STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Bu kadar isteksiz futbolcu topluluğu görmedim. Kewell çok iyi oynamış sankide herkes destek çıkıyor. Yazık

Geçen sene Arda Turana destek topicini ben açmıştım. Çünkü ondaki o yuhalanırken sevgilisi ve özel hayatına hakaret edenlerin yaptıkları yanlıştı. Bence hala Arda'nın kafası orda taraftarla arası hala mesafeli eskisi kadar değil. Kafayı oyuna veremiyor bir türlü.

parayı kazandığı yer burası işide bu. İstemiyorsa çıkar adam gibi TV de ben gitmek istiyorum der. Söz başkanın şu bu demez. Gidecekse çeker gider.

tamam madem almadılar oyuncuları. sen bu elindekilerle birşeyler yapta görelim büyük hocalığını. elinde oyuncu yok ama göz göre göre olmayacağını bile bile aynı sistem. maç esnasında oyuna 1 kere bile müdahale etmiyor. 70te bir değişiklik laf olsun diye.

150 milyon kere gerekse yine yazacağım. Artık kaçıncı kez yazdığımı bilmediğim için, koyu ve büyük yazayım dedim bu sefer. Rijkaard'ın alnında "4-3-3 total futbol oynatır" yazıyor varsayın. Etiketi bu, kullanım kılavuzu bu. Gelirken kılavuzuna ve etkiketini kabullenmiş olursun bir adamın. Adamın işi takıma göre sistem kurmak değil, bu adamın işi gelirken de belli ve sabit şekilde total 4-3-3 oynatmak, sadece o. Adamın tüm işi bu. Adamı getirdiysen bunun için getirdin zaten. Adama dünya karması da versen öyle oynatır, eline bilyeleri de versen öyle dizer. Çamaşır makinesine, "ya çamaşır bulamadık, sen bulaşık yıka" diyemezsiniz. Rijkaard'a da 4-3-3'lük kadro kuramadık, al sen 4-4-2 dene diyemezsiniz. Nasıl bulaşıkları çamaşır makinesine atınca çatır çutur dağılır, kırılırlarsa Rijkaard'ın da eline 4-4-2 kadrosu verilmez. O bildiği, temsil ettiği futbol felsefesini oynatır, bu değişmez bir kuraldır. Rijkaard'ı alıyorsanız bunu kabul ettiniz demektir. 1000 tane maç oynayıp bininde de rezil oyunla 10-0 yenilse bu adam başka birşey oynatmaz. Adamı alırken bu şartlarla gelir zaten. Bir nevi "alnıma silah dayasanız başka şey oynatmam" demiş gibi varsayın ve gelirken bunu bilerek getirirsin bu adamı. Rijkaard'a sistem değiştirsin demek sadece Fransız yemeklerinde usta dünyaca ünlü aşçıyı mutfağa şef yapıp, o yemeklere uygun malzeme almayıp sonra "ya sen Çin yemekleri yap" demeye benzer. Eve demirci çağırıp, "elimizde tahta var, ahşap mobilya yap" demeye benzer. Rijkaard'ın Arda'yı kaleye koyup, Aykut'u forvet oynatmasını istemek, sistemi değiştirmesini istemekten kat kat, çok daha fazla mantıklıdır.

Bence sen izlememişsin galiba. O nasıl bir mantık kardeşimmmm top atan yoksa kıçını büyütmek için beklemiceksin karşı sahada gelip top alıp oynayacaksın. Ben ARDA danda triplerindende sıkıldım kardeşim. Oynadıgı oyun moyun yok. ortada hiç birşey yok. Bak ben şahıslarla ikili tartışma yapmam girmem öyle bir diyaloga sende bırak savunma artık bu adamı. Haklı çıkarmak gibi bir düşüncemde yok merak etme beni burda tanıyan bilir ben bilgi paylaşırım olay degil

yahu sen maçı zilemedin heralde adama top atan yok. gelip orta sahadan top alıoki bişeyler yapmak için.

oyun kuramıosun sen arda napsın. bi takım ardanın eline bakıo. sevmem ardayı ama o da insan.

ayrıca kendini haklı çıkarmak için ben bişey bilmiom filan demen de garip.

Şampiyonluk Kimin Umrunda Ne 2 kupa Ne de Avrupa ... Hepsi Gelip Gecici Heves Bizim Askımız Cimbomboma !!!

Toplantı varsa bu hayra alamet değil kesin bir b*kluk çıkıcaktır.

kanalturk'e animasyon yasaklanmis hahhahah

Dava açtı digiturk ama az önce müthiş bir cümle kurdu . Digiturk resimlerin paylaşılmasını bile yasaklamış diğer kanalları uyarmış erman da dedi ki ee biz paylaşıyoruz o zman bu da cevap veriyor bize uyarı gelmedi :D

İmparator görev başına, rijkaard oyuncuları bile tanımıyor yahu. Stoper olan Ali turan'ı sağ bek, sağ bek oynayabilen neill'i stoper oynatıyor. Çare imparator.

