STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Bu adam bu takımın yöneticisi ya seçene de yazıklar olsun

Hasan Şaş: "İçerinden dışarıdan GS'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular, basın mensupları var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

beyler herzaman derim taraftar bu liselilerin hiç umrunda değil haldunu da taraftar seviyor diye yönetim içindeki liseliler istifaya zorladı

adnan sezgin salı günü 2 transferle gelcekmiş diyen kim ?

Cana,Serkan kurtulul,emreçolak ve hatta elano rahatlıla 11 oynatılabilirdi bu maç için süper üçlü ve ali turan kazması yerine. olması en azından 2. yarının başından oyuna alınabilirdi.ama bu ilk değil hep yapıyor hoca bunu çok öfkeliyim çok

Geçen hafta Emre Çolak oynadı herkes eleştirdi Cana ve Elano özellikle Elano uzun bir sakatlıktan çıkmış direk ilk 11'de çıkmak ne kadar mantıklı ;)

arkadaşlar rıdvanın rijkard hakkındaki yorumunu dinledim ilk defa katıldım bu adama şunu diyor;rikard sezon açılana kadar bi gün geldimi florya ya sezon kapandı gitti sezon açıldı geldi ne war ne yok sordumu tembel hoca .dünya kupası yapıldı gttimi g.afrikaya hayır gitmedi gidip bi iki oyuncu izlemeleydi sen teknik direktörsün nasıl gitmezsin dünya kupası gbi bir organizasyona tembelllik yaptı hoca kusura bakmasın kimse

Adamın çocuğu oldu. Tatil yapmak hakkı. Bu arada Neskens İstanbul'da kaldı. Ağzı olan konuşuyor işte. İnsanlar oturdukları yerden yorum yaparak tembellikten bahsetmesinler.

gerçekten mösyö helvacı sakız gibi cümleler kurma konusunda uzmanlaşmış.Net ol net

Adnan Sezgin o uçaktan Ronaldinho ile inmediği sürece afftememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

Eğer oyuncularla anlaşılmadıysa yönetim bu telaşla 2 tane inamato tarzı oyuncuya milyonlar verip önümüze koyabilir heleki takım iyi dedikten sonra daha çok bekler oldum yazıklar olsun

Hasan Şaş: "İçerinden dışarıdan GS'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular, basın mensupları var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

fatih terimin gelmesi zarar weriri bu takıma kesn ve net...abdullah avcıyı getrcen başa gör takımı ama o da daha sezon başında iyi başlayan takımını bırakıp bize imza atack karekterde bi adam degl

Helvacidan inciler;

Biz transferi tamamlamaya calisiyoruz gerisi teknik kadronun isi.

Adnan Sezgin'in istifa etmesini gerektirecek bir durum yok.

Galatasarayi tribünler degil biz yönetiyoruz.

Taraftarin tepkisini asiri buldum.

Haftaya 3,te 0 çekmemiz işten bile değil yazıyorum buraya.Yazdım bile.

Geri
Üst Alt