STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

arkadaşlar rıdvanın rijkard hakkındaki yorumunu dinledim ilk defa katıldım bu adama şunu diyor;rikard sezon açılana kadar bi gün geldimi florya ya sezon kapandı gitti sezon açıldı geldi ne war ne yok sordumu tembel hoca .dünya kupası yapıldı gttimi g.afrikaya hayır gitmedi gidip bi iki oyuncu izlemeleydi sen teknik direktörsün nasıl gitmezsin dünya kupası gbi bir organizasyona tembelllik yaptı hoca kusura bakmasın kimse

Ya arkadaşım akıl var mantık var ya bırakın bu TV'de ki Ahmet Çakar'ın Serhat Ulueren'in falan gazına gelmeyi RJ değişiklik yapmamışmış skoru değiştirecek adam var da mı yapmadı

1. Aykut

5. Gökhan

19. Cana

23. Serkan Kurtuluş

35. Musa

52. Emre Çolak

Kaçı skor değiştirecek oyuncu ;)
Cana,Serkan kurtulul,emreçolak ve hatta elano rahatlıla 11 oynatılabilirdi bu maç için süper üçlü ve ali turan yerine. olması en azından 2. yarının başından oyuna alınabilirdi.ama bu ilk değil hep yapıyor hoca bunu çok öfkeliyim çok

Maç öncesi dedimki Bursa'dan alınacak 1 puana sevinirim diye...

Görünen köy kılavuz da istemezdi tabiki..

Haliyle de kaybettik geçen sezonun şampiyonuna.

Bu kadroyla bunu gerçekten yadırgamıyorum artık.Bu kadronun en fazla yapacağı buydu zaten.Durumun kötülüğünü yönetimin görmesi adına,lig başındaki puan kayıplarına hiç üzülmüyorum.

Daha Karpat da eleyecek bizi.Komple lige dönücez.ve mevcut kadroyla 3.4.5 sıralara oynıycaz.3.lüğü başarı sayıcaz.

Allah belanızı versin diycem de !! demiyorum..Sonra ceza yerim..

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın,ey Galatasaray yönetimi...

:yenieek: herhalde bi 5-10 hafta da 3 puanla tanışamayız gibi..

Ben hayatımda Helvacı kadar boş ve saçma konuşan bir adam daha tanımadım. Ki bu adam Galatasaray'da yönetici. Yazık, çok yazık.

Ya daha savunulacak nesi var ki. Samiyen'de kendi evimizde korkak futbol oynatan Rıjkaard'da suçlu, adam gibi transfer yapmayan yönetimde suçlu, aldığı paranın hakkını vermeyen futbolcuda suçlu.

Ama taraftar bunlara isyan ettiği zaman yönetim tarafınca taraftara hiç yakıştırmadık açıklaması yapılıyor. Taraftar suçlanıyor. Bu maçta tribünleri tıklım tıklım dolduran o taraftara kusra bakmasın ama en kralı bile laf edemez!

Bu yönetimin tek yapacagı şey, EYÜPSULTANA GİDİP ,kurban kestirip dua edmeleri lazım.. Tabi taraftarlarınde gidip dua etmesi gerek zira , bu gidişe göre yapacak başka şeyde yok....:(:(:(

saygılar....

helvacici niye medayaya sunuyorlar? Adnan ploat nerde???

korkakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

adama bak karpaty maci kotu biterse FR yle yollari ayirirmisiniz dedi

cevaba bak= olmayan seyler mis daha

bre helvaci biz transfer olmadi diyince niye olmayan seylerden bahsediyorsun olacak diye

transfer olmayabilir dedi adam olasılık dahilinde ne demek lan ahaha şaka gibi

helvaci: biz transfer yapicagiz.

hayirli olsun. iyi bilgi.

biz buraya seçilerek geldik

biz buraya seçilerek geldik

hayy gelmez olaydınız

bitmedi projlerinizin kısa zaman içinde bitmesi

Helvacı bir cümlede A dediği şeye, ikinci cümlesinde B diyor.

Direkt seyirciyle bağlantılı yönetici var mı ayrıca transfer yapılmadan devam edilme ihtimali varmı diyor

Olasılık dahilinde ama transfer yapacaığz diyor Murat yalçındağ da taraftarla bağlantıdaki kişiymiş

taraftar mehmet topal diye de tezahurat yapmis

helvacı:transfer yapmadan olabilirz ama transferde yapabilirz

Yazmıştım bir daha yazıyorum!!!

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya baba dedin.

O zaman sana şöyle diyeyim başımızda mourinho olsaydı yine 2 maçta 0 puan çekecektik ;)

daha sezonun 2 hatası bunları konuşıyorsak ALLAH sonumuzu hayır etsin.bu lig bitmez....

vallahi. hayır 2 mağlubiyet alınabilir. çıkar yönetimi, eksiklerimiz var, geç kaldık, halledeceğiz veya yapamıyoruz der. biraz durulursun, bir de çıkıp alay ediyorlar. yok kadro iyiymiş, taraftar neden tepki gösteriyor anlamıyorlarmış, transfer gecikmemiş.

haydi transfer nÖbetine - 2 tane gelecekmis .-)

Geri
Üst Alt