STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Ermanı dinleyin bence

Diyecek laf yok beyler boşa konusuyoruz buralarda adamların umrunda değil takım makım

Spiker: Sayın polat 2 haftada 2 yenilgi ne düşünüyorsunuz

AP: 2012 kriterleri gelince görücem herkesi

Özet: Ben atıyorum var mı tutan

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Havali balonmubu? Göklere cikarip indiroyrsunuz hemen? Baros'tan bahsediyoruz.

Hee havalı balon . O da kendine çeki düzen versin her maç öyle . Ulan bomboş pozisyon vur kaleye . B.k mu varda çalım deniyorsun ?

İvan Ergiç gibi bir adamımız yok!!!

Çaresizlik...

İnsanı delirten, çileden çıkaran bu çaresizlik, içimi yakıyor. Abi ben takımımı bu kadar çaresiz görmedim. Hiçbir mağlubiyette bu kadar çaresiz görmedim.

Seyirci gercekten cok kotuydu bugun.

Hakem ikinci sariyi Volkan'a gostermedigi andan itibaren cok ciddi bir sekilde ve uzunca baskiya baslamalari gerekti.

Ama ne baski kurdular hakeme ya da bursaya, ne de oyuna pozitif katkilari oldu.

UA'nin toparlanmasi lazim.

Bu maci izleyipte Rijkaard istifa diyen adam futboldan gram anlamiyor demektir, kusura bakmasin.

Yaptigi sistem adam gibi oynandiginda gercekten cok pozisyon uretiyoruz. Mesele adamlarin ataklarini adam gibi karsilamak, bikmadan usanmadan set ustune set kurmak, rakibi bozmak.

Hakem boyle bir mac yonetirse, futbolcular golu yedikleri anda (beraberlik golu olsa bile) dagiliyorsa (ki bunu kac kez soyledi adam, uyardi), takimda orta sahada boyle bir kalitesizlik hakimse, ...

Rijkaard ne yapsin bana bi anlatin?!

+1905

adnan sezginin transferleri : hakan balta, ali turan, servet,mustafa sarp,barış YORUM YOK.................

kimse rj'ye suç bulmasın yapabileceği tek hamle elano'ydu onuda yaptı... gerisi paf takım oyuncuları Yeter Adnan Sezgin Yeter!!! Yeter Adnan Polat Yeter!!! Yeter Taraftar Yeter!!! Artık 8 gün var deyinde göreyim yiyorsa dersiniz!!!!

Laaa Laaa Laala Laaaaa Abdul KADERR KEİTAAAAAAAA

Gördüğümüz üzere taraftarın Sezgin dışında kimseye tepkisi yok..Doğru maçı izlediğimi kanıtladılar sağolsunlar..Bu sene şampiyonuz inşallah..

Arda'nın ismini duyan olduysa beri gelsin 2.yarı..Ali Turan'ı gördükçe de dalga geçtiğiniz Sabri gelsin aklınıza. Hakan Balta berbattın sana alkış yok bugün..Sigaraya devam..

Bu ardayı bi çözemiyorum hep bişeylerin tribinde bir bayan gibi kırılgan ve narin bi yüzün gülsün maça çıkarken be birader hiç bişiden memnun değil sahda futbolcu gibi durmyor zaten nasıl kaptan anlamdım ki ...Kimlerin kaptanlığna kaldık Yarabbi

Erman Adnan Polat'a sallıyor;tribünde Polat'a nedense hiç tepki verilmiyor diyor..

maç boyunca 1 değişiklik.müdahale dakika 70.Şimdi diyeceksin yedekte adammı var.var kardeşim 11'deki adam oynamıyorsa değiştir eğer onlarda oynamıyorsa o zaman diyelim yok bu takımdan ve yedeklerinden cacık olmaz diye..yazık günah

Devre arasında takım müthiş diyenler nerede?? HAni biz abartıyorduk falan? Abraham renkdaş?

Ben bu takımın bu sezonki en iyi oynunu alkışlarım. Yönetime ise denecek çok laf var ama ceza aldığıma değmez.

Takımda 1-2 tane kötü oynayan demiyorum. Oynamayan olmasa ve şans vs birazda bizden yana olsa bu maçı alırdık.

Ayhan ilk kez beni yanılttı. Benim gözümde en iyi maçlarından biriydi. Barış birşeyler katmaya çalıştı. Mustafada öyle ama yetenekleri belli.

Hakan Balta, diyecek çok laf var ama haketmiyor. Yakınında kim oynarsa onuda bitiriyor.

2 gol yedik. 10 tanede kaçırdık. Kısmet değilmiş yetenek bu kadar derim.

Ama YÖNETİM...

Bu takım sizin eseriniz. 2 sezondur küçülmeye devam ediyoruz. 2012 kriterleri zaten bi bizi etkileyecek. 2012 de kriter bizi etkilemez sayın Başkan, az daha devam edin zaten 2. liglere müdahale etmez UEFA.

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

sıkıntı veriyorsun anladık hocaya toz kondurmuyorsunda her mesajda belirtmek zorundamısın bak ERTUĞRUL sağlam sistemini oturtmuş seninki ne oturtabildi .

Allah aşkına, Ertuğrul'un şu sistemiyle oynayacağımıza, Rijkaard'ın yerleşmeyen sisteminin yerleşmesini beklerim daha iyi. Yunanistan'ın 2004'de Avrupa Şampiyonu olduğu sistemle feci benzerlikleri var.

Dogru diyor...taraftarda hata :-)

Taraftar transeri yapmazi lazim - sezgin beceremiyor - koyariz 5, 10 kurus hepimiz

Geri
Üst Alt