. Tabii Galatasaray mükemmel oynuyor hakemler bizi engelliyor diye saçma sapan birşey ima etmiyorum. Ama gözünün önünde topu tutuyor, kör müsün be adam? Ben bunda kasıt ararım.

Kadro dehşet kalitesiz ondan birşey olmuyor. Bu işler mücadeleyle olsa Bank Asya takımları şamp liginde oynardı. Ukala başkanımız eylüle kadar zaman var diyor nasılsas şirketleri iyi gidiyor kim takar Galatasarayı.

iyi oynuyoruz ama arda sağda etkisiz en istekliler gene kewell baros

barış ta özlemiş iyi koşuyo bu kadroda lazım barış

Lanet olsun şanssızlığımıza şu Bursa'yı yenemezsek çok yazık olur,Bursa top falan oynamıyor resmen ezdik ama skora bak :mad:

İkinci yarıda orta sahaya özellikle Ayhan'ın yerine Elano alınmalıdır. Barış Özbek bu maçta iyi oynuyor, Mustafa Sarp'ta bir hatası dışında elinden geleni yapıyor.

Kötü oynamiyoruz bu sefer. Bence cok güzel oynuyoruz ama cok sansiziz. Kimsede suc bulmuyorum. Kazanacagimizi düsünüyorum

Çok şansısız, evet. Bende galip geleceğimizi düşünüyorum. Kimsede suç yok. Futbol böyle bir oyun işte. Ama yeneceğiz, yeneceğiz!

Bir H.Balta'yı SamiYenden çıkarsın

zor abi zorrrr dokunulmazligi varrrrrr

oyle kufurler ediyorumki

baris kademesine giriyor kewell kademesine giriyor

surekli hucumdayiz 1 ortasi var adamin oda santra sonrasi hemen

yemin ediyorum cildiracam

vallahi hiç takmıyorum yoksa kanser olcam saglıgım daha önemli ilk önce can sızde unutmayın

ARda nasıl kötü oynadı yahu? Önünde sürekli iki kişi mecbur ortaya döndü. Volkan ŞEn gibi alan bulsa o da bilir ağlatmayı. KAdemeli duruyorlar, top kaybetmemek için gayet akılıca oynadı. Kendisini basketbolcu sanan arkadşları olmasına rağmen hem de sahada. O toplar nedir arkadaş adam eliyle yakalayamıyor...

Kazanacagiz..

ilk yarı iyi oynadık.şanssızdıkçbiraz şans olsaydı 3-1 onde kapardık

hakem allah seni bildigi gibi yapsin o sari yi nasil göstermezsin be düpedüz adam eliyle onyadi yaziklar olsun

Kadro dehşet kalitesiz ondan birşey olmuyor. Bu işler mücadeleyle olsa Bank Asya takımları şamp liginde oynardı. Ukala başkanımız eylüle kadar zaman var diyor nasılsas şirketleri iyi gidiyor kim takar Galatasarayı.

Aynen. Yaratıcı olması gereken ARDA ortalarda yok. Arda ve Hbalta en kötü oyuncular sahadaki. Bursada iyi değil ama bizde yeteneksiz oyuncular var.

Hakem körmüş beyler dağılabiliriz özürlüyle alay olmaz:mad:

Geri
Üst Alt