STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Merak etmeyin Rijkaard'a tepki yok.Tepkiler Adnan Sezgin ve yönetime..

sezgin ve yönetim güzel hedef saptırırlar. baktılar koltuk gidiyor, rijkaard apar topar kovulur, iki kuruş kar edelim diye transfere verilmeyen para komple tazminata gömülür. yönetim kendini kurtarır. zaten medya gözünün içine bakıyor yönetimin rijkaard'ı kovsun diye.

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Evet her maç . Her maçta olmayacak yerde çalıma girmesinden bıktım artık .

Baros'tan iyisi, Torres, Drogba falan... Onlari getirsin yönetim degilmi?

Baros olmayinca, herkes geri dön geri dön diye dört göz bekler. Sonra, senin gibiler, böyle tek maclik performansta, sinirden, adama sallar!

Bence biraz sakinles, sonra tekrar gözden gecir bunlari.

Küme düşmekten korkuyorum artık,olaya bak.

Tam anlamıyla REZALET. Maçı izlerken sinir krizi geçirdim. TEBRİKLER YÖNETİM. TEBRİKLER FUTBOLCULAR. Aldığınız paraları umarım hakkettiğinize inanırsınız.

Utku hasan renkdaş nasıl alan daralttık ama. Nasıl 60'tan sonra herkes koşarak oynadı? Ben sana dedim bursa maçından sonra yorum yap diye. Bu takım futbolda bildiklerini unutturur insana.

Hepimiz üzgünüz ama bu sonuçlar çoook daha iyi. Bu klübe layık insanlar gerekli. Futbolcusundan ,yöneticisine herkes bu takımın büyüklüğünü taşıyabilmeli. YAZIKLAR OLSUN.

Aklı sıra benim burada olup olmadığımı bile bilmeden bana laf sokmaya çalışma. İyi ki tesadüfen gördüm, maç 2-0 olunca kafeden çıkıp direk eve gelmesem görmezdim. Şu maçta kusuru sisteme ve Rijkaard'a bulan futbol izlemesin bir daha, hatta bana kalsa Galatasaray'ı da tutmasın, sempati bile duymasın ama ne yazık ki buna ben karar veremiyorum...

Bu ardayı bi çözemiyorum hep bişeylerin tribinde bir bayan gibi kırılgan ve narin bi yüzün gülsün maça çıkarken be birader hiç bişiden memnun değil sahda futbolcu gibi durmyor zaten nasıl kaptan anlamdım ki ...Kimlerin kaptanlığna kaldık Yarabbi

Yok hocam müsait pozisyonda bugünde farkedenler olmuştur..Yine Elano'ya pas atmak yerine orta yapmayı tercih etti. Sahaya çıkıyor kral benim edalarında..Neyse kırılganlıktan değil o dediklerinde ağzımı açmayayım..Sene sonuna bu takımdan gidince açarım ağzımı..Kredisini tüketmeye bugünden devam etti. Rijkaard'a yalvardı herhalde beni sola çek diye devre arasında..Kewell'a acıyorum kardeşim..Bugün 10 kez içeri koşu yapıp pas alamadı resmen. Baros desen öyle..Elano girdikten sonra öyle.

Eroglu, Cakar - Adnan Sezgin cuzsus diyorlar ya - GS iscisiymide...beceriksizlikten insan isyerlerinden kovulmuyormu ya? Baglanacam simdi oraya

artık lig tv ye para vermek yok trt bank asya maçalrını veriyor

Şu takımda en az suçlu Rijkaard'dır usta. Şu kadroyu kimin eline versen bundan iyisini yapamaz..Takımın oynıcağı en iyi futbolu oynattı adam..Olucak iş değil ya..Koca Galatasaray takımının düştüğü hallere bak.Adnan'lar sağolsun takımı perişan ettiler..Yine 4-5 sene öncesine döndük..Son dakika transferleri elde patlayan futbolcular..Yazıklar Olsun Bu Takımı bu Hale getirdiniz...

nasıl en az suçlu rijkaardtır ya. adam tutturmuş deli şeyine tutunur gibi kendi sistemini oynatcakmış. adam varda mı oynatıyon o sistemi.

bu günleride gördük ya....TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜNÜ şu basındaki şimdi bişi dicemde olmucak...malzeme yaptınız ya....ne diimmm artık bn yaz başından beri die die dilimde tüy bitti..isterseniz messiyi getirin bu saatten sonra....

Allah aşkına, Ertuğrul'un şu sistemiyle oynayacağımıza, Rijkaard'ın yerleşmeyen sisteminin yerleşmesini beklerim daha iyi. Yunanistan'ın 2004'de Avrupa Şampiyonu olduğu sistemle feci benzerlikleri var.

maç boyu bursada ki şans bizde olsa 4-0 bizim olurdu maç..bunu koyuyorum cebe..

ama şu mustafa sarp denen zat a ki bide ilk golu yedirdikten sonra az daha ikinciyi yedireceği hatayı yaptıktan sonra çıkarıp(kaliteli yedek medek demeyin) yedeklerin içinde adam bile kalmasa oyundan almıyorsan burda rijkaarda da kızarım abi,abartıyorum hatta al mustafa sarpın yerine aykutu yerin dibine girsin sarp o kadar öfkem var ona :mad:

ne olur yetenekleri belli demeyin,yeteneklerinin yettiği yerde oynasın yeter artık :mad:

Ulan içimizdeki heyecanı öldürdünüz be tebrikler yönetim bişey demiyorum size zaten içimden yeterince söylüyorum.

Bu takım haftaya Eskişehirden 3 gol yer en az

Ahmet Çakar:Adnan Polat istifa etmeli..

Hakem hakem hakem kurtulun artık bu önyargılardan.Ağlanacak takımımız var ne hakemi

tüm bursalılar volkanın atıldığını beklerken hakem bizim 2 futbolcuya gösterdi kartı.ne dediğinin farkındamısın sen...

Geri
Üst Alt