Arda ve servet'in de bu takımdan gitmesi gerek, takım içinde gruplaşma yapan, takımın düzenini bozan bu iki oyuncu Galatasaraya büyük zarar veriyor.

beyler bursa'da mı gerrard varda bizi yeniyorlar ya bırakın bu riijkaard'ı filan bursa toplaama takım ama ders verdiler . savunmayın artık şu riijkaard'ı

Yazdıklarını hep onaylıyorum. Çok haklısın

150 milyon kere gerekse yine yazacağım. Artık kaçıncı kez yazdığımı bilmediğim için, koyu ve büyük yazayım dedim bu sefer. Rijkaard'ın alnında "4-3-3 total futbol oynatır" yazıyor varsayın. Etiketi bu, kullanım kılavuzu bu. Gelirken kılavuzuna ve etkiketini kabullenmiş olursun bir adamın. Adamın işi takıma göre sistem kurmak değil, bu adamın işi gelirken de belli ve sabit şekilde total 4-3-3 oynatmak, sadece o. Adamın tüm işi bu. Adamı getirdiysen bunun için getirdin zaten. Adama dünya karması da versen öyle oynatır, eline bilyeleri de versen öyle dizer. Çamaşır makinesine, "ya çamaşır bulamadık, sen bulaşık yıka" diyemezsiniz. Rijkaard'a da 4-3-3'lük kadro kuramadık, al sen 4-4-2 dene diyemezsiniz. Nasıl bulaşıkları çamaşır makinesine atınca çatır çutur dağılır, kırılırlarsa Rijkaard'ın da eline 4-4-2 kadrosu verilmez. O bildiği, temsil ettiği futbol felsefesini oynatır, bu değişmez bir kuraldır. Rijkaard'ı alıyorsanız bunu kabul ettiniz demektir. 1000 tane maç oynayıp bininde de rezil oyunla 10-0 yenilse bu adam başka birşey oynatmaz. Adamı alırken bu şartlarla gelir zaten. Bir nevi "alnıma silah dayasanız başka şey oynatmam" demiş gibi varsayın ve gelirken bunu bilerek getirirsin bu adamı. Rijkaard'a sistem değiştirsin demek sadece Fransız yemeklerinde usta dünyaca ünlü aşçıyı mutfağa şef yapıp, o yemeklere uygun malzeme almayıp sonra "ya sen Çin yemekleri yap" demeye benzer. Eve demirci çağırıp, "elimizde tahta var, ahşap mobilya yap" demeye benzer. Rijkaard'ın Arda'yı kaleye koyup, Aykut'u forvet oynatmasını istemek, sistemi değiştirmesini istemekten kat kat, çok daha fazla mantıklıdır.

Nerde Çağlar Sabri Pino Cana Amma cam takım olduk Hersene sezona başlıyoruz 6-7 Tane sakat bir okadarda sezon sonuna kadar sakatlanıyor

elanoya neden pas atılmıyor..biri bana mantıklı bi açıklamasını yapabilir mi..??

aslında ben biliyorum da şimdi söylersem fenerli ilan ederler beni..ardanın bi tarafları kalkmış kendini takımın sahibi sanıyor..kesinlikle takım içi gruplaşma var eğer yoksa ben de hiç bişey bilmiyorum arkadaş..aksini iddia eden var mı ..???

istifa sırası

1-YİĞİT ŞARDAN( herşeyin altında o var)

2-adnan polat

3-helvacı

4-ultraslan liderleri( 1000 adet bilet alan muhteremler)

5-sezgin( otamatikmen zaten boşta kalcak)

Riijkaard ın oyunu değiştirdiği bir hamlesini söyleyin tamam dicem geldiğinden bu yana abdullah avcı'yı alın şu takıma getirin . riijkaard yabancı ve barcelona'yı çalıştırmı sırf bu yüzden kredisi var bir türk teknik direktör olsa direk herkes istifa dicekti bırakın riijkaard mış pehh. Ertuğrul sağlamın hamlesi derstir . öndeyken hücum yapıyor mantelitesi en iyi defans hücumdur .

Nasıl bir hamle yapacak yedekleri biliyorsun dimi??????

Dava açtı digiturk ama az önce müthiş bir cümle kurdu . Digiturk resimlerin paylaşılmasını bile yasaklamış diğer kanalları uyarmış erman da dedi ki ee biz paylaşıyoruz o zman bu da cevap veriyor bize uyarı gelmedi :D

hahhaha evet bende ona cok guldum. bu kanalturk tam bir komedi hahhaha :D:D:D:lol:

Rijkaard gönderilir veya istifa ederse rahatlarsınız. Zaten F. Rijkaard kim ki? Futbolu bilmeyen cahilin biri.

Tıpkı eric gerets,guus hiddink,mircea lucescu,joachim löw gibi. Herşeyin en iyisini bi biz biliyoz çünkü.

Geri
Üst Alt