Vedat Görür
Aslan Üye
- 29 Ocak 2010
- 8.832
- 0
- 1.171
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
Ermanı dinleyin bence
Ermanı dinleyin bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havali balonmubu? Göklere cikarip indiroyrsunuz hemen? Baros'tan bahsediyoruz.
Hakan Balta futbolcuysa ben de hayvanım.
Bu maci izleyipte Rijkaard istifa diyen adam futboldan gram anlamiyor demektir, kusura bakmasin.
Yaptigi sistem adam gibi oynandiginda gercekten cok pozisyon uretiyoruz. Mesele adamlarin ataklarini adam gibi karsilamak, bikmadan usanmadan set ustune set kurmak, rakibi bozmak.
Hakem boyle bir mac yonetirse, futbolcular golu yedikleri anda (beraberlik golu olsa bile) dagiliyorsa (ki bunu kac kez soyledi adam, uyardi), takimda orta sahada boyle bir kalitesizlik hakimse, ...
Rijkaard ne yapsin bana bi anlatin?!
Hakan Balta futbolcuysa ben de hayvanım.
Gördüğümüz üzere taraftarın Sezgin dışında kimseye tepkisi yok..Doğru maçı izlediğimi kanıtladılar sağolsunlar..Bu sene şampiyonuz inşallah..
Arda'nın ismini duyan olduysa beri gelsin 2.yarı..Ali Turan'ı gördükçe de dalga geçtiğiniz Sabri gelsin aklınıza. Hakan Balta berbattın sana alkış yok bugün..Sigaraya devam..
Devre arasında takım müthiş diyenler nerede?? HAni biz abartıyorduk falan? Abraham renkdaş?
sıkıntı veriyorsun anladık hocaya toz kondurmuyorsunda her mesajda belirtmek zorundamısın bak ERTUĞRUL sağlam sistemini oturtmuş seninki ne oturtabildi